• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ankarada olduğum için hastane ve dr konusunda yardımcı olamıyorum maalesef.Acaba rapor çıkartmak için pıhtılaşma düzeyiniz mi düşük?
Düşük riskim olduğu için şehir dışı yolculuğa yasak verdiler yoksa inan ki gözümü karartmıştım gelirdim Ankara’ya. Rapor diye bişey yok diyen doktorlar sonucuma bile bakmadı ki sormadı yani tuhaflık orda. Eğer sonucuma göre vermiyor olsalar bu işin peşini de bırakırdım.

Düşük riskim olduğu için şehir dışı yolculuğa yasak verdiler yoksa inan ki gözümü karartmıştım gelirdim Ankara’ya. Rapor diye bişey yok diyen doktorlar sonucuma bile bakmadı ki sormadı yani tuhaflık orda. Eğer sonucuma göre vermiyor olsalar bu işin peşini de bırakırdım.
Gönderdiğin test sonucu benimkiyle aynı canım homozigot zaten hasta demek.Ankara da olsan dr umla konuşurdum inan. İstanbul da ikamet eden arkadaşalr var grupta. Hangi hastanede rapor yazdırdılar isim verebilirler belki.

Hala hastanedeyim canım ne zaman çıkacağım belli değil. Bugün suyum geldiğini sandım yada öyleydi bilmiyorum. Amnisure diye bir test yaptılar pozitif çıktı. Erken doğum gerçekleşiyor demekmiş. Alttan baktılar bişey yok. Ama emin olamadılar. Kesilen ilaçlar yeniden başlandı. Hergün korkuyla geçiyor yani. Çok yoruldum çok fazla 😑

Aynen olacakları önlemeye çalışıyorlar ilaçlarla. Hastane evet güvenilir ama bir taraftan yorucu tabi. Duaların içinde çok çok saol canım okadar ihtiyacım var ki şu zamanda 🙏
Canım dualarım seninle. Güzel haberlerini alıcaz inşallah geçecek bu günler🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hala hastanedeyim canım ne zaman çıkacağım belli değil. Bugün suyum geldiğini sandım yada öyleydi bilmiyorum. Amnisure diye bir test yaptılar pozitif çıktı. Erken doğum gerçekleşiyor demekmiş. Alttan baktılar bişey yok. Ama emin olamadılar. Kesilen ilaçlar yeniden başlandı. Hergün korkuyla geçiyor yani. Çok yoruldum çok fazla 😑
Cnm geçmiş olsun ya..
İlaçlarla kontrol altına alacaklardır inşallah🙏🏼

Abla baktım grupta erkek çok vaatler cezbetti 🤪🤣🤣

Miracelik16 Miracelik16 bu sana gelsin 😂🥰🧡
Çok doğru tespit canım, 🥰🥰

Aklım M -Murphy takıldı rabb'im yar ve yardımcısı olsun hepimizin bebekleri allahın bize emaneti allah acisini göstermesin inşallah güzel haberini bekliyoruz 💐 elini karnına koyup sürekli salavat çek lütfen M -Murphy dualarımız seninle
şu an bebişin senin kokunu çekiyor ♥️

Çok doğru tespit canım, 🥰🥰

Aklım M -Murphy takıldı rabb'im yar ve yardımcısı olsun hepimizin bebekleri allahın bize emaneti allah acisini göstermesin inşallah güzel haberini bekliyoruz 💐 elini karnına koyup sürekli salavat çek lütfen M -Murphy dualarımız seninle
şu an bebişin senin kokunu çekiyor ♥️
Valla benimde aklımda yeni bir haber mi var M -Murphy den.

Gugubi Gugubi C civcivsin cinsiyetler kesinleşti mi? ☺️ -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- senin oğlusun değişmemiş onu okudum😂. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ❤️🧡

Valla benimde aklımda yeni bir haber mi var M -Murphy den.

Gugubi Gugubi C civcivsin cinsiyetler kesinleşti mi? ☺️ -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- senin oğlusun değişmemiş onu okudum😂. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ❤️🧡

şu an hastanede hâlâ gözetimde, ilaca başlamışlar yeniden , inşallah en kısa sürede düzelecek ve çıkacaklar dualarımız onunla ve güçlü bebeğiyle🙏🧡

Ah canım ya şuanda gördüm 😔. Rabbim çocuğunu sana bağışlasın sağlıkla 🤲. Doktorun perinatolog mu yada bir perinatolog a mi sevketseler 🙎

Back
X