• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet gördümm ya çok güzel bir duygu :KK200:

Ben bi kaç gün önce göbeğime dokunurken böyle minnacık bir pıtpıt hissettim hatta eşime çığlık attım hissettim diye bana göre bebişimdi ama bilmiyorum öyle hissettim sanki tekme gibi değil de değişik bir his :nazar:
Olabilir canım, bir kerelik değil benim bugün sürekli hissettim 😍

Her şey çok güzel dedi çok yolundaymış bu rahim ağzı uzunluğu mu da sordum her şey yolunda dedi
3. Doz aşını beklemeden hemen ol dedi
Tetanoz 1 dozun varsa 2. Dozunu da ol dedi
3 kere baktı erkek mi diye eşim inanamadı çünkü kız istediği için 😂😂
Detaylı ultrason için 20. Haftada dedi
Bu arada 16+4 olmuşum 😂 normalde 15+6 olmam gerekiyordu. Geç döllenmeydi yakalamış gününü

Ayyy teşekkür ederim kuzum

Heyecandan ölüyorum 😂😂

yaa harikaaa! her şeyin yolunda olması bi kere öncelikle süper, derin ni nefes aldırıyo gerçekten🙏

erkek anaları rocks!👊 (ben kız istiyodum ne zaman bu duruma geldim yaa🙄)

günü yakalaması da şahane zaten yakalıyolar geriden gelen varsa endişelenmesin🙏

ee n'apıyodu hareketli miydi tontik🧡 yolda mısın istersen varınca yaz yolda dikkat et✌️😍

Kızlarr çıktımm 💃

Çok şükür herşey yolunda biri 125 gr diğeri 115 gr

Aferin sana mizgin dedi 🥳😜

Kesinlikle kucağına ağır almıyorsun 5 kg fazla ağırlık taşımıyorsun dedi onun dışında sıkıntı yok

Akıntım var normal mi dedim. Evet normal ilaç vermicem, ama sürekli çamaşır değiştirecek boyuttaysa normal değil.

ufak lekenme olursa elini karnına koyduğunda ağrın olursa anormal dedi.

Veee cinsiyet 🤦‍♀️🤧 soldaki zaten erkekti sağdaki kıza benziyor demişti ama bu kez sağdaki de erkek dedi yaaa :KK61:kızımın olmasını çok istiyordum banane bahane o kızdır :sus:

Darısı diğer kızların başına inşallah 🥳🥳🤲♥️
cnm gözün aydın 😍 hiç belli olmaz cinsiyetler çok değişiyor biliyorsun bu grupta😅😅

cnm gözün aydın 😍 hiç belli olmaz cinsiyetler çok değişiyor biliyorsun bu grupta😅😅
Sağol canım 🥰🥰😍

Aynen o yüzden ümidim var 🤣🤣 bir dahaki kontrolü bekleyelim süpriz yumurta ne çıkacak

Dr diyorum ultrason kağıdı vermicen mi yok ikiside erkek dedi 🤣🤣🤣🤣

yaa harikaaa! her şeyin yolunda olması bi kere öncelikle süper, derin ni nefes aldırıyo gerçekten🙏

erkek anaları rocks!👊 (ben kız istiyodum ne zaman bu duruma geldim yaa🙄)

günü yakalaması da şahane zaten yakalıyolar geriden gelen varsa endişelenmesin🙏

ee n'apıyodu hareketli miydi tontik🧡 yolda mısın istersen varınca yaz yolda dikkat et✌️😍
Şarjım %1 hayata zor tutunuyorum 😂😂
Evet yakalamasına bende çok şaşırdım
Her şey yerinde olması çok rahatlatıcı video çektim tabiki 😂
Kız allah canını almasın bu gün erkeğe doyduk fazlasıyla :KK70::KK70:

Çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰
Amin inşallah kuzum

bel ağrım ve sarı akıntım bir kaç gün daha devam etti sonrasında kesildi cnm..
yok cnm ne demek birbirimize sorup öğreniyoruz çoğu şeyi burada😊
Canım yanma oluyor muydu
Öyle valla bende hala kesin kız diyemiyorum çünkü kendini göstermedi bizimki doktor uğraştı biraz sonra gördüm kız dedi ama yine de kesin diyemiyorum hala :KK22: zaten önemli olan sağlıklı olsunlar dimi :)
Hoşgeldin😇❤️
Erkekkkkkkkkkkkk geliyorrrrr ❤️💃🏻💃🏻
👯‍♂️👯‍♂️Her şeyin yolunda olması🙏🏻🙏🏻
Hadi gözünaydın❤️ Bir sonraki randevun detaylı ultrason olcak di mi

Şimdi şarja taktım telefonu okuyamadım bütün mesajları atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar
3. Doz aşını sordum beklemeden ol dedi
Tetanozu sordum 1 dozum var nisan ayında olmuştum dedim 2. Dozunu da olabilirsin dedi. Arasında kaç gün olsun dedim 2 3 gün olması yeterli dedi
Balık yemediğim için omega yazdı
Lazere gidebilirsin ama tavsiye etmiyorum dedi leke bırakabiliyor dedi daha sonrasına ertele dedi
Saçımı boyayabilirmişim sıkıntı yok dedi
Rahim ağzı uzunluğun haftana göre çok iyi 4 cm gibi bir şey söyledi
Biten ilaçlarımı yazdı
Detaylı ultrasona yönlendirdi 21 Ocakta gidicem ona da yine 1 ay var ya tüh 😢
Ayyy çok heyecanlıyım daha bir sürü şey söyledide unuttum 😂😂

Back
X