Anladım canım farklıymış Allah yardımcımız olsun artıkBenim rahim yumuşatıcı fitille açıklığı arttırmayı deneyecekler olmazsa damardan suni sancıyla. En son sezeryana kayar mıyız bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım farklıymış Allah yardımcımız olsun artıkBenim rahim yumuşatıcı fitille açıklığı arttırmayı deneyecekler olmazsa damardan suni sancıyla. En son sezeryana kayar mıyız bilmiyorum
Çok teşekkür ederim cevap için bende aynen öyle yapıcam artıkSu da yasak, içmemelisin bir yudum bile
Bi tane eşim alıp gelmiş onu da büyük almış canım tutmadı. Ama 1 saat önce ilk defa tutturabildim farkettim ki komple kahverengi kısmı ağzına dayayinca biraz da açtı öyle emdi. Normalde denemeye calisiyordum ama ucunu deneyip atıyordu hepbiberonu alıyosa slikon uç al canım benimde göğüs ucum var ama almıyo ağzına bi türlü slikon uçla gayet kolay emebiliyo
Haftalarca yaptım, bir tanesi işe yarasaydı bariBugun kontrolüm vardı doktor bana bayag bisey verdi doğumun kolay olması icin
Hergun 7 hurma
Hergun bir bardak ahu dudu yaprağı çayı veya
Ada çayı
Hergun 1 saat yürüyüş
Hergun perina masaji
Bunlar doğumu hizlandiriyormus
Bebeğim doymadan uyuyo sonra hemen uyuyo mecbur mama veriyorum geceleri bende zehir değil yani boşverin bişey olmazGündüz elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum mama ama gece mecbur kalıyorum. Bikaç gün öncesine kadar gündüz de veriyordum mama azalttım en azından diye teselli ediyorum kendimi.
Ben de aynı şekilde 60 cc veriyordum şimdi azalttım baya çok şükür. Emzirdikten sonra sağıyorum onu veriyorum çok bunalırsam. Ben de geceleri mecbur veriyorum hala
Son durum nedir arkadaşım ?Bencede 22 de olacaksuni sancıyı çıkardılar çünkü kendi sancımla devam edicem bundan sonra açılmam çok olmadı hala bekliyorum sancıyla
Benimki de 3 yaşında canım yüzüne yastık koyuyo. Komple battaniyeyle örtüyo. Yalniz bırakıp tuvalete bile girmiyorum. Alışacaklar biraz fazla tepki veriyorum bende bazen ama mümkün olduğunca kızmamakta çalışıyorum seviyo aslında ama bilinçli yapmıyolar. BenceKızlar benim büyük kızım 2 yaşında bebeği sürekli sever gibi yapıp ya yüzünü elleriyle sıkıyor ya ayağını kafasına vurmaya çalışıyor bunu birde gülerek yapıyor zarar verdiğini söylüyorum kızıyorum iyilikle anlatıyorum olmuyor çok yoruldum bebekten uzak tutmaya bugün farkında olmadan kafasına vurdu çok korktum 2 cocuklu hayat çok zor bebeğin hiç bir zorluğu yok ama büyük kızım çok zor
2 yaşında epey küçükmüş. Ne kadar anlatsan da mecbur dikkat edeceksin. Büyümeden onu gerçek canlı kabul etmesi zor görünüyor. Benim kızım 4 yaşına girecek Aralıkta. Ben bile büyük olgunluk beklemiyorum. O da ilgi bekliyor. Zamanla oturacak inşallah her şeyKızlar benim büyük kızım 2 yaşında bebeği sürekli sever gibi yapıp ya yüzünü elleriyle sıkıyor ya ayağını kafasına vurmaya çalışıyor bunu birde gülerek yapıyor zarar verdiğini söylüyorum kızıyorum iyilikle anlatıyorum olmuyor çok yoruldum bebekten uzak tutmaya bugün farkında olmadan kafasına vurdu çok korktum 2 cocuklu hayat çok zor bebeğin hiç bir zorluğu yok ama büyük kızım çok zor
Sen yapıyor musun masajı?Özellikle masajı dedi kesik olmadan normal doğum olmasında çok faydaliymis
Tembellikten ziyade sarılık olmuş: boş bol besle ben kaşıkla veriyorum meme reddi olmasın. Peki tahlil yaptımı kaç çıktı?Diğer grupta yazdım yavrum benimkinde direk yükselmeye başladı ya 1 günlükken. Ağlamıyor diye götürdüler hastanede sonra geri getirdiler bisey yok tembel bebek dediler. Aç kaldıkça çocuk daha da tembellesti dün artık korktuk uyandiramiyoruz bi türlü siringayla da almıyor gözünü açamıyor çünkü vuruyoruz bildiğin. Sarılık baslangici çıktı kendi de tembellik yapınca iyice bayginlasti mecbur biberonu verdik
Benim göğüs ucum var ama dediğim gibi aşırı tembel
Evet canım maalesef böyle bişey yaşadım şok oldugumla kaldım neden insanlar böyle anlam veremiyorum emzircegini emzirmissin zaten ne gereği var yenidoğana bunu yapmaya unutmaya calisiyormmaviss_34 öbür grupta okudum canım Allah sabır versin tam tokatlamalık hareket
Evet var, meme ağzında ağzı açık, sağa sola kafasını hızlı hareket ettirip ağlıyor. Sanki önünden alan var.Kızlar aranızda bebeği memeyle kavga eden var mı? Resmen savaşıyor benimle, aranıyor memeyi veriyorum. Biraz emip basıyor bağırtıyıçıkarıyor ağzından elleriyle ittiriyor beni biraz sonra tekrar ağzını açıp emiyor sonra tekrar aynı şeyler…
Ne oldu maviş?Evet canım maalesef böyle bişey yaşadım şok oldugumla kaldım neden insanlar böyle anlam veremiyorum emzircegini emzirmissin zaten ne gereği var yenidoğana bunu yapmaya unutmaya calisiyorm
İnşallah ama ben artacağını düşünüyorum. Her çocuk aynı değil tabi de benim kızım da oğlum da gazlıydı 12 13. Günlerde başlayıp 40 larına kadar beni heder etmişlerdi. O yüzden annemi göndermicem 40 çıkana kadarAynen bu dediğin durum var. O kıvranırken benim canım yanıyo valla içim parçalanıyorbir an önce geçer inşallah bu alışma süreci
Öyle düşünme yaa anne karnında geçen zaman çok önemli bebeğin gelişimi gerçekten farkediyor. Doğunca emmesinden tut kilosuna kadar rabbim herşeyi ayarlıyor aslındaBoşuna beklemiş olduk iki hafta
Valla analar o kadar güçlü kiii çok zor oluyo ama herşeye yetiyosun.Allah yardımcın olsun üc çocukla... Ben ikinciye yetebilecek miyim diye düşünüyorum kara kara...inşallah daha tecrübeliyim diyorum
Sümüksü oluyor canım böle yapış yapış gibi rengi de yeşilimsi ye yakın gibi. Tabii bu illa alerji var demek değil. Arada başka şeylere bağlı da gelişebilir ben oğlumda yaşadım. Ek gıda döneminde bal kabağına alerjisi çıktıKan yok mukus nasıl bir şey ki
Biogaia 2 numarada kullandık tam tersi bizde çalıştırmıştı bağırsağı zaten düzenleyici diye biliyorum ama belki her bünyede farklı etkisi vardır belkiKızlar pazar 19:00dan beri kakasını yapmıyordu bebeğim. Bugün fitil verdik mecburen anında yaptı tabi rahatladı uyudu yavrum. Ya acaba biogaia damla yapmış olabilir mi bunu internette bazı yorumlarda böyle yaptığını okudum
Heh işte en güzeli tartıda çıkar senin de için rahatlargayet çok yapıyo çiş kaka maşallah yarın kontrolümüz var tekrar tartılcaz bakalım
Benimki de 3 yaşını 2 ay geçti. Ama bebek ona uzaydan gelmiş bi cisimmiş gibi geliyor. Dokunmuyor hiç anne bebek ağlıyo diyo. O da bizim gibi ağzını açtı diyo2 yaşında epey küçükmüş. Ne kadar anlatsan da mecbur dikkat edeceksin. Büyümeden onu gerçek canlı kabul etmesi zor görünüyor. Benim kızım 4 yaşına girecek Aralıkta. Ben bile büyük olgunluk beklemiyorum. O da ilgi bekliyor. Zamanla oturacak inşallah her şeybiz de onlar da alışacağız
ne güzel cnm çok sevindim miniklerimizin karınları doysun inşallahBi tane eşim alıp gelmiş onu da büyük almış canım tutmadı. Ama 1 saat önce ilk defa tutturabildim farkettim ki komple kahverengi kısmı ağzına dayayinca biraz da açtı öyle emdi. Normalde denemeye calisiyordum ama ucunu deneyip atıyordu hep
Kv alıyor mu diye kendi göğsünü verdi ona sinirlendim üzüldüm birazNe oldu maviş?