• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kan yok mukus nasıl bir şey ki
Uzuyo böyle salya gibi mi desem me. Internetten bakabilirsin canım. Benimkinde sarı kakasi hala. Bem yeşil olursa üşümüş diye biliyorum ama büyüklerden duydugim bi bilgi sanırım. Doktor bana ev 16 dereceyi geçmesin dedi. Eşim hayatta öyle bisey olamaz çok soğuk 16 dedece dedi. Gerçekten öyle. Biz kaç kat giydiriyoruzz soğudu bide burası kaloriferleri de açtık.

Uzuyo böyle salya gibi mi desem me. Internetten bakabilirsin canım. Benimkinde sarı kakasi hala. Bem yeşil olursa üşümüş diye biliyorum ama büyüklerden duydugim bi bilgi sanırım. Doktor bana ev 16 dereceyi geçmesin dedi. Eşim hayatta öyle bisey olamaz çok soğuk 16 dedece dedi. Gerçekten öyle. Biz kaç kat giydiriyoruzz soğudu bide burası kaloriferleri de açtık.
Bizim de ev 25-26ya sabit dün zıbınla oturtturdum aşıdan kaynaklı hafif ateşi vardı diye ilk defa bu sabah yeşil sarı bir kaka yaptı hep sarıydı bu zamana kadar muhtemelen üşüttü anam çoraplar da durmuyor ki bol geliyor ayağına

• Beğen
Reactions: Zzy
Ağzımı bozup sovmekte istemiyorum ama son dakika bu nedir ya senin burda sayılı günün bile yokken yapılan zam nedir hadi yapıldı zaten doğum yapacaksın ha geldi ha gelecek sana yatsitmasi cok saçma üstüne bir de sezeryana zorlaması madem risk alamkcakti başından söyleseydi sende hem umutlanmazdn hemde başka bir doktor bakardın bırak bu doktoru resmen ssvd adında para tuzağı yapıyorlar başka bir adi yok bunun bide sezeryan yaparsa bile ssvd alacakmış o para ona helal olacak mı acaba tövbe ya.
OKYANUS302 OKYANUS302 canim bak arkadaşın hikayesine dikkat et senin doktor da değişikti biraz aynı oyuna düşme
Öyle gercten 40 haftayi geçti boşa bekledim halada bekletiyor suni sancı falan vermekde yok son dakika beni sezeryana alacak hem maddi hem manevi çöküş resmen iyi güvenilir doktor bulmak lazım

Bende sana şimdi bunu dicektim hatta git devlette yap. Doktora sinirlendim maddiyat olarak bakıyo hastalara demek ki. Daha anlayışlı güzelce yaklaşabilir. Para neyse ama şuan sezeryan dediydi bide neden ssvd parası istiyo. Bence şükür et vardır her işte bi hayır. Bu kadar maddi olrak akiyorsa. Sağlıkla kavuş canım Bosver belki hemen ayaklanacaksin hiç belli olmaz. Allah kolaylığını veriyo bence bi şekilde. Inan doğumdan beri 20 gündür hiç dinlenemedim bile lohusalık ne bilmiyorum zaten. 3 çocuk yemek okul ev. yemek beğenmeyen çocuklar. Ana napim.buna da şükür. Sağlıkları iyi olsunda. Üzülme semde bence hemen ayaklamirsin insallah
Şükür ediyorum iyi ki inanmadım son dakika da olsa vazgeçtim hiç doğumla ilgili konuşmuyorz herşey para

Ağzımı bozup sovmekte istemiyorum ama son dakika bu nedir ya senin burda sayılı günün bile yokken yapılan zam nedir hadi yapıldı zaten doğum yapacaksın ha geldi ha gelecek sana yatsitmasi cok saçma üstüne bir de sezeryana zorlaması madem risk alamkcakti başından söyleseydi sende hem umutlanmazdn hemde başka bir doktor bakardın bırak bu doktoru resmen ssvd adında para tuzağı yapıyorlar başka bir adi yok bunun bide sezeryan yaparsa bile ssvd alacakmış o para ona helal olacak mı acaba tövbe ya.
OKYANUS302 OKYANUS302 canim bak arkadaşın hikayesine dikkat et senin doktor da değişikti biraz aynı oyuna düşme
Yok canım valla benim ki öyle bısey demedi hiç ssvd diye ayrıca ekstra para alındığını ilk defa duydum normal doğum ne kadarsa ücreti o dedi bana kararlı mısın dedi en son gittiğim de evet dedim bak dayanamıyorum dersen 3 maymunu oynarım görmedim duymadım bilmiyorum dedi yani dogurcan diyo önce Allah a sonra size guveniyorum dedim bakalım ne olcak Allah nasip ederse kendinden gelir insallah cunku müdahale etmeyecek Allah dan gelen sancıyla olcak bastırma suni sancı falan bısey yapamayız dedi tamamen doğal dogum olcak dedi bakalım insallah Allah nasip eder 🙏

Kızlar pazar 19:00dan beri kakasını yapmıyordu bebeğim. Bugün fitil verdik mecburen anında yaptı tabi rahatladı uyudu yavrum. Ya acaba biogaia damla yapmış olabilir mi bunu internette bazı yorumlarda böyle yaptığını okudum

Kızlar aranızda bebeği memeyle kavga eden var mı? Resmen savaşıyor benimle, aranıyor memeyi veriyorum. Biraz emip basıyor bağırtıyı:KK43: çıkarıyor ağzından elleriyle ittiriyor beni biraz sonra tekrar ağzını açıp emiyor sonra tekrar aynı şeyler…
Emzirme eğitiminde dediler ki böyle durumlarda Emzirmede doğru pozisyon a bakın...
YouTube dan bakın bence
O memedeki kahverengi kısmın çoğunu almalı ve bebeğin dudaklar dışa dönük olmalı diye biliyorum

Yok ya hala ağrım var belim çok ağrıyor. Benimde sütüm yeni gelmeye başladı. Silikon uç aldım öyle tutuyo gögüs ucum yok ememiyordu. Dikkat et sarılık olmasın. 7. Gün bitti 8 girecek sarılık azcık olmuştu ama tahlil yapmadı doktor
Diğer grupta yazdım yavrum benimkinde direk yükselmeye başladı ya 1 günlükken. Ağlamıyor diye götürdüler hastanede sonra geri getirdiler bisey yok tembel bebek dediler. Aç kaldıkça çocuk daha da tembellesti dün artık korktuk uyandiramiyoruz bi türlü siringayla da almıyor gözünü açamıyor çünkü vuruyoruz bildiğin. Sarılık baslangici çıktı kendi de tembellik yapınca iyice bayginlasti mecbur biberonu verdik 😪
Benim göğüs ucum var ama dediğim gibi aşırı tembel

Emzirme eğitiminde dediler ki böyle durumlarda Emzirmede doğru pozisyon a bakın...
YouTube dan bakın bence
O memedeki kahverengi kısmın çoğunu almalı ve bebeğin dudaklar dışa dönük olmalı diye biliyorum
Bakayım hemen pozisyonel birşey olabilir gerçekten. Çok teşekkürler 🙏🏻

Aynen ben de iyi geldiğini düşünüyorum. Hipp’in çayını kullanıyorum ben de. İçinde rezene de var. Çok güzel süt yapıyo. Gaz problemi de yaptığını da düşünmüyorum aslında ama gece çok kıvrandı. Siyah kakasını çıkardı birkaç defa. Sanırım artık kesilecek siyah kakası 😅
kaç günlüktü bizimkinin kakası sarımsı oldu

Çiş kaka sayısı yeterliyse doyuyordur sanırım zaten kilo alımında da anlaşılır doyup doymadığı

Benim de anne çayımda rezene var ama bilmiyorum her gün bi bardak içiyorum

Hadi bakalım bi bebişimiz daha geliyor hayırlısıyla

Nurse harvey

Mukuslu kakayı takip et canım doktora danış mutlaka alerji göstergesi olabilir mukuslu kanlı kakalar

Kötü olmuş yaa ben bile sinir oldum burdan doktora ne saçma iş
gayet çok yapıyo çiş kaka maşallah yarın kontrolümüz var tekrar tartılcaz bakalım

Diğer grupta yazdım yavrum benimkinde direk yükselmeye başladı ya 1 günlükken. Ağlamıyor diye götürdüler hastanede sonra geri getirdiler bisey yok tembel bebek dediler. Aç kaldıkça çocuk daha da tembellesti dün artık korktuk uyandiramiyoruz bi türlü siringayla da almıyor gözünü açamıyor çünkü vuruyoruz bildiğin. Sarılık baslangici çıktı kendi de tembellik yapınca iyice bayginlasti mecbur biberonu verdik 😪
Benim göğüs ucum var ama dediğim gibi aşırı tembel
biberonu alıyosa slikon uç al canım benimde göğüs ucum var ama almıyo ağzına bi türlü slikon uçla gayet kolay emebiliyo

Bugun kontrolüm vardı doktor bana bayag bisey verdi doğumun kolay olması icin
Hergun 7 hurma
Hergun bir bardak ahu dudu yaprağı çayı veya
Ada çayı
Hergun 1 saat yürüyüş
Hergun perina masaji
Bunlar doğumu hizlandiriyormus
Kesinlikle merdiven inip çıkma 2 gün yaptım günde 3 4 kere , bütün bacaklarım et kesmişti ama kendi geldi gerçekten işe yarıyor 👍 4 saatte doğurdum çok şükür 🤲 Ahududu çayıda öneririm kesinliklee hergün 2 fincan içtim ve hurma yedim 7 adet

Back
X