• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım bana kuzenim süt sür poşet tarzı bişey koy dedi bende streç film koydum inanamazsın bi gecede kabuk yara vs ne varsa iyileşiyo gümüş kapağın mantığıda buymuş nemli tutmak yara olduktan sonra lansinoh vs işe yaramıyo streç filmi dene bi gece tut sabaha yumuşacık geçmiş oluyo
Hadi canım 😳dur hemen akşam demeyeyim süt sürüyorum ama streç yapmamıştım

Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız 🥹🥹🥹
İmkanınız varsa normal doğurun 😅
Gözün aydın canım büyür büyür ufacığın 😍
Ayyy o zaman suni sancı ile baslatacak doğumu aslında gününe daha var neden erken başlatıyor canim

Ahhhh yerim sizi guzelliklerim 🧿❤️
İlk yürüyüş gerçekleşmiş sanırım böyle dediğine göre🙈 geçecek merak etme yatarsan herşey daha zor olur bol bol yuru azim et dayanilmicak gibi olursa ağrı kesici iste hemşireler den ben o gece yatamadım mesela sürekli oturdum yürüdüm oturdum yürüdüm ertesi günde hastaneden çıktık zaten herşey çok güzel olacak miss kokulunu öp kokla bizim yerimize de annesi😍 Allah analı babalı büyütsün inşallah
Çok büyüsün istemiyor tatlım benimki biraz kafası büyük gibi geldi geçen hafta o yüzden zorlanmayayım diye yoksa bi sağlık sıkıntımız yok şükür 🙏

Elektrikli vardı bende ama ilk zamanlar hiç kullanmadım.Daha yenisin bence biraz zaman ver kendine endişelenmem için. Süt artırıcıları deniyor musun mesela? Ben her gün bir iki fincan rezene içiyordum. Yoğurtlu semiz otu. Kabak sütlacı. Tahin helvası. Hiç şeker katmadan kayısı üzüm ve incir suyu 3 litre içiyordum. Damlalar var ben kullanmadım. Anne çayı da kullandım. İlk randevunuzda doktor söyler zaten kilo alım oranını anlarsın sütun yetip yetmediğini.
Rezene çayıyla ilgili iyi değil diye yorumlar okudum bende kullanıyordum gaz yapmasın diye iyide geliyordu sanki ama bıraktım şimdi 😑

Taze anneler hayirli olsun geçmiş olsun masallah hepinize. Darısı kidemlilere insallahh. Ben sıramı kim.istiyorsa verebilirim zira 40 kusur da doğurmak istiyorum :)))

Senle hemen hemen ayni gun dogurduk ama denk gelmedik sanirim ilk cocuk dr gittiniz ve mamayi o zaman mi önerdiler
Doğrudur allah analı babalı büyütsün yavrunuzu☺️ İlk çocuğumuz mama hastanede başladılar sezeryandan sütüm gelmedi. Mamayı şu an çocuk doktorumuzun önerdiği dozda veriyoruz. Henüz aktif emmiyor malesef. Bazen emiyor bazen reddedip ağlıyor

Kullanmaya başlayalı 5 gün oldu, nispeten daha iyi durumdayız ama sarı yeşil kaka durumu devam ediyor. Az beslenme yada halsizlik vs gibi durumlar yok. Bazı ilaçlar da yapabilir denmişti. Siz bu şekilde bı durum yaşadınız mı?
Yok ben siyah kaka zamanı kullandım sonra 5. Kontrolünde doktor daha temiz içerikli diye zincoyu tavsiye etti sabah 3 akşam 3 veriyorum şimdilik bir sıkıntı yok gibi iki kere kakasını t shirtüme fırlatması dışında 🤦🏻‍♀️

Kullanmaya başlayalı 5 gün oldu, nispeten daha iyi durumdayız ama sarı yeşil kaka durumu devam ediyor. Az beslenme yada halsizlik vs gibi durumlar yok. Bazı ilaçlar da yapabilir denmişti. Siz bu şekilde bı durum yaşadınız mı?
Yaşamadım ama üşümüş olabilir mi acaba. Bide kakasi mukuslu mu yani salyali şekilde. Üşümüş karnı ağrımış olabikir diye düşünüyorum ama

Bugünde doğum gerçekleşmedi hala sancım vs. yok ben suni sancı talep ettim ama şuan için gerek olmadığını söylediler. Bugünden itibaren her gün kontrole çağırdı doktor. Bir de suyumun fazla olduğunu söyledi acaba bu bir problem mi? Stresten midir nedendir bilmiyorum ama gün boyunca başım ağrıyor 😔

Back
X