• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bebek bezi ne alacaksınız. Ben prima aldım. Arkadaşım bim deki bezlerden alacağım dedi. İlk çocuğunda da onu kullanmıştı. Acaba ben gereksiz masraf mı ediyorum
İki çocugumda da Prima ile başladım.6 ay Prima sonra bim bezine gectik.ve hiç sorun yaşamadık pişik vs.üçüncüde de sırf haksızlık olmasın diye Prima ile baslayıp bim e gecmeyi düşünüyorum.insan psikolojisi bambaşka bez de bile ayrımcılık olmasın diye illaki düşünülüyo.ıslak mendil de dısarda unibayb i kullandım evde pamuk ıslatıp pamukla sildim cok iyi geldi

Arkadaşlar merhabalar nasilsiniz herkes iyi mi tamamen düzelmeden yazmak istemedim çok şükür her şey yolunda artik yataktan çıktım bebekte bende iyiyiz.bugun ayrıntılı ultrasona bile girdik şükürler olsun orda da herşey güzel çıktı.hala bir çift çorap alamadim korkudan 😂 kilo almadigim icin şeker yüklemesi yaptirmiyor doktorum.tetanoz aşısı icinde 24.hafta tek doz yaptir dedi.benden bu kadar insallah hep guzel haberler verelim birbirimize🥰🤲

amin çok şükür ama birden su gelince çok kötü oldum Allah kimseye yaşatmasın korkusu bile çok kötü
Çok iyi anlıyorum seni. İlk haftalarda ben de bi uyandım iç çamaşırım sırılsıklam nasıl korktum anlatamam hala da arada az az geliyor ama suyunda hiç sorun görmedik şimdiye kadar. İnsan bi an napacağını şaşırıyor çünkü hiç bi fikrin yok bu su ne bebek nasıl ne yapıcam. Doğana kadar bu endişeler hiç bitmiycek. Yolu yarıladık çok şükür bundan sonrasında da sadece dua edip bekleyebiliriz. Rabbim doğumdan sonraki o rahatlamayı o güzel hissi hepimize yaşatsın hep iyi haberler alalım topiğimizde 🤲🏻

Arkadaşlar merhabalar nasilsiniz herkes iyi mi tamamen düzelmeden yazmak istemedim çok şükür her şey yolunda artik yataktan çıktım bebekte bende iyiyiz.bugun ayrıntılı ultrasona bile girdik şükürler olsun orda da herşey güzel çıktı.hala bir çift çorap alamadim korkudan 😂 kilo almadigim icin şeker yüklemesi yaptirmiyor doktorum.tetanoz aşısı icinde 24.hafta tek doz yaptir dedi.benden bu kadar insallah hep guzel haberler verelim birbirimize🥰🤲
Az kalmış aşıya bu hafta yaptırmayı düşünüyordum ama en uygun zaman 24 müymüş? Hemen 30 lu haftalara bi gelsek bi gıdım rahatlarız belki diyorum zaman geçmek bilmiyooor

Az kalmış aşıya bu hafta yaptırmayı düşünüyordum ama en uygun zaman 24 müymüş? Hemen 30 lu haftalara bi gelsek bi gıdım rahatlarız belki diyorum zaman geçmek bilmiyooor
Tek doz yaptiracagin icin 24haftalik olunca yaptir dedi şu an 23hafta 1gunlugum yani nasipse haftaya yaptiracagim bir haftaya kdr yaptir dedi bacim

ben 4 numaraya kadar prima stokladım. en iyisi o ve sürekli marka ara değiştir stresiyle uğraşamam diye. muhtemelen 1 yaşa kadar kullanırım tuvalet eğitimi düşünüyorum zaten.
bir de pişik belasıyla uğraşsın istemiyorum.
ama asıl asıl sebebi ben zaten sinirliyim, minnoş kocamsa benden sinirlidir. çocuğun altını değiştireceği zaman sırtına kadar sızdığını gördükçe delirir, hele bi de gecenin 3ünde benim sürekli çocuğun kıyafetini değiştirdiğimi görürse o bezleri kolisiyle atar çöpe :KK70:
kendisi de en alınabilir sorun çıkarmayacak bezin prima olduğu konusunda hemfikir olduğundan sorunsuzca stokladık şimdiden :rolleyes: bunda da sorun yaşanırsa artık kabullencez mecbur :KK53:
Sana acı bı gerçek söylemem lazım minnosum bende ilk Prima kullandim ama bellerden sızdı hep kakası 😭😭 Molfix ile rahatladık sleppy de çiş geçiriyor hıc memnun kalmadım o ikisinden ama memnun olanlarda var bebekten bebeğe mi değişiyor anlamıyorum

Sana acı bı gerçek söylemem lazım minnosum bende ilk Prima kullandim ama bellerden sızdı hep kakası 😭😭 Molfix ile rahatladık sleppy de çiş geçiriyor hıc memnun kalmadım o ikisinden ama memnun olanlarda var bebekten bebeğe mi değişiyor anlamıyorum
Artık dua etcez yapcak bi şey kalmadı 😂😂

selamm beni yanlış etiketlemişsiniz galiba ama inşallah içine doğmuştur da gebe kalırım, ama eylüle yetişmez doğurmam :KK53: 2023 annesi olurum inşallah :anneadayı: hepiniz sağlıcakla alın bebeklerinizi kucaklarınıza inşallah:KK68: bana da dua edin lütfen:KK200:
Yaaa öyle mi göz yanılması oldu muhtemelen canim Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah çok bekletmeden gelsin bebişin Amin❤️😍
Ohhhh maşallah bebisine ❤️ ikinizin de iyi olmasına çok sevindim canım sağlıkla kavusalim yavrularımıza 🥰 o konuda yalnız değilsin henüz bende hiç bişey almadım nerden baslasam bilemiyorum ya bide tecrübeliyim guyaaa unutmuşum sanki herşeyi 🙈😂

Kızlar her şey yolunda bizde, detaylı ultrasonu tamamladık 21+3 gözüküyor ve 408 gram💙

Tetanoz aşısını sordum, boğmacalı olanı yaptırabiliyorsan o daha iyi tabi dedi. Serviks uzunmuşum da 4.4 mm çıktı.
İlişki haftada bir iki kere olabilirmiş, şeker yüklemem de 24. Haftada. Ben de haberler böyle bir de size bir bonus bırakıyorum🐣

Eklentiler

• 4A16C566-C9F5-4F70-87BD-3E0362BE10EE.webp
    4A16C566-C9F5-4F70-87BD-3E0362BE10EE.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 109
Hadiii inşallah iyi gelir güneş kızına 😍 şimdiki bebeklerin ciltleri çok hassas kuzum
İnşallah canım benim iyi olsunlar da 🥰🥰
Kızlar her şey yolunda bizde, detaylı ultrasonu tamamladık 21+3 gözüküyor ve 408 gram💙

Tetanoz aşısını sordum, boğmacalı olanı yaptırabiliyorsan o daha iyi tabi dedi. Serviks uzunmuşum da 4.4 mm çıktı.
İlişki haftada bir iki kere olabilirmiş, şeker yüklemem de 24. Haftada. Ben de haberler böyle bir de size bir bonus bırakıyorum🐣
Ayyy ayy ayyyy bu nasıl bi güzellik kocaman olmuş ya nasıl belli her şeyi maşallah 🧿 💘

Boğmacalı aşı için ekstra aşı ismi verdi mi ?
Hazırdaki boostrix i bulamıyoruz ilaç mümessili bi akraba varmış eşim tarafında o da bulamadı 😂

Kızlar bebek bezi ne alacaksınız. Ben prima aldım. Arkadaşım bim deki bezlerden alacağım dedi. İlk çocuğunda da onu kullanmıştı. Acaba ben gereksiz masraf mı ediyorum
Bende bimdeki bezi düşündüm Primayla rahata alışmasın😄 sonra kullanmaz cildi bim bezini canım bezler çok pahalı hem uygun hem iyi olana bak derim

Ben 10 kilo aldım hizlada alıyorum neden anlamıyorum kızlar ya okadar aşırı da yememe rağmen tartıya çıkmaya korkuyorum of😕

Ohhhh maşallah bebisine ❤️ ikinizin de iyi olmasına çok sevindim canım sağlıkla kavusalim yavrularımıza 🥰 o konuda yalnız değilsin henüz bende hiç bişey almadım nerden baslasam bilemiyorum ya bide tecrübeliyim guyaaa unutmuşum sanki herşeyi 🙈😂
Sagol canim benimmm🥰🥰 oğlumdan baya şey ayirmisim ama ilk üç aylık hicbisey birakmamisim😂 bi tek yenidogan takimlari alacagim sonrasi eksige gore alinir nasilsa 🥰

Ayy maşallah her şeyin güzel olmasına sevindim canım rahatlamışsındır 🥰.

İnşallah canım benim iyi olsunlar da 🥰🥰

Ayyy ayy ayyyy bu nasıl bi güzellik kocaman olmuş ya nasıl belli her şeyi maşallah 🧿 💘

Boğmacalı aşı için ekstra aşı ismi verdi mi ?
Hazırdaki boostrix i bulamıyoruz ilaç mümessili bi akraba varmış eşim tarafında o da bulamadı 😂
Kuzum yok bi şey söylemedi, hatta ben sordum hangisini bulabiliyorsan onu yaptır ama boğmacalı bulabilirsen tabi o daha iyi olur dedi ( nerden öğreniyorsunuz bu detayları der gibidnshsh)😂

Gerçekten öyleydi her şeyi belli çok tuhaf darısı bir kaç hafta sonra başına💕

hatibulut hatibulut canım gözünaydın çok sevindim her şeyin yeniden iyi olmasına. Maşallah Detaylı da çok güzel geçmiş❣️

Kızlar ben 3,5 kilo almışım. Çok kilo alırım diye korkuyordum ama göbek var biraz sadece. Ama tabi dikkat ediyorum şeker çıkacak diye yoksa iştahım yerinde.

hatibulut hatibulut canım gözünaydın çok sevindim her şeyin yeniden iyi olmasına. Maşallah Detaylı da çok güzel geçmiş❣️

Kızlar ben 3,5 kilo almışım. Çok kilo alırım diye korkuyordum ama göbek var biraz sadece. Ama tabi dikkat ediyorum şeker çıkacak diye yoksa iştahım yerinde.
Canim cok tesekkur ederimm 🥰🥰 kilonda iyi gidiyormus bak masallah🥰🤲

Back
X