• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doktorun verdiği batikon vardı sanırım. Onu sürüyordum. Bir de sarı kantaron yağı. Saç kurutma makinesiyle kurutuyordum sürekli. Hem dikişler çabuk toparladı ve döküldü hem yaralar çabuk iyileşti.
Bende öyle hem batikon hem kantoron yağı kullanıyorum iyileşir inşallah hemen

Canım çok sağol düşündüğün İçin🙏

Bugün kontrolüm vardı 70 lerde 3-4 sancım çıktı ama ben hissetmiyordum, eve gelince Takip ettim evet gerçekten karnım sertleşiyor. Sabah da nişan başlangıcı gelmişti az evvel yine iki kez geldi.

Şuan ağrım yok o yüzden gitmeyeceğim, Ptesi sözleştik doktorumla o zamana kadar bekleyebilirsen beklerim. Belki de bekletmez :)

Nişan gelince doğum hemen de başlayabiliyor ama başlamayadabiliyor bildiğim kadarıyla o yüzden paniğe girmeden bekliyorum.
Sancının durumuna göre gidersin öyleyse bende mesela sezeryan sıramı beklerken sancılarım sıklaştı 130 ları gördü makine. O anlarda şöyle nefesim kesilcek gibi ani rahatsızlık hissi oluyordu. Belki seninde yükseldikçe hissedilir hale gelecektir sancın. Bu düzensiz sancılarla 2 3 cm açıklık bile olmuş dediler alttan çatı muayenesi ile. Dualarımız seninle bebeğinle sağlıcakla kavuşun koklaşın inşallah🤲🏻

Bakmayı denedin mi canım. Bi ayna yardımıyla bak ister. Bence dikişler düşüyordur veya iyileştiği içindir
Baktım canım beyaz ipi gördüm tek sağlıkocagına gittm sıkıntı yokmuş içim rahatladı enfeksiyondan korkmuştm çünkü tam kurulayamıyorum tuvalete de çok çıkıyorum üç litre su içmekten allahtan bsy yokmuş

• Beğen
Reactions: Zzy
Sancının durumuna göre gidersin öyleyse bende mesela sezeryan sıramı beklerken sancılarım sıklaştı 130 ları gördü makine. O anlarda şöyle nefesim kesilcek gibi ani rahatsızlık hissi oluyordu. Belki seninde yükseldikçe hissedilir hale gelecektir sancın. Bu düzensiz sancılarla 2 3 cm açıklık bile olmuş dediler alttan çatı muayenesi ile. Dualarımız seninle bebeğinle sağlıcakla kavuşun koklaşın inşallah🤲🏻
Ben de son aşamada hastaneye gidip doğurup dönmek istiyorum Allah’ın izniyle😇

Sen nasılsın canım alıştınız mı bebişle birbirinize?

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün ❤️

Bazen oluyor böyle şeyler işte 🙈

Doktorunla iletişime geç kuzum krem veriyor iyi gelir

Aynenn canim bu durumu yaşayan bir tek ben değilmişim demek ki o yüzden karını sarma yada korse kullanımı oluyor heralde

Doktor kontrolün yarın mi canim ne zaman doguruyon 😅

Ahhh o günler de gelecek dilosummm

Sabahları uyanınca sagiriyorm canim şişmiş oluyor onun dışında hep emziriyorum zaten

Dikişlerin patlasa ağrıdan duramazsn canim kanama devam ediyordur kirkina kadar sürebilir demisti bana doktorum

Bebeğin nasıl oldu çıktı mı küvezden canim

İnşallah dilediğin gibi bir doğum gerçekleşir canım çok az kaldı hayırlı haberlerle gel inşallah inşallah❤️
Çıkmadı canım yaa cumartesi cıkarttız dedi bi sıkntı olmazsa inşallah kavuscaz 🥰 🤲🏻 Sen nasıl alıştn mi bebişine nasıl gidiyo😊

Ben de son aşamada hastaneye gidip doğurup dönmek istiyorum Allah’ın izniyle😇

Sen nasılsın canım alıştınız mı bebişle birbirinize?
Sağol canım iyim bende yarın dikiş aldırmaya gidicem bebiş de iyi doğum kilosuna tekrar ulaştı. Günümüz bol emmeli 7 24 memede geçiyor diyebilirim. Yeni yeni uyumaya başladım 2 saatde olsa. Sürekli uyandır emzir alt değiştir gaz çıkart uyyyut döngüsündeyiz şmdilik.tabi abimiz ablamızda eşlik ediyor bize 🥰

Bence değil hemde normal ped se eğer. Benim ilk sezeryanım ikizdi biraz rahmin toparlanması zaman aldı diyebilirim kanamam baya sürmüştü. 40 ım çıkana kadar ped kullanıyordum diye hatırlıyorum
Normal ped şimdi tuvalete gittim 4 kere sildim hep kan tuvalet kıpkırmızı oldu. Bi de oglen saat 3 gibi olmuştu arada pek biseu gelmedi

Sağol canım iyim bende yarın dikiş aldırmaya gidicem bebiş de iyi doğum kilosuna tekrar ulaştı. Günümüz bol emmeli 7 24 memede geçiyor diyebilirim. Yeni yeni uyumaya başladım 2 saatde olsa. Sürekli uyandır emzir alt değiştir gaz çıkart uyyyut döngüsündeyiz şmdilik.tabi abimiz ablamızda eşlik ediyor bize 🥰
Senin 3. Bebişin mi? Ah maşallah Allah hepsine uzun ömür sana da bol bol güç kuvvet versin canım🙏

Haftaya bugünlerde ben de sizin telaşlarda olacağım Allah nasip ederse, çok heyecanlıyım benim ilk tecrübem. Erken dönem 2 kaybım var süreç benim için biraz sancılıydı ama şükür ki son virajdayız. Bol hol tavsiye alırım inşallah 🙂

Kaka sıklığı azalan var mı ya acaba doymuyor mu normalde 2 3.kez.mutlaka kaka. Olurdu 2 gundur hem çok gazlı ağlıyor uykusuz goguslerim çok kötü yara oldu acaba doymuyor mu diyorum

Normal ped şimdi tuvalete gittim 4 kere sildim hep kan tuvalet kıpkırmızı oldu. Bi de oglen saat 3 gibi olmuştu arada pek biseu gelmedi
Ya bilemiyorum ama benim 1 haftadır az mesela leke şeklinde. 2. Haftada çok aşırı kan gelmedi digerlerindede. Biraz fazla geldi bana seninki ama dediğim gibi bilemiyorum da yanlış bilgi vermek istemem

Kaka sıklığı azalan var mı ya acaba doymuyor mu normalde 2 3.kez.mutlaka kaka. Olurdu 2 gundur hem çok gazlı ağlıyor uykusuz goguslerim çok kötü yara oldu acaba doymuyor mu diyorum
Doymasini çişinden anlarsın canım. Kaka dam anlaşılmaz çünkü her bebek farklı bazisi hergun 10 kere yapiyo bazı bebek 10 günde 1 kere. Anne sütü alam bebeğin 10 gün kaka yapmamasıni normal görüyor doktorlar.

Doymasini çişinden anlarsın canım. Kaka dam anlaşılmaz çünkü her bebek farklı bazisi hergun 10 kere yapiyo bazı bebek 10 günde 1 kere. Anne sütü alam bebeğin 10 gün kaka yapmamasıni normal görüyor doktorlar.
2 gundir Bi azalma var ama sanırım benden kaynaklı göğüs ucum yara bilinçsizce acidikca çekiyorum kendimi galiba

Benim şeffaf akıntım oluyor canım, avuç içinden az şeklinde bir ölçüm yapamam ama çamaşırımın ıslandığı oldu mesela. Bana da suyun iyi diyor hep. Suyun gelse anlarsın demişti.
Duramadim acile gittim su değilmiş 1 buçuk 2 cm acilman var dedi rahim ağzı tam yumuşaamamis bebekte daha aşağı inmemiş sanırım nst de sancı cikti sancı başlangıcı var dedi istersen yatirayim istersen eve git dedi bende eve geldim yatıp napicam dedim 5 dk da bir sancı gelirse gel falan dedi bı korku saldı içimi dogurmayim.hep.icimde kalsın psikolojisine girdim suanda

Duramadim acile gittim su değilmiş 1 buçuk 2 cm acilman var dedi rahim ağzı tam yumuşaamamis bebekte daha aşağı inmemiş sanırım nst de sancı cikti sancı başlangıcı var dedi istersen yatirayim istersen eve git dedi bende eve geldim yatıp napicam dedim 5 dk da bir sancı gelirse gel falan dedi bı korku saldı içimi dogurmayim.hep.icimde kalsın psikolojisine girdim suanda
İyi yapmışsınız aslında yatmamakla.Acilmaniz az daha,düzenli hissettiğimiz sancı da yok,dediği gibi 5 dk da 1 e düşünce giderseniz daha iyi olur,hastanede ne kadar az kalırsak psikolojik olarak o kadar iyi olur diye düşünüyorum ben 🤗

İyi yapmışsınız aslında yatmamakla.Acilmaniz az daha,düzenli hissettiğimiz sancı da yok,dediği gibi 5 dk da 1 e düşünce giderseniz daha iyi olur,hastanede ne kadar az kalırsak psikolojik olarak o kadar iyi olur diye düşünüyorum ben 🤗
gitmeden önce biseyim yoktu şimdi kendini toplayıp duruyor huzursuz oldu bence uyuyamadım bende sanciyi anlayabilirim inşallah şuan biraz ağrı hissediyorum sanki 🥲🥲

Back
X