• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben enfeksiyon olmuşum canım o yüzdenmiş o akıntı. Sedimantasyon crp yükselmiş sanırım antibiyotik başlayacak. Sen nasılsın daha iyisinidir umarım.
Gecmis olsun tatlim ben daha iyiyim simdilik sadece yatiyorum eve igne vurmaya geliyor bir tanidik progestan igne vuruyoruz p.tesi yine kontrol şimdilik bir sorun görünmüyor insallah duzelirim 🤲😇

Ya böyle bende elimi koyduğumda düzenli atan damar var. Ama diğeri farklı böyle sanki içinde baloncuk patlaması gibi ya da böyle koşarsında kalp çok aşırı hızlı atar ya öyle bir şey anlık vurup geçip gidiyor elimi koysamda elimle hiç hissedemedim onu daha bilmiyorum ki bebek mi 😂 ama çok hızlı büyüyorlar artık canım yakında seninkide hissettirir bence büyüdükçe plesentası küçük kalacak 🥰
Arkadaslar odemi olusan varmi bacaklarim ödem oldu şişti

Çok teşekkür ederim🙏🏻
İstirahat et bir süre ve kendini yorma dedi. Bir süre sonra da ağır iş olmadığı sürece , yorulmadan ufak ufak işlerini yapabilirsin dedi. Yani yataktan WC ye , yemekten tekrar yatağa demedi. Yürüyüş de yapabilir miyim dedim, yapabilirsin dedi.
15 gün sonra görmek isterim dedi.
Ama ben detaylıya gireceğimi söyledim. Tamam ona git önce , biz ondan bir 15 gün sonra görüşürüz dedi.

Bilmemiyorum, kanama alanı kalmayınca , progestanı bırak dediler bana. Belki düzenli almaya devam etsem, böyle bir şey olmayacaktı. Çünkü problem doğuştan değil , bir önceki normal doğumdan gelen komplikasyon imiş. ( Doktoru bırak dediği halde ben progestanı bırakmam diyen biri vardı- kimdi hatırlamıyorum- o kadar çok hayranım ki iç güdüsüne)

Neyse ki bebek kanama ile uyarı verdi ve çok geç kalınmadan müdehale edildi.

Şu aşamada önemli olan incelemenin inşallah durması ve enfeksiyon kapmamak. İlk hedefim bu.
Sonra 28. Hafta… sonra 32 …erken doğsa yaşayabileceği şansı olan haftalara gelebilmek.❤️

Canım benim çok sağol, inşallah
O kadar haklısın ki hepsi , her aşama mucize❤️
Evet benimki de 4 cm idi , ama yavaş yavaş 20 mm gerilemiş. Bu ölçümler ne kadar önemliymiş,
Hepiniz sağlıkla alalım kucağımıza 🦋

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN BU ARADA 🥰🎈🇹🇷
Canim benim doktorum progestani hiç bıraktırmiyor riskli bir durum yok yinede devam diyor.birisi demisti progestan tıpac görevi görüyormuş rahim ağzı icin diye.geçmiş olsun 🤲.

Gecmis olsun tatlim ben daha iyiyim simdilik sadece yatiyorum eve igne vurmaya geliyor bir tanidik progestan igne vuruyoruz p.tesi yine kontrol şimdilik bir sorun görünmüyor insallah duzelirim 🤲😇
Progestan iğneyi yan yatıp vurul canim karninin üzerine yatip vurulma bana bir hemsire demisti.insallah tez zamanda düzelir her sey canim🤲.

Canim benim doktorum progestani hiç bıraktırmiyor riskli bir durum yok yinede devam diyor.birisi demisti progestan tıpac görevi görüyormuş rahim ağzı icin diye.geçmiş olsun 🤲.
Bende 12 hafta boyunca kullandım tüp bebekten dolayı hem iğnesini hem fitilini. Doktorum ısrarla bıraktırmadı benimde. genelde kese kalpten sonra bıraktırıyormuş çoğu

Günde 2 fitil sabah 10 aksam 10.koyup sola yatiyorum yarim saat 1 saat.işte oldugum zaman koyup oturuyorum mecburen.
Anladım. Bana haftada bir proluton iğne verdi.
Ama elimde Progestan var ( fitil atamazsın dedi - dikişten dolayı)

Kendime soru : Arada içsem bir zararı olur mu acaba. Deli ben 😌☺️

Arkadaslar odemi olusan varmi bacaklarim ödem oldu şişti
Ben geçen hafta iftara misafir ağırladı sabahtan akşama kadar hiç oturmadım hatta gece 1.30 gibi gittiler ayaklarım çok şişmişti yanıyordu gidip ara ara su döküyordum 2 3 güne geçti ama hiç böylesine bi şişkinlik yaşamamıştım parmaklarım bile şişmişti

Anladım. Bana haftada bir proluton iğne verdi.
Ama elimde Progestan var ( fitil atamazsın dedi - dikişten dolayı)

Kendime soru : Arada içsem bir zararı olur mu acaba. Deli ben 😌☺️
Valla ben haftada 1 proluton iğne, günde 3 kere progestan ile devam ediyorum. Zararı olsa birlikte vermezdi doktorum ama tabi sormadan kullanmamak lazım

Arkadaşlar kasiklarimda hafif ağrılar var
Acaba sizde de oluyormu normal mi intde rahim buyumesinden kaynakli ağrılar olabilir diyor ama yine biraz tedirginjm

Arkadaşlar kasiklarimda hafif ağrılar var
Acaba sizde de oluyormu normal mi intde rahim buyumesinden kaynakli ağrılar olabilir diyor ama yine biraz tedirginjm
Bende de durum ayni iki gudnur agrilarim var ama cok siddetli degil diye korkmuyorum
Doktorum agri olsun ama kanama ve siddetli agri olursa kork demisti bende 18. Haftadayim 19. Olcam Yarin insallah

Back
X