• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Desin kurban olduğum desin totosunu ısırdığım olsun da desin yeterki 🥲 🥰
İlk baba diyip ağladıklarında da Anneaaağ diyecekler muhtemelen :rolleyes:
Ağlarsa ben de onunla beraber ağlarım zaten sulu göz bir anası var.😂

Zaten ilk zamanlar muhtemelen onlarla beraber ağlayacağız, uykusuzluk, ağrılar sızılar derken.😂

Baba diye ağlaması işime geliyordu bunaldım mi aaaa bak babası seni istiyor diyordum 🤣🤣 valla kuzum hiç sorma öğrendiğimiz dün gibi sanki zaman çabuk geçiyor hareketlerini 17.hafta da net hissetmeye başladım ama tekme gibi değil hala balık geziyor içimde süzülüyor resmen 😍😍
😂😂
Şimdi 17. Hafta 16+ mı oluyor 17+ mı sana göre 🤣 ona göre hevesleneceğim 🙈
Süzülmek mi 🌺💕❣️🌸💘🥰
11+0 da resmen taklalar atışını izleyişimiz geldi aklıma o kadar seri hareketler süzülüyordu resmen 🧿❣️

Ağlarsa ben de onunla beraber ağlarım zaten sulu göz bir anası var.😂

Zaten ilk zamanlar muhtemelen onlarla beraber ağlayacağız, uykusuzluk, ağrılar sızılar derken.😂
Allah gücünü kuvvetini verir be anacım 🤣 böyle motive etmeye çalışıyorum kendimi ben de :rolleyes:
Yoksa el kadar bebe ağladığını düşününce şimdi bile gözlerim doluyo 🥲

😂😂
Süzülmek mi 🌺💕❣️🌸💘🥰
11+0 da resmen taklalar atışını izleyişimiz geldi aklıma o kadar seri hareketler süzülüyordu resmen 🧿❣️

Allah gücünü kuvvetini verir be anacım 🤣 böyle motive etmeye çalışıyorum kendimi ben de :rolleyes:
17+ canım bu kişiye göre değişiyor tabiki belki sen daha çabuk hissedersin oğlumu da 21 haftalar da hissetmiştim ben 🥰 yaaa dimi çok ilginç Rabbimin mucizesi benimki de ayaklarını kaldirip ileri doğru oynatıyordu 🤣

17+ canım bu kişiye göre değişiyor tabiki belki sen daha çabuk hissedersin oğlumu da 21 haftalar da hissetmiştim ben 🥰 yaaa dimi çok ilginç Rabbimin mucizesi benimki de ayaklarını kaldirip ileri doğru oynatıyordu 🤣
Yaaa doğru ama senin 2. Çocuktu 🤩 erken olması normal. Neyse bekleyeceğiz artık merakla 🥲
İçerde aerobik yapıyorlar 💘🥰

😂😂
Süzülmek mi 🌺💕❣️🌸💘🥰

Verir tabii minnoşum, annelik bu annelik. Ağlarım ben ne olacak ki, belki beni ağlarken görünce susar.😂 Çivi çiviyi söker.😂

Benimki de 20’sinde, dayanamazsam bir hafta erken giderim. :KK53:
4 5 hafta bekleyebilenler benim gözümde bordo bereli.😂
Ajjajajaj cok haklisin varya gecen ay 1.5 ay vardi iki randevum arasinda uc kez acile gittim
Simdi o yuzden sakin kalmak istesemde basarmak imkansiz
Benim uzanınca hafifledi ama tam geçmedi ayakları da üşüttüm sanırım ayaklara 2 saat sıcak su torbası koymak baya baya iyi geldi.

Ben de doktoruma sordum o da aynı cevabı verdi. Dinlenince geçiyorsa hafifliyorsa sorun yok dedi. Bi de bir sorunla gelen gebelerin genellikle bu sefer çok farklıydı dediklerinden bahsetti o zaman bi sorun olduğunu anlarsın dedi. Şimdi ben bu acıya da tanıdık oldum mesela 😅

Asayiş berkemal sağolsun uğraştırmadı hiç 🤣 ata biniyo sıkıntı yok. :rolleyes: :nazar:
Bak uyuyunca dinlenince bende de sikinti yok
Dinliyorum kendimi tekme duymuyorum ama belki kucuk hareket hissederim diye stresten onuda hissetmiyorum
😀 bence seni tanımış ve napicani biliyo 😀😃
Evet benide iyi tanidi 😬basindan beri zor sahip oldugum icin kadin bana cok sakin davrandi ya sagolsun

şiddetle katılıyorum sana.heleki evde oturan hamişler bişeyler yapsınlar.Bn örgü yapıyorum yoksa bnde paranoyak olucam iyice.cok faaydası oluyor kafa dagıtmaya birebir.becerebildigim kadar hemde bebişime örüyorum 🥰mahsullerm bunlarda 🤗
Ay harika olmuşlar ellerine emeğine sağlık canım 😍 kesinlikle doğru söylüyorsun bir şeylerle uğraşınca hem insan fazla düşünmüyor hem de vakit hızlı geçiyor. Ben de bunları yaptım geçen yıl başlamıştım amigurumiye bunları yapabildim bi de çıngırak ve tırtıl yapmak istiyorum

Eklentiler

• 7022C48D-7830-46AC-A4D5-E12E39B71647.webp
    7022C48D-7830-46AC-A4D5-E12E39B71647.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 03356846-0492-4303-8D6D-17A4852BEC35.webp
    03356846-0492-4303-8D6D-17A4852BEC35.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 61
  • 6E2D7752-9E24-4085-8303-AF24DA324205.webp
    6E2D7752-9E24-4085-8303-AF24DA324205.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 76338274-F3A3-4CFB-9504-30BA7212DDD0.webp
    76338274-F3A3-4CFB-9504-30BA7212DDD0.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 64
Ay harika olmuşlar ellerine emeğine sağlık canım 😍 kesinlikle doğru söylüyorsun bir şeylerle uğraşınca hem insan fazla düşünmüyor hem de vakit hızlı geçiyor. Ben de bunları yaptım geçen yıl başlamıştım amigurumiye bunları yapabildim bi de çıngırak tırtıl yapmak istiyorum
Seninkilerde cok güzel hele kuzuya bayıldımmm 😍😍hangi ipten örüyorsun peki..işin en zevkli yönüde inşallah bizim yaptıgımız oyuncaklarla oynucaklar 🤗nedense bnm yaptıklarm hep kocakafalı oluyor anlamış degilim mesela bu bebek kafası bana büyğk geliyor sninde öyle oluyormu 🤣

Eklentiler

• IMG_20220413_191020.webp
    IMG_20220413_191020.webp
    61 KB · Görüntüleme: 85
Ay harika olmuşlar ellerine emeğine sağlık canım 😍 kesinlikle doğru söylüyorsun bir şeylerle uğraşınca hem insan fazla düşünmüyor hem de vakit hızlı geçiyor. Ben de bunları yaptım geçen yıl başlamıştım amigurumiye bunları yapabildim bi de çıngırak ve tırtıl yapmak istiyorum
Birde siyah saçlı kızda bana benziyor :KK48:

Seninkilerde cok güzel hele kuzuya bayıldımmm 😍😍hangi ipten örüyorsun peki..işin en zevkli yönüde inşallah bizim yaptıgımız oyuncaklarla oynucaklar 🤗nedense bnm yaptıklarm hep kocakafalı oluyor anlamış degilim mesela bu bebek kafası bana büyğk geliyor sninde öyle oluyormu 🤣
Alize coton gold, orenbayan madame cottonla örüyorum kuzucum. Çok güzel incelikleri filan. Ben bebekten ümidi kesnce niloyayı filan birilerine verdm ama yine örcem. Her ne kadar sayılarına göre örsem de Kafaları büyük oluyor evet 😂 arkadaşımın oğluna ördüm en son şunu bunun kafa ölçüsünü 1 sıra az yaptım yine büyük oldu😂

Eklentiler

• 9802D879-0853-4E86-8E5F-83EFEB6BCD42.webp
    9802D879-0853-4E86-8E5F-83EFEB6BCD42.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 86
Allahımmm emzik de yapmış ya 😍😁

Back
X