- 11 Ocak 2022
- 269
- 222
- 33
- 32
Allah yardımcınız olsunDüşük riskim varmış sürekli yatmam gerekiyor, pazartesi detaylı ultrason var ona göre rahme bakılıp gerekirse dikiş atılacakmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsunDüşük riskim varmış sürekli yatmam gerekiyor, pazartesi detaylı ultrason var ona göre rahme bakılıp gerekirse dikiş atılacakmış
Evet benimde acayip tuylendi hiç kullanmadan acaba kullanırsam dahami fazla olur diye korktum ama kullanacam mecburenBen kullanıyorum ama tüylenme bence hamilelikten çünkü sürmediğim yerlerde de aynı oranda çıktı bende bio oil ilede destekliyorum
Hormonlardan kaynaklı sanırım hiç bişey kullanmadan tuylendi göbeğim zaten mecburen kullanacağım buyumeye başladı çünkü karnımBadem yağı içinde öyle diyorlar ama bence kişiden kişiye değişen bir durumdur bu ki birde hormonlar dan kaynaklıda olabilir tüylenme sorunu.
Bende ikiz olduğu için erken başladım evde kendş yaptığım kantaron yağımı kullanıyorum başka birşey kullanmama gerek var mı bilmem
Insallah hic birsey olmadan atlatirsin bu zamanlari dualarimdasin stres yapma aman kalkma yeter dayanir kucuk mucizenBebek icin iki gunluk ciger gelistirici igne vurduk bacim progestan fitil igneler antibiyotikler herşeye başladık bugunde kontrol vardi bebek 315 gram gayette iyi görünüyor ama alttan muayenede nişan gördüm o yuzden yatmaya devam et dedi.annem geldi sehir disindan bana bakiyor elimizden baska hicbisey gelmiyor bacim
Çok geçmiş olsun umarım hiçbir sıkıntı yaşamazsınHerkese merhaba kızlar, 2 gündür çok şiddetli devam eden alt karın ve kasık ağrım vardı. Dün iş çıkışı iş yerime en yakın hastaneye gittim muayene oldum, miniğim çok iyi çok şükür ama rahimin konumu ile ilgili sıkıntı varmış. Dünden beri çok kötüyüm ağlaya ağlaya içim çıktı daha bugün 20 haftalık oldu miniğim, bişey olacak diye çok korkuyorum.. Şimdi bugün izin aldım işten kendi doktoruma muayene 8lmaya gideceğim bakalım o ne diyecek dua edin ne olur erken doğum ya da düşük vs gibi bi durumu olmasın bebeğimin..
Ağlama korkma stres bebeğini daha çok etkiler dizi film izle kafanı dağıtmaya çalış eşimin işyerinde arkadaşı yaşadı gayet sağlıkla aldı bebişini kucağına biraz erken doğdu sadece o kadar iyi düşünelimÇok teşekkür ederim muayene oldum rahim ağzı yetmezliği, rahim ağzımda hunileşme ve kasılma varmış, progestan başladı ve haftalık iğne yapılacakmış. Pazartesi detaylı ultrason var öne çekti randevuyu. Orada da rahim ağzı ölçümü alınacakmış.duruma göre dikiş atılacak rahmime. Önlem alınmazsa Allah korusun 24.haftada düşük oluyormuş rahim ağzı açıldığı için. Çalışmak, yürüyüş, spor yapmak hepsi yasak. Rapor yazdı iş için. Sadece yatmak ve dinlenmek serbest. Durum böyle çok üzgünüm çok ağlıyorum çok korkuyorum..
Bende de tam tersi, eskiden daha hızlı çıkıyordu tüyler, kıllar. Şimdi çok daha azKızlar benim göbeğim de tüylendi.
Genital bölgemde de tüylenme daha hızlı olmaya başladı sürekli temizlemek durumunda kalıyorum.
Özellikle qcemiligini atan ikinci bebegini bekleyen anneler neler alınması gerek fikir beyan edebilirlerMerhaba kızlar, bebişler büyüyor artık azar azar alışverişe başlamaya karar verdim. burdan da paylaşalım mı neler aldık, nerde ne indirimi var, neler alınması gerek diye?
Allah yardımcınız olsuninşallah sağlıkla kavuşursunuz sizin için dua edeceğim
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum, suan biraz daha aklı selim durumdayım, yatmaktan başka çarem yok. Bebeğim sağlıkla gelişimi tamamlanmış ve zamanında doğsun gerisi önemli değilAğlama korkma stres bebeğini daha çok etkiler dizi film izle kafanı dağıtmaya çalış eşimin işyerinde arkadaşı yaşadı gayet sağlıkla aldı bebişini kucağına biraz erken doğdu sadece o kadar iyi düşünelim
Minnoşlardan hediyeHormonlardan kaynaklı sanırım hiç bişey kullanmadan tuylendi göbeğim zaten mecburen kullanacağım buyumeye başladı çünkü karnım![]()
Bende progestan fitil.kullaniyorum onun akıntısı bende de oluyorAynen bacim bende yogun akinti yaşıyorum ama iki tane fitil kullaniyorum onlardan olur dedi doktor bebegin suyu gayet iyi dedi
28 nisanda gidecegim 21.haftdaDetayli.ultrason için randevu aldinizmi hangi haftalar yaptırmayı.dusunuyrosnz benim doktorum 20. Hafta yaptır dedi ben 21-22 olsun istiyorum bebek daha büyümüş olur
Allahın izniyle sag salim alıcaksın bebegini kucagına.bol bol dua edeceğimElimden geleni yapmaya çalışıyorum, suan biraz daha aklı selim durumdayım, yatmaktan başka çarem yok. Bebeğim sağlıkla gelişimi tamamlanmış ve zamanında doğsun gerisi önemli değil![]()
Amin inşallah Allah razı olsun, çok teşekkür ederimAllahın izniyle sag salim alıcaksın bebegini kucagına.bol bol dua edeceğim![]()
Bende şuan organik soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı kullanıyorum karnıma. Çoğu kişi de kullanmış bence tüylenme hamilelik hormonlarında oluyor hafif zaten kullanmmadan önce karnımdaki tüyler hamile kaldığımda kararmıştı birazcık zaten. Ama shea butter yağı varmış bitkisel Afrika da üretilen mucizevi onarıcı özelliği olan bir yağmış araştırdım baya. Aktara da sordum onunla Hindistan cevizini elimizde karıştırarak karnımıza uygulamak çok iyiymiş. Onu alıcam ek olarak. Vücudun her yerinde kullanılırmış.Badem yağı içinde öyle diyorlar ama bence kişiden kişiye değişen bir durumdur bu ki birde hormonlar dan kaynaklıda olabilir tüylenme sorunu.
Bende ikiz olduğu için erken başladım evde kendş yaptığım kantaron yağımı kullanıyorum başka birşey kullanmama gerek var mı bilmem
Yaa bu tüyler dökülüyor mu sonradan acaba almakta istemiyorum daha kötü olursa diyeEvet benimde acayip tuylendi hiç kullanmadan acaba kullanırsam dahami fazla olur diye korktum ama kullanacam mecburen
Canim gecmis olsun Allahtan farkedilmis.bir belirtin oldu mu bizimde basimiza gelirse farkedelim.cok yuruyuş falan mi yapinca oluyormuş mesela ayakta kalincaÇok teşekkür ederim muayene oldum rahim ağzı yetmezliği, rahim ağzımda hunileşme ve kasılma varmış, progestan başladı ve haftalık iğne yapılacakmış. Pazartesi detaylı ultrason var öne çekti randevuyu. Orada da rahim ağzı ölçümü alınacakmış.duruma göre dikiş atılacak rahmime. Önlem alınmazsa Allah korusun 24.haftada düşük oluyormuş rahim ağzı açıldığı için. Çalışmak, yürüyüş, spor yapmak hepsi yasak. Rapor yazdı iş için. Sadece yatmak ve dinlenmek serbest. Durum böyle çok üzgünüm çok ağlıyorum çok korkuyorum..