• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Alize coton gold, orenbayan madame cottonla örüyorum kuzucum. Çok güzel incelikleri filan. Ben bebekten ümidi kesnce niloyayı filan birilerine verdm ama yine örcem. Her ne kadar sayılarına göre örsem de Kafaları büyük oluyor evet 😂 arkadaşımın oğluna ördüm en son şunu bunun kafa ölçüsünü 1 sıra az yaptım yine büyük oldu😂
Bnce aynıdır da ekranda bize ördükleri kücük geliyor heralde🤣ama bnde attıgının kafası büyük gelmedi bana tam olmuş..bnde alize cotton golda para yetişttiremiyorum alize cotton gold hobby var ondan alıyorum her renginden digerinden alnca kısıtlanıyor renk sayısı .burda 25 lira hobbyde 13 lira 🤣bi ten rengini 25 olandan alıyorum yetsn diye

Bnce aynıdır da ekranda bize ördükleri kücük geliyor heralde🤣ama bnde attıgının kafası büyük gelmedi bana tam olmuş..bnde alize cotton golda para yetişttiremiyorum alize cotton gold hobby var ondan alıyorum her renginden digerinden alnca kısıtlanıyor renk sayısı .burda 25 lira hobbyde 13 lira 🤣bi ten rengini 25 olandan alıyorum yetsn diye
Valla çok zam geldi kuzum ya ben allahtan renk renk almıştım geçen yıldan onları kullanıyordum ama bitti yeni aldıklarımı ören bayan madame cotton alıyorum 19 lira o ekonomi hobiyi bile vurdu ya ne diyeyim😁

Valla çok zam geldi kuzum ya ben allahtan renk renk almıştım geçen yıldan onları kullanıyordum ama bitti yeni aldıklarımı ören bayan madame cotton alıyorum 19 lira o ekonomi hobiyi bile vurdu ya ne diyeyim😁
Olsun artık ya psikolojimizden önemlimi herşey bebişler için :anne::KK53:bunlardan renkli bi bebiş hırkasıda öresim var cok hoş durur yeşilin rengine bayılıyorum.☺️

Eklentiler

• IMG_20220424_132944.webp
    IMG_20220424_132944.webp
    103 KB · Görüntüleme: 77
Örmeyi bilenler varsa bende güzel tarifler var verebilirim. Veya doğum hediyeliği anahtarlık örmeyi düşünenler varsa yardımcı olurum 🥰

Eklentiler

• 66E75B36-88FB-4D58-9398-02F99A906071.webp
    66E75B36-88FB-4D58-9398-02F99A906071.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 70
  • 6E1313B3-93E9-402F-A9EE-181127E927D5.webp
    6E1313B3-93E9-402F-A9EE-181127E927D5.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 69
  • 2FBA1634-4C6C-4C57-A832-07936DAA514F.webp
    2FBA1634-4C6C-4C57-A832-07936DAA514F.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaşlar kasiklarimda hafif ağrılar var
Acaba sizde de oluyormu normal mi intde rahim buyumesinden kaynakli ağrılar olabilir diyor ama yine biraz tedirginjm
Aynen ama benimki özellikle çişe sıkıştığımda karnım patlıcak gibi çok hassaslaşıyor kasıklarım sızlıyor gibi oluyor. Sık sık çişe gidiyorum tutmakta zorlanıyorum tutunca kasıklarım acıyor sizinde böyle mi? Gece falan 7-8 kere sabaha kadar çişe gidiyorum yoruldum valla. Uykum çok bölünüyor😌😌 bu bebeğin baskısı mıdır acaba herkeste mi böyle yoksa benim enfeksiyon faln mı oldu ki diye korkuyorum 😌

Aynen ama benimki özellikle çişe sıkıştığımda karnım patlıcak gibi çok hassaslaşıyor kasıklarım sızlıyor gibi oluyor. Sık sık çişe gidiyorum tutmakta zorlanıyorum tutunca kasıklarım acıyor sizinde böyle mi? Gece falan 7-8 kere sabaha kadar çişe gidiyorum yoruldum valla. Uykum çok bölünüyor😌😌 bu bebeğin baskısı mıdır acaba herkeste mi böyle yoksa benim enfeksiyon faln mı oldu ki diye korkuyorum 😌
Ahh benimde öyle öğretmenim her teneffüsüm wc de geçiyor akşamlarıda aynı şekilde uykumu bölmezsemde kasık ağrısı yapıp uyanmak zorunda kalıyorum illaki daha önceki kontrolümde doktor idrar tahlili yaptırdı enfeksiyon azıcık vardı bol bol su iç ilaç kullanmaya gerek yok dedi günde 2 lt içmeye çalışıyorum oda wc ye çok sık çıkarıyor tabi ama enfeksiyon olmasından iyidir sizde 2 lt içmeye çalışın mutlaka

Ahh benimde öyle öğretmenim her teneffüsüm wc de geçiyor akşamlarıda aynı şekilde uykumu bölmezsemde kasık ağrısı yapıp uyanmak zorunda kalıyorum illaki daha önceki kontrolümde doktor idrar tahlili yaptırdı enfeksiyon azıcık vardı bol bol su iç ilaç kullanmaya gerek yok dedi günde 2 lt içmeye çalışıyorum oda wc ye çok sık çıkarıyor tabi ama enfeksiyon olmasından iyidir sizde 2 lt içmeye çalışın mutlaka
Bende zorla içiyorum aynen o yüzden olabileceğini düşünüyorum. İlaçta içmekte zorlanıyorum inş yoktur. Geceleri uyurken sadece baş ucuma koyuyorum ağzım kuruyor çok susuyorum yudum yudum sabaha kadar 500 ml isteyerek içiyorum. Gündüzleri su içme isteği olmuyor yanıma getiriyorum unutmayayım diye aklıma geldikçe içiyorum mecburen. Ama 1,5 lt toplam ancadır günlük. Ama geceleri wc işi çok yoruyor beni ya gitmessem gecikirsem karnım acıyor😌

Bende zorla içiyorum aynen o yüzden olabileceğini düşünüyorum. İlaçta içmekte zorlanıyorum inş yoktur. Geceleri uyurken sadece baş ucuma koyuyorum ağzım kuruyor çok susuyorum yudum yudum sabaha kadar 500 ml isteyerek içiyorum. Gündüzleri su içme isteği olmuyor yanıma getiriyorum unutmayayım diye aklıma geldikçe içiyorum mecburen. Ama 1,5 lt toplam ancadır günlük. Ama geceleri wc işi çok yoruyor beni ya gitmessem gecikirsem karnım acıyor😌
Her ihtimale karşı idrar tahlili verin nolur nolmaz ama bu wc işi bizi çok zorlucak😂

Benim yaşadıklarımı anlatmışsın suan aynı şeyleri yaşıyor herkez demekki🥺ben baktırdım enfeksiyon cıktı ama suyu arttırdım kramplarm azaldı gece daha rahat yatıyorum

Her ihtimale karşı idrar tahlili verin nolur nolmaz ama bu wc işi bizi çok zorlucak😂
Evet vercem mecbur tek korkum ilaç kullanmak ilaç yutmak beni öğüttürüyor😌 inş su ile geçer..
Benim yaşadıklarımı anlatmışsın suan aynı şeyleri yaşıyor herkez demekki🥺ben baktırdım enfeksiyon cıktı ama suyu arttırdım kramplarm azaldı gece daha rahat yatıyorum
bende zorlayayım da ilaç içmiyim bari. Geceler haram oluyor yoksa sersem gibi oluyorum tam dalmışım ne güzel bi geliyor patlıycak gibi gidiyorum bi kaç damla😌 sonra uykuda kaçıyor sinirden ağlıcaktım dün kaç kere uyandım huzursuz gibi oldum gece🥺

Kaç gündür baş dönmem vardı bugün tansiyonumu olctum 10a 6 çıktı biraz düşük 12den düşmezdi hiç hamilelikten heralde bu durumda olan varmı 😏
Benim surekli 10 /11 oluyor en fazla o yuzden hep basim donuyor ayakta cok duramiyorum
Ama doktor varis corabi verdi onunla daha iyim bas donmem de ciddi azalma var

Back
X