• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ay hadi geçmiş olsun kuzum.
ne kadardı nifty ?
3000 ödedik canım
tabii ki de erkek diyecekti🙈

oh bee süper iç rahatlattı🙏 iyi yapmışsın detaylıda kafan da rahat eder✌️😍

inşallah videoya almışsındır🙄 sürekli "yemeğini bitir" diyen anneler gibi her girene video soruyorum 😂😂 ahahaa valla sonra izlemek çok güzel oluyo🧡
Ayyy eşime al demiştim aldı ama doktor verince boşuna almış oldu🤣🤣
ayy süper yaa kendi mi videoya aldı? ne güzelmiş o öyle 🙏 hepimizin kontrolleri böyle olumlu, detaylı geçsin🙏🧡
Yani çok şaşırdım ilk gebelikse video fotoğraf vereyim dedi 🥰🥰🥰
gözünAydın canım 🥰🥰. Kesinlikle öyle kuzum Allah hepimizin karşısına iyi doktorlar cikarsin. Enseye burna baktı dimi?

Peki bağırsaktaki parlaklık ne anlama geliyormuş kuzum.
Canım çok sağ ol❤️ Bağırsağa gelen damarda bi sorun gördü acil kan sulandırıcı başla dedi. Sorgulamadım kan sulandırıcı sorunu düzeltecek heralde diye🙈🙈

Kızlar çıktım. Ayyy o kadar uzun sürdü ki🙈 ama doktor farkı işte ne kadar önemli iyi doktora denk gelmek .. riskli grupta bile değilsin niye böyle dediler ki dedi… iki gündür stres topuydum.

Peki asıl bomba ne? Erkeğe benziyor dedi😳😳 benim kafa böyle 🤯
Nifty önerdi bağırsaklarda parlaklık var her ihtimale karşı yapılsın dedi kan verdim. Benden bu kadar🥳🥳 dua edin inşallah temiz çıkacak❤️❤️
Gözün aydın canım 🥰sonuçta temiz çıkar inşallah rahatlarsın 🤲

cuma gününe az kaldı.
acaba bu kadar erkeğin arasına bir prenses mi gelecek benden :)
ramzi bana kız demişti ama bilemem :)
Ramzi banada kız dedi bakalım ne olacak benimki nazlı göstermiyor bidaha ki kontrole eşime sen gelme belki senden utanıyor göstermiyor diyorum 😅😅😅

My-little-bird My-little-bird
İkinci trimesterde yapılan ultrasonografide yaklaşık yüz gebelikten birinde izlenir ve genellikle haftalar içinde kendiliğinden kaybolur. Bişey değilmiş 😍😍.
Daha Google’a soramadım👀 ama gerek kalmadı senin sayende🥰🥰🥰
Gözün aydın canım 🥰sonuçta temiz çıkar inşallah rahatlarsın 🤲
Sağ ol canım amin🙏🏻🙏🏻
cuma gününe az kaldı.
acaba bu kadar erkeğin arasına bir prenses mi gelecek benden :)
ramzi bana kız demişti ama bilemem :)
Ayyyy hadi inşallah bi prenses gelsin😍😍😍

senin 23 ünde sanıyodum 24 ünde mi?

Allaah sen artık kesin öğrenirsin cinsiyeti ✌️

evet biraz kız gelsin yaa 😍😍😍
yok kuzu 24ünde :)
ayy inşallah öğrenirim ya gösterirse :)
ben oğlan istiyorum gerçi ama kızda fena olmaz hahaha
amaaan sağlıklı olsun da :)
Ramzi banada kız dedi bakalım ne olacak benimki nazlı göstermiyor bidaha ki kontrole eşime sen gelme belki senden utanıyor göstermiyor diyorum 😅😅😅
hahahahaahahah valla en son 12 haftalıkken gitmiştim ikili test için. doktor %60 erkek olabilir diye tahminde bulunmuştu :)
bakalım ben kendimi hiç bir şeye hazırlamadım daha dahkdljaşl

Selam kızlar🙋🏼‍♀️
Kan pıhtılaşması olup hamileliğinde covid aşısı yaptıran var mı? Herhangi bir yan etkisi oldu mu aşının? Oksapar+coraspin kullanıyorum bi yandan ama ilk dozu yaptıracağım için biraz tedirginim açıkçası.

yok kuzu 24ünde :)
ayy inşallah öğrenirim ya gösterirse :)
ben oğlan istiyorum gerçi ama kızda fena olmaz hahaha
amaaan sağlıklı olsun da :)

hahahahaahahah valla en son 12 haftalıkken gitmiştim ikili test için. doktor %60 erkek olabilir diye tahminde bulunmuştu :)
bakalım ben kendimi hiç bir şeye hazırlamadım daha dahkdljaşl
Aa doktorumun dediği gibi demiş sana da, bana da yüzde 60 erkek dedi ama başka doktor da kız dedi 🤭

Back
X