• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim göbeğim de tüylendi.

Genital bölgemde de tüylenme daha hızlı olmaya başladı sürekli temizlemek durumunda kalıyorum.
Sorma canım inşallah dökülüyordur bunlar almakta istemiyorum koyulaşacak. Bende hiç kıl tüy sorunu yoktu sarışınım baya hamilelikte doldu heryerim sapsarı tüy 🤦🏼‍♀️

Bende şuan organik soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı kullanıyorum karnıma. Çoğu kişi de kullanmış bence tüylenme hamilelik hormonlarında oluyor hafif zaten kullanmmadan önce karnımdaki tüyler hamile kaldığımda kararmıştı birazcık zaten. Ama shea butter yağı varmış bitkisel Afrika da üretilen mucizevi onarıcı özelliği olan bir yağmış araştırdım baya. Aktara da sordum onunla Hindistan cevizini elimizde karıştırarak karnımıza uygulamak çok iyiymiş. Onu alıcam ek olarak. Vücudun her yerinde kullanılırmış.
Aaa bende var bu yağdan the body shoptan almıştım kremini baya yoğun şu klasik nivealar gibi kışın kullanıyordum kuruyan cildime

Canim gecmis olsun Allahtan farkedilmis.bir belirtin oldu mu bizimde basimiza gelirse farkedelim.cok yuruyuş falan mi yapinca oluyormuş mesela ayakta kalinca
Öncelikle çok teşekkür ederim.. Yapısal kaynaklı olabilir dedi doktorum genetik, ancak yorgunluk, stres vs de tetikliyor sanırım. Geçen hafta iş yerinde çok ama çok üzücü bir durum yaşadım, 2 gündür de çok yoruldum, yıprandım. Ben kasığımda oluşan ve sürekli şekilde yürürken otururken vs devam eden ağrı şikayetiyle doktora gittim ve anlaşıldı. Herkeste ağrı olmayabilirmiş, doktorum bu konuda şanslı olduğumu söyledi. Ağrılar konusunda Pimpirikli olmak bazen işe yarayabiliyormuş. Gebelikten dolayıdır vs diyip önemsemeyedebilirdim ama iç güdülerim doktora git dedi çünkü ağlatacak kadar ağrım oldu, umarım kimsenin başına gelmez..

Selam Kızlar biz bugün 20+2 olduk 🙈 ve hala kusuyorum… ilk zamanki gibi şiddetli olmasa da hala kesilmedi… üstelik mide yanmaları da başladı kıvrandırıyor resmen.
Kalça kemiği ağrıyan var mı? Benim özellikle geceleri hangi tarafa yatsam o taraf ağrıyor sürekli pozisyon değiştiriyorum. Ayrıca çok oturunca kuyruk sokumum şiddetli ağrıyor.
Karnımda da çekilmeler oluyor kasık ağrısı da başından beri sürekli oluyor hala tam geçmiş değil.
Sizde durumlar nasıl? Ne gibi sıkıntılarınız var? ♥️
Selam, benim bugün öğlen başlayan karın ağrım hala devam ediyor. Uzanınca çok az hafifliyor ama yine var. Normaldir İnşallah. Allah herkesin bebeğini korusun. Amin. ❤

Aaa bende var bu yağdan the body shoptan almıştım kremini baya yoğun şu klasik nivealar gibi kışın kullanıyordum kuruyan cildime
Çatlakları onarıcı özelliği olan doğal bir yağ diye sordum aktarlar bunu söyledi benimde kafama yattı alıcam inş. Yoğun olduğu için az miktarda elde eritip yaymak yeterliymiş evet.

Çatlakları onarıcı özelliği olan doğal bir yağ diye sordum aktarlar bunu söyledi benimde kafama yattı alıcam inş. Yoğun olduğu için az miktarda elde eritip yaymak yeterliymiş evet.
Krem formatının sürümü kolay. Son zamanlarda çok gerilirse bende süreyim en iyisi

Yazıları anca okuyabildim detaylı.
Kızlar çok geçmiş olsun dualarımdasınız. Sizin ve bebeğinizin iyi haberlerini duymak dileğiyle 💐 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bu günler anı olarak geride kalsın 🎈

pecan pecan dream_catcherr dream_catcherr
Ahhh çok tesekkür ederim, inşallah güzel haberler gelir, aminnn inşallah 🙏

Sorduğum kişiler dökülüyor dedi inşallah dökülürler bende almak istemiyorum ya belki zararı olur bebise diye düşündüm doğumdan sonra dokulmezse çaresine bakarız artik
Zararı olacağını düşünmüyorum ama tek korkum sertleşip gürleşmesi o yüzden almayacağım sarı zaten inş daha fazla uzamazlar 😂

Herkese merhaba kızlar, 2 gündür çok şiddetli devam eden alt karın ve kasık ağrım vardı. Dün iş çıkışı iş yerime en yakın hastaneye gittim muayene oldum, miniğim çok iyi çok şükür ama rahimin konumu ile ilgili sıkıntı varmış. Dünden beri çok kötüyüm ağlaya ağlaya içim çıktı daha bugün 20 haftalık oldu miniğim, bişey olacak diye çok korkuyorum.. Şimdi bugün izin aldım işten kendi doktoruma muayene 8lmaya gideceğim bakalım o ne diyecek dua edin ne olur erken doğum ya da düşük vs gibi bi durumu olmasın bebeğimin..
Ah cok gecmis olsun 🥲nolur stres yapmamaya calis
Insallah bebegini korusun rabbim

pecan pecan sen nasilsin Kuzum sana da gecmis olsun 🥲

Kizlar ya bugun karnimda bir batma hissi geldi uzandim iki uc saat gecmisti ama korktum karinda hic bilmiyordum sag tarafta iyidirler demi ?

Çok tesekkür ederim, elimden geleni yapmaya çalışıyorum, umarım hersey güzel olacak 🙏
Insallah iyi olursunuz rabbim sifanizi versin ♥️Eminim en iyisini yapiyorsunuzdur
Sadece dinlenin gerisi guzel gitsin
Ne olur takip edin bunları devam ederse doktora gidin, benim durum ortada.. İyilerdir Allahın izniyle..
Off inanirmisiniz nasil korkuyorum tekme de hissedemedigim icin umarim bir daha olmaz ani kalkismi yaptim anlamadim

Insallah iyi olursunuz rabbim sifanizi versin ♥️Eminim en iyisini yapiyorsunuzdur
Sadece dinlenin gerisi guzel gitsin

Off inanirmisiniz nasil korkuyorum tekme de hissedemedigim icin umarim bir daha olmaz ani kalkismi yaptim anlamadim
Böyle ağrılar çok normal. Benim de her gün farklı ağrılarım oluyor, dinlenince geçmezse korkmak lazım. Her ufak detayı da kafaya takmamak lazım yoksa deli oluruz 😃 benim bundan önce bir düşüğüm oldu, bu gebeliğimde rahimde kanama yerim vardı falan felan baya zorlandım ama kafama takmıyorum inan. Olacak olan sen ne yaparsan yap oluyor, stres yapmak daha kötü. En iyisi akışına bırakmak ve Allahtan hayırlısını istemek 🤲🏻♥️

Back
X