Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman doğuma kadar inanmam herhalde benbu seferde kız derse sana büyük şok olur
Yaaaa bu bende de var ama bebek mi değil mi anlayamadımYa bende bi kaç akşamdır pıtır pıtır bişeyler hissediyorum ama bağırsak hareketimi bebişmi anlayamıyorum![]()
Baş boy kilo olarak canım bnde Internetten araştırdım kendiminkiniBir de bu değerlerin anlamını bilen var mı?Eki Görüntüle 3046721
Bendede hep oluyor nerdeyse başından beri hatta normal bir durummuş rahim genişlediği içinKızlar bende 17 haftalık hamileyim bi kaç gündür karnımın alt kısmında ağrı oluyor çok şiddetli bi ağrı değil ama vurup geçiyo endişe ettim biraz sizinde böyle ağrı oluyomu karın genişlediği içinmi oluyo acaba bazende sağdan soldan ağrı vuruyor
merhaba, haftalarimiz yaklaşık ayni. benim de birkaç haftadır bahsettigin oluyor. ebeye de sordum muayene etti, bir sorun yok. bebek büyüdüğü ve rahim genişlediği icin oluyor. hatta bana bazen, biraz kabızlıkla da birleşirse, kramp seklinde de oluyor. magnezyum önerdi doktor ama ilaç olarak degil de şimdilik soda icmek muz yemek vs seklinde. ileride takviye ilaç almak daha uygun olur dediKızlar bende 17 haftalık hamileyim bi kaç gündür karnımın alt kısmında ağrı oluyor çok şiddetli bi ağrı değil ama vurup geçiyo endişe ettim biraz sizinde böyle ağrı oluyomu karın genişlediği içinmi oluyo acaba bazende sağdan soldan ağrı vuruyor
Sürekli bir sağa bir sola dönüyorum. Bir pozisyonda kalamıyorum rahatsız oluyorum hatta bazen gece uyandığımda sırt üstü yatıyor buluyorum kendimi… değişiyor yani sürekli önemli değil bence o kadar nasıl rahat ediyorsan öyle uyu demişti doktorKızlar bir sorum olacakti. Yatış pozisyonunuza dikkat edior musunuz? Sol tarafa yatmak gerekli diorlar ama cidden sürekli o şekilde yatamiorm. Sizde durumlar nedir
Buyudugu icinKızlar bende 17 haftalık hamileyim bi kaç gündür karnımın alt kısmında ağrı oluyor çok şiddetli bi ağrı değil ama vurup geçiyo endişe ettim biraz sizinde böyle ağrı oluyomu karın genişlediği içinmi oluyo acaba bazende sağdan soldan ağrı vuruyor
Haftan itibariyle nettir artık canimYa ben ogrendim ama emin degilim bir de baska doktora gidecegiz oyle yazacagim![]()
İkizlerimde hep solda yattım resmen sol tarafım çürüdü artık son bi iki ayda arada dinlenmek için sağa dönüyordum. Şimdide genelde solda yatmaya çalışıyorum ama sağdada yattığım oluyor tek taraflı yatınca ağrı oluyor bacaklarımda. Sırt üstü yatmamaya dikkat ediyorum geneldeKızlar bir sorum olacakti. Yatış pozisyonunuza dikkat edior musunuz? Sol tarafa yatmak gerekli diorlar ama cidden sürekli o şekilde yatamiorm. Sizde durumlar nedir?
Ben de geceleri gün içinde dikkat etmeye calisiorm doktorum da açıkladı. Kalbe giden toplar damarlar sağ taraftaymis sıkışmamasi gerekior filan die ama kendimi hep sırt üstü veya sağa dönmüş buluormİkizlerimde hep solda yattım resmen sol tarafım çürüdü artık son bi iki ayda arada dinlenmek için sağa dönüyordum. Şimdide genelde solda yatmaya çalışıyorum ama sağdada yattığım oluyor tek taraflı yatınca ağrı oluyor bacaklarımda. Sırt üstü yatmamaya dikkat ediyorum genelde
Allah razı olsun hepimizinki bu mübarek ay hürmetine sağlıkla doğsunOyy hadi hayırlı uğurlu olsun canım![]()
Bende bu hafta 17. HaftamdayımKızlar bende 17 haftalık hamileyim bi kaç gündür karnımın alt kısmında ağrı oluyor çok şiddetli bi ağrı değil ama vurup geçiyo endişe ettim biraz sizinde böyle ağrı oluyomu karın genişlediği içinmi oluyo acaba bazende sağdan soldan ağrı vuruyor
Ekledim oğlusunu canım maşallah sağlıkla gelsinKızlar bizimde cinsiyet belli olduOğlumuz olacak
200 gram 15 cm’lik bir minikmiş
![]()