Ben de heyecanlandım hemen annemi çağırdım ah annelik yaAyyy geliyormu yoksa egoshadi hayırlısı kuzum kontrolü heyecanla bekliyoruz bakalım neler oluyor
![]()
Senin kv ye güzel dileklerimi iletiyorum bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de heyecanlandım hemen annemi çağırdım ah annelik yaAyyy geliyormu yoksa egoshadi hayırlısı kuzum kontrolü heyecanla bekliyoruz bakalım neler oluyor
![]()
Aktarlarda var canım ben ordan almıştımAhududu cayini nereden alabilirm aktarlarda satılır heralde
Yaa insallah bende yararHaftalarca yaptım, bir tanesi işe yarasaydı bari![]()
Boşver canim ben iyiyi de kötüyü de Allah'a havale ediyorumBen de heyecanlandım hemen annemi çağırdım ah annelik ya
Senin kv ye güzel dileklerimi iletiyorum bu arada![]()
Offf niye böyle saçmalık yaparlar hani diyelim ki aldı ne olacak..eşimin rahmetli anneannesi de kendi torunu doğunca yıllar önce hastanede ağlayan bi bebeği almış göğsüne emiyomu diye denemis bunu anlattı bana 2. çocugum doğduğunda.bende neden yaptın ben olsam çok kızardım dedim.sen yokken senin bebeğine de yaparım demişti.6 ay beraber yaşadık.inanin WC ye bile koşa koşa gider gelirdim ya yaparsa diye tramva yaşattı bana resmenKv alıyor mu diye kendi göğsünü verdi ona sinirlendim üzüldüm biraz
Hic tanımadığı bı bebeğe mi yapmışOfff niye böyle saçmalık yaparlar hani diyelim ki aldı ne olacak..eşimin rahmetli anneannesi de kendi torunu doğunca yıllar önce hastanede ağlayan bi bebeği almış göğsüne emiyomu diye denemis bunu anlattı bana 2. çocugum doğduğunda.bende neden yaptın ben olsam çok kızardım dedim.sen yokken senin bebeğine de yaparım demişti.6 ay beraber yaşadık.inanin WC ye bile koşa koşa gider gelirdim ya yaparsa diye tramva yaşattı bana resmen
Bunu bana yaşatan anneannesi de 85 yaşında..günaha giriyorum ölmüş kadının arkasından böyle konusuyorum Allah affetsin.Offf niye böyle saçmalık yaparlar hani diyelim ki aldı ne olacak..eşimin rahmetli anneannesi de kendi torunu doğunca yıllar önce hastanede ağlayan bi bebeği almış göğsüne emiyomu diye denemis bunu anlattı bana 2. çocugum doğduğunda.bende neden yaptın ben olsam çok kızardım dedim.sen yokken senin bebeğine de yaparım demişti.6 ay beraber yaşadık.inanin WC ye bile koşa koşa gider gelirdim ya yaparsa diye tramva yaşattı bana resmen
Kuzum millet saykoluğuna bahane arıyor İşte Allah sabır versin sabretmesi zor durumlarAyy bilemedim kuzum şöyle bir söylenti duydum ama inanmıyorum böyle şeylere memesini verince ona düşkün olurmuş kokusunu aldığı için hurafe gibi geldi bana
Oooh geliyor gelmekte olan iki gün buraya bakamamıştım gece hemen girdim senin profileKuzular benim nişanım gelmeye başladı galiba, çok şok az mukuslu pembemsi uzayan akıntım oldu. Ebeye yazdım nişan mı diye evet dedi çok emin değilim ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım hamileliğin başından beri takip ediyorum.
Bugün kontrolüm var bakalım bir ilerleme var mı, imzama bakıp aldanmayın normalde 40+1 ‘im bugün ama gelmeyince takvimi güncelledim![]()
Hiç tanımadığı birinin bebeği.devlet hastanesi iki kişilik oda.bebegin annesi kadin doğum yapmış uyuyo.bebegi de yanında.bizim anneannede gelininin başında hastanede.annesi uyurken bebeği almış emzirmeye çalışmış.yani akıl alacak iş değil.bi de bunu çok normal gibi anlattıHic tanımadığı bı bebeğe mi yapmışayy bu durumu biz kaldıramıyoruz o çocuğun anası ne demiştir kim bilir nasıl bir psikolojiye sokmuş seni resmen tehdit eder gibi
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Bugün tartı gunumuz bakalım ne kadar kilo almışız gorucezYapmaz herhalde canım demişsin iyiki
Bizde yok ama arkadaşımda vardı hep kusuyordu çocuk ama tosun gibiydi fazlasını çıkarıyormuş meğer
Bende kaşık biberona yoruyordum bu günlerde genel sorun demekki bu
İnşallah kendini sinir ediyor sürekli canım
Aynen ya ağzında memeyi cikarmadan sulaleme kufrediyoBu kadar kavganın ardından karnını doyursa keşkeağzında meme aranıyor bulunca suratını ekşitiyor bi de zilli
Ekstra mama da vermiyorum, enjektörle yine anne sütü alıyor beğenmediği süt aynı süt yani![]()
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklamak nasip olsunKuzular benim nişanım gelmeye başladı galiba, çok şok az mukuslu pembemsi uzayan akıntım oldu. Ebeye yazdım nişan mı diye evet dedi çok emin değilim ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım hamileliğin başından beri takip ediyorum.
Bugün kontrolüm var bakalım bir ilerleme var mı, imzama bakıp aldanmayın normalde 40+1 ‘im bugün ama gelmeyince takvimi güncelledim![]()
Evet her gün geçip gidiyor bu hallerini ileride çok özleyeceğimÜzülme balım cahil de geç. Sebebi ne acaba kafasında nasıl bişee var. Sorun bebekte değil bizim gelinin memesinde bak benimkisini nasıl da aldı mı diye düşünüyor. İnsanlar çok garip yaa ilginç.
Geçcek canım dayan. DüZene girecek biraz sabretmek lazım yorucu süreç ama bidaha da geri gelmicek bu minnak halleri hemen büyüyorlar
Allah kolaylık versin sağlıcakla sorunsuzca al bebeğini kucağına![]()
Artık senin yoğun süreçlerin başladı kuzum, ben tabi sizin konulara hakim olmadığımdan çok katılamıyorum yoksa takipteyimSeKuzum millet saykoluğuna bahane arıyor İşte Allah sabır versin sabretmesi zor durumlar
Akıl var mantık var o kadar emzirme istekleri varsa çıksınlar doğursunlar ya Resulallah yaa
Oooh geliyor gelmekte olan iki gün buraya bakamamıştım gece hemen girdim senin profile
Kolayca kavuşun inşallah kuzum su gibi aksın sürecin![]()
Canıım 70 gün mü geçmiş hay maşallah ya. darısı başımamaviss_34 napiyorsun canım nasıl gidiyor bebisle hayat
gördüm kv yi
hepsi ayrı sınav sebebi şeylerle geliyor şu dönemde
![]()
Sinirden gözüm seğirdi. Ne yaptın peki MavişEvet canım maalesef böyle bişey yaşadım şok oldugumla kaldım neden insanlar böyle anlam veremiyorum emzircegini emzirmissin zaten ne gereği var yenidoğana bunu yapmaya unutmaya calisiyorm
Oldu valla zaman su gibi gidiyor bebisler hızla büyüyor bişey anlamadanArtık senin yoğun süreçlerin başladı kuzum, ben tabi sizin konulara hakim olmadığımdan çok katılamıyorum yoksa takipteyim
İnşallah ya artık sabırsızlık başladı, o kadar şok uyuyorum ki ama zaman geçsin diye inanki
İkinci kez tine kahvesi bir şey geldi böyle açık kahve gibi, heralde nişandır ya bu.
Kontrolüm var bakıyım en kötü zaten salı günü alacak. Bi ben kaldım galiba grupta. Ekim anneleri olan sizler eylüle kaydı ben ekime kaydım heralde :)
Canıım 70 gün mü geçmiş hay maşallah ya. darısı başıma![]()
Sen çok yaşa kızKuzum millet saykoluğuna bahane arıyor İşte Allah sabır versin sabretmesi zor durumlar
Akıl var mantık var o kadar emzirme istekleri varsa çıksınlar doğursunlar ya Resulallah yaa
Oooh geliyor gelmekte olan iki gün buraya bakamamıştım gece hemen girdim senin profile
Kolayca kavuşun inşallah kuzum su gibi aksın sürecin![]()
Abowww rahmetli apayrı bir kafadaymis neyse Allah affetsin diyelimHiç tanımadığı birinin bebeği.devlet hastanesi iki kişilik oda.bebegin annesi kadin doğum yapmış uyuyo.bebegi de yanında.bizim anneannede gelininin başında hastanede.annesi uyurken bebeği almış emzirmeye çalışmış.yani akıl alacak iş değil.bi de bunu çok normal gibi anlattı
Kuzucum çok şükür herşey yolunda ilk günler biraz gaz sancısı çektik oda benden kaynakliydi galiba aşırı bı gaz sancım oldu sütten bebeğe geçti diye düşünüyorum şu aralar maşallah diyim iyiyiz emiyoruz uyuyorz memeyi emzik olarak kullanıyoruz gönlümüz olursa uzun uyuyorz olmazsa memeden ayrılır ayrılmaz gözleri açıyoruzmaviss_34 napiyorsun canım nasıl gidiyor bebisle hayat
gördüm kv yi
hepsi ayrı sınav sebebi şeylerle geliyor şu dönemde
![]()
Anne napiyosun yeni doğmuş bebek tabiki herşeye açar ağzımı emer dedim çıkardı sonra vardır bı hesabı durduk yere yapmaz insanSinirden gözüm seğirdi. Ne yaptın peki Maviş
Sen çok yaşa kızdoguramayacaklarindan mi yapıyorlar nedir
Abowww rahmetli apayrı bir kafadaymis neyse Allah affetsin diyelim
Kuzucum çok şükür herşey yolunda ilk günler biraz gaz sancısı çektik oda benden kaynakliydi galiba aşırı bı gaz sancım oldu sütten bebeğe geçti diye düşünüyorum şu aralar maşallah diyim iyiyiz emiyoruz uyuyorz memeyi emzik olarak kullanıyoruz gönlümüz olursa uzun uyuyorz olmazsa memeden ayrılır ayrılmaz gözleri açıyoruzözlemişim yaa zorlukları tabiki var ama bebek güzel seu eve neşe bereket katıyor
ayy onu boşver canim saldım artik
Anne napiyosun yeni doğmuş bebek tabiki herşeye açar ağzımı emer dedim çıkardı sonra vardır bı hesabı durduk yere yapmaz insan
Burayı okudukça tetikleniyorum valla sakinsiniz hanımlar benim içimden aslan mi çıkar acaba yoksa sakinliğimi korur muyum bilmiyorumAnne napiyosun yeni doğmuş bebek tabiki herşeye açar ağzımı emer dedim çıkardı sonra vardır bı hesabı durduk yere yapmaz insan
Biz de şimdiden ortalığı kirletmeye başladıkBugün tartı gunumuz bakalım ne kadar kilo almışız gorucez
Aynen ya ağzında memeyi cikarmadan sulaleme kufrediyoMesela bu sabah 8 de ben uyandırdım. Saat 12 ye kadar savas verdik resmen, her yer çiş, kaka, kusmuk
En sonunda bayıldı yavrum
Halimi görseniz köyün delisi gibiyim
Neyse gecicek inşallah be
Hiiç salıyı düşünme benceArtık senin yoğun süreçlerin başladı kuzum, ben tabi sizin konulara hakim olmadığımdan çok katılamıyorum yoksa takipteyim
İnşallah ya artık sabırsızlık başladı, o kadar şok uyuyorum ki ama zaman geçsin diye inanki
İkinci kez tine kahvesi bir şey geldi böyle açık kahve gibi, heralde nişandır ya bu.
Kontrolüm var bakıyım en kötü zaten salı günü alacak. Bi ben kaldım galiba grupta. Ekim anneleri olan sizler eylüle kaydı ben ekime kaydım heralde :)
Canıım 70 gün mü geçmiş hay maşallah ya. darısı başıma![]()
Ben böyle davranışlarda iyi niyet göremiyorum ya kıskançlık ve fesatlık karışımı resmen.Sen çok yaşa kızdoguramayacaklarindan mi yapıyorlar nedir