- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiym çok şükür cnm.mastit ağrısı ateşi geçti ama ufak ele gelen yumrular tam olarsk geçmedi.elektrikli pompa göğüs ucu yarası yaptı lansinohlada geçmefi bugin zeytinyağına başlafım bakalım nadıl olcak. srnlr ilk hamile kaldığımız zamanlar aklıma geliyo sayfaya girdikçe ne kadar çabuk geçtiİnşallah canım inşallahsen nasılsın iyi oldun mu
Doğumdan önce olmuştum ben canim kadın doğum doktorum krem yazmıştı iyi geldi bı danış istersenKadin dogumcudan mi hemoroid icin krem isticsm
Ben de ilk dogumda yaşadım azcik sisse korkuyorum canim o yüzden her sabah sagarimBenim özellikle sabah şişlik çok oluyor ağrı yapmaya başlayınca sağım yapıyorum mecburen mastit olmamak için. Her istediğinde bende meme veriyorum , emziriyorum sürekli.
Ben de o şekilde yapıyorum,az mı diye düşündüm de.
Ben de mastit olmamak için sagiyorum, şişlik olup ağrı hissettiğimde.
Hadi hayırlısı canım belki ptesini bile beklemiyecek ege beymaviss_34 kanala biraz daha inmiş dedi canım, inşallah inmiştir de kendi gelir :)
Valla aynı vakitte doğurucaz galiba şurda bir kaç kişi kaldık. Bana da Ptesi çatı muayenesi yapacak o zaman belki kendiliğinden başlar.
Süt geldimi bare amaçKv alıyor mu diye kendi göğsünü verdi ona sinirlendim üzüldüm biraz
Yaa seni emmez. Acaba bu sarılık olayı ne zaman sona eriyor aç kalsada sarılık olmaz?İlk 8 çıktı sonra 9 çıktı yavrum ama gerçekten tembellikte var doğduğundan beri öyle. Üstüne biraz da beslenemeyince sarılık tetikledi direk. Ama şükür suanlik düşük mecbur biberonu vermek zorunda kaldım hiç bi şekilde içmiyordu agzini acamiyorduk biberonla da zorla bi kaç kere bekleyince kendine geldi
Benim şeffaf akıntım oluyor canım, avuç içinden az şeklinde bir ölçüm yapamam ama çamaşırımın ıslandığı oldu mesela. Bana da suyun iyi diyor hep. Suyun gelse anlarsın demişti.Kızlar bebek aşağı çok baskı yapıyor bide avuç içinden daha az su gibi akıntım oldu hep oluyordu doktor suyunda azalma var falan demeyince onemsemiyordum bu sefer aşağı baskı yapınca korktum normalmidir oluyormuydu sizde de böyle az akıntılar
Bugün hemen doğar mı diye sordum Başak olmasın istiyordum çünkümaviss_34 kanala biraz daha inmiş dedi canım, inşallah inmiştir de kendi gelir :)
Valla aynı vakitte doğurucaz galiba şurda bir kaç kişi kaldık. Bana da Ptesi çatı muayenesi yapacak o zaman belki kendiliğinden başlar.
Bende 70 kere falan çıktım ben bebek ittiriyor ondan karın sertleşiyor zannediyordum meğer onlar sancıymış yeni öğrendimBugün hemen doğar mı diye sordum Başak olmasın istiyordum çünküyok en yakın yarın olur dedi ama lekelenme filan olmadı bende, baya soktu elini
kafası kanalda sancı hissedersin dedi 60ları gördüm nst de, inşallah kendiliğinden normal doğum yapmak nasip olur bize de
![]()
Ayy bilemedim kuzum şöyle bir söylenti duydum ama inanmıyorum böyle şeylere memesini verince ona düşkün olurmuş kokusunu aldığı için hurafe gibi geldi bana
Tam olarak o işte nişan bence başlar senin doğum yarına filan gibi sankiiiKuzular benim nişanım gelmeye başladı galiba, çok şok az mukuslu pembemsi uzayan akıntım oldu. Ebeye yazdım nişan mı diye evet dedi çok emin değilim ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım hamileliğin başından beri takip ediyorum.
Bugün kontrolüm var bakalım bir ilerleme var mı, imzama bakıp aldanmayın normalde 40+1 ‘im bugün ama gelmeyince takvimi güncelledim![]()
Allahım ne kafalar var yereeebbiiimHiç tanımadığı birinin bebeği.devlet hastanesi iki kişilik oda.bebegin annesi kadin doğum yapmış uyuyo.bebegi de yanında.bizim anneannede gelininin başında hastanede.annesi uyurken bebeği almış emzirmeye çalışmış.yani akıl alacak iş değil.bi de bunu çok normal gibi anlattı
Gözün aydın canım analı babalı sağlıcakla büyüsünKızlar alıntı yapamadım doğdu bebişim sezeryan oldum kilosu 3750 Gr boyu 50 cm adı Selim
Benim çıkmıştı doktor ağrı varsa uyuşturucu anestol dedi ama benim ağrı pek yoktu. Bir de proctolog verdi onun da iyileştirici özelliği varmış sıcak suya oturup günde 2 defa kremliyorsun bana çok iyi geldiMerhaba kızlar doğum sonrası hemoroid cikmis biraz onu farkettim sizde var mı nasil geçecek bu
Canım artıp azalabiliyor korkma bence dönem dönem artıyo kanama tam kesildi diyosun yine oluyo filanMerhaba kızlar 2 hafta oldu doğumdan bu tarafa son 3 gündür hiç kan gelmiyor gibiydi bugün cok fazla geldi sizce normal mi? Dikiş patlasa böyle mi oluyor alttan mi gelir korktum biraz
Hadi bakalım az kaldı ama kendi doğacakAy yok
Ama ilk defa sancı çıktı kızlar 70’lere kadar falan, 4 kere. Ama ben hiçbir şey hissetmiyorum. Doktorum sancın var ama sen hissetmiyorsun demek dedi. 3500 olmuş kilosu haftasonu bile gelebilir dedi, sabah da nişana benzer bi akıntı gelmişti biliyorsunuz.
Olmazsa Ptesi çatı muayenesi akabinde salı günü bebek gelişi inşallah![]()
Ağzın bal damlıyortövbeler tövbesi
Tam olarak o işte nişan bence başlar senin doğum yarına filan gibi sankiii
Allahım ne kafalar var yereeebbiiim
Gözün aydın canım analı babalı sağlıcakla büyüsün
Benim çıkmıştı doktor ağrı varsa uyuşturucu anestol dedi ama benim ağrı pek yoktu. Bir de proctolog verdi onun da iyileştirici özelliği varmış sıcak suya oturup günde 2 defa kremliyorsun bana çok iyi geldi
Canım artıp azalabiliyor korkma bence dönem dönem artıyo kanama tam kesildi diyosun yine oluyo filan
Hadi bakalım az kaldı ama kendi doğacak![]()
Benim ara ara pembe akıntı geliyor devamı yokSezeryan doğum sonrası kanama ne kadar sürüyor sevgili tecrübeli annneler?
Özelde bizede sanki erken vermişti nurse harveys şurubunu hatta önermişti doktor. Şimdi şehir hastanesindeki doktorda 1 ay olmadan vermiyoruz dedi. Bakalım bende beklemeye karar verdim . Gazını da çıkaramıyorum kendi yatınca çıkarıyor gibi şimdilikBiz 3 günlükken başladık valla
Bana da sordular topuk kanı için gittiğimizde ama yeni kanama var mı diye sormadılarBugün aile hekimliğinde bana sormuslardi, kanaman nasıl diye, az az devam ediyor dedim.. sence süregelen mi yoksa yeni bı kanama gibi mi demislerdi? Bı sebebi olabilir danışın isterseniz.dikisle değil de başka bı sebebi olabilir @Jajinda
Çok kan derken aşırı ped yetiştiremiyormusun mesela öyleyse git mutlaka.Evet canim doğum sezaryenne bileyim 2. Günümde pıhtı gelmisti qma şimdi 2 hafta geçince cok kan korkuttu
Benim ikizlerde de erken vermişti doktor. Şehir hastanesi önermedi . Bakalım bende alcam ama bi süre beklicem şimdilikHadi ya bizimki 2 haftalıkken verdi
Bende seni merak edip girmiştim.rabbim yardımcın olsun. Sağlıcakla kavuşun inşallah.hemen gidecekmisin hastaneyeKızlar nişanım gelmeye devam ediyor, rengi bir tık daha koyulaşmış. Tıpa açıldı![]()
Canım çok sağol düşündüğün İçinBende seni merak edip girmiştim.rabbim yardımcın olsun. Sağlıcakla kavuşun inşallah.hemen gidecekmisin hastaneye