• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet gördüm bunları atıklarına benzer birtane daha örmek istiyorum.cocuklarda var eger bunlar ugrastırıcı dersen tunus işi battaniye örgüleri var onlardan da bakabilrisn cabuk biter.tunus işinden yaptım böyle bişey oldu.
Aa evet buda çok güzel olmuş. Ekran görüntüsü aldım ipin ismini. O dediğin iple benim attigim bbattanieden örülür mu

Aa evet buda çok güzel olmuş. Ekran görüntüsü aldım ipin ismini. O dediğin iple benim attigim bbattanieden örülür mu
Tunus işi ni ince iple örüceksen olablr tabi bnm ördüğüm ip baya kalın mesela.attıgınn battaniyelerden n yaparsan alizenin bebek ipi cok güzel yumuşacık oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-23-21-15-16-819_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-04-23-21-15-16-819_com.android.chrome.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2022-04-23-21-14-53-367_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-04-23-21-14-53-367_com.android.chrome.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 49
Haftaya detaylı ultrasona gireceğim çok endişeliyim olumsuz şeyler okuyorum. bunun bir yüzdesi var mı olumsuz sonuçlar için.Allah herkese şifa versin

Merhaba, belimin alt kısmında kuyruk sökümü dediğimiz yerde aşırı ağrı oluyor, sürekli de oturarak çalışıyorum ama bu hafta çok fazla ayağa kalkınca ya da evdeysen bu ağrıyı hissetmiyorum. Bu şekilde olan var mı? Endişelenmeli miyim?
Bende de oluyor normal karşılanıyor bu tarz durumlar endiselenmeyin

Nasıl bir his bende böyle paloncuk patlaması gibi ya da kalbin birden güm güm atması gibi anlık bir şeydi sizinde öyle mi acaba ☺️
Aynen dedıgın gıbı oluyordu canım ama bu sefer ki cok sertti kalakaldım cünkü erken daha kızlarımda bu kadar sert daha ılerleyen zamanlarda hissetmıstım ama inanılmaz bi duygu

Aynen dedıgın gıbı oluyordu canım ama bu sefer ki cok sertti kalakaldım cünkü erken daha kızlarımda bu kadar sert daha ılerleyen zamanlarda hissetmıstım ama inanılmaz bi duygu
Bende bebek mi değil mi şüpheleniyordum ilk olunca bebek demekki ayy çok sevindim ya ☺️ Benim daha pıt pıt sadece elle falan hissetme yok hiç. Birde karnımda öyle pek yok azcık kg gibi duruyor

Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum hiç neler yapmak istersn youtuebde birsürü düşün yarn malzemelerini all başla 😍😍
Ay ben zincir dahi cekemiyorum 🙈bir deniycem ama Annem sagolsun dosedi kazak battaniye bebekler evlenene kadar giyer heralde 😅
Çig kuruyemiş meyve filan ye onları yiyince bn cok su içiyorum
Kuruyemis agirlikli beslencem bundan sonra o kilo aldiriyormus
Benim başından beri adet sancım var, 15.haftadayız her gün çekiyorum bu sancıyı. 🥲
Ay hic bisey olmadi demi kotu icim rahatladi 🙈
Olabilir tabii 😄 sizin ikiz ya bize göre daha fazla olması normal bencede
Ah bunu hic dusunmedim ben 🤓aceba ikiz de iki kati oluyormu 🤣

Ay ben zincir dahi cekemiyorum 🙈bir deniycem ama Annem sagolsun dosedi kazak battaniye bebekler evlenene kadar giyer heralde 😅

Kuruyemis agirlikli beslencem bundan sonra o kilo aldiriyormus

Ay hic bisey olmadi demi kotu icim rahatladi 🙈

Ah bunu hic dusunmedim ben 🤓aceba ikiz de iki kati oluyormu 🤣
Canm baska bişide yapablrsn örgü şart degilki🤗yeterki kendini rahatlat biraz

Canm baska bişide yapablrsn örgü şart degilki🤗yeterki kendini rahatlat biraz
Haklisin bir hobi bulmak sart oldu bana 😬
Yok beybisi her şey yolunda çok şükür, bazılarımız için gayet normalmiş demek ki bu durum. :anneadayı:
Benim her zaman stres yaptigimda agrilarim basliyor Of bugun gecer sandim gecmedi buda daha cok stres yapiyor dongu dévam ediyor boyle 😂insallah hersey yolundadir
Ahahah ya erkekler daha pimpirikli gerçekten bizden 😂
Bazen cok sasirtiyor beni 🥲

Haklisin bir hobi bulmak sart oldu bana 😬

Benim her zaman stres yaptigimda agrilarim basliyor Of bugun gecer sandim gecmedi buda daha cok stres yapiyor dongu dévam ediyor boyle 😂insallah hersey yolundadir
O kadar şiddetli ağrılarım var ki, vajinal batma, makat ağrısı, kasıklara saplanıp dize kadar inen ağrı, bazen çığlık atıyorum iki büklüm kalıyorum, ağladığım oluyor ağrılardan ki acı eşiğim yüksektir.

Bütün bunlara rağmen çok şükür sorun çıkmadı şimdilik, inşallah her şey yolunda ilerleyecek korkma, kayıplarımız olduğundan bu endişelerimiz, hepsi çok normal.

Bu kalp dinleme cihazı sakinleştiriyor beni. Arada dinleyip pamuk gibi oluyorum, ağrıları umursamamaya çalışıyorum. :KK51:

Back
X