Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evlenmek isteyen eski bir tanıdığın ismi olduğu için

Risk durumu raporu derken? Elden de teslim aldım e nabızda yazan şeyle aynı değişik bir şey yok.
İkili tarama testinde grafik vardır orada yüzdelik risk oranı yer alır.Önceki yaptırdığım böyleydi sonradan değişmediyseE nabızda rapor ektedir diyor bende ama dosya açılmıyor.

Kızlar bakın çatlak için bi karışım. Ben bu sayfayı seviyorum baya güzel şeyler var.

Aaaa şekerli mi ilk defa duyuyorum nasıl oluyor o çok şaşırdım
Kuzu ben yüz yerine şeker koyuyorum
1 soda o an ki ruh halime bağlı olarak ya 1 ya da yarım limon ve tadını dengeleyene kadar şeker şekerde yaklaşık 1 ya da 2 yemek kaşığı ama 3te olabilir hahahahahaha tamamen an nasıl istersem

İkili tarama testinde grafik vardır orada yüzdelik risk oranı yer alır.Önceki yaptırdığım böyleydi sonradan değişmediyseE nabızda rapor ektedir diyor bende ama dosya açılmıyor.
Hiç bilmiyorum. Ben ilk defa yaptırıyorum. Laboratuvardan aldığım sonuçta da farklı bişi yok benimkinde

Şaşırtıyorsun beni Şekerli yapamam sanırım. Çay ve kahvede bırakalı çok oldu. Bir damla koyulsa fark edip içemiyorum ki deli gibi şekerli içerdim. Anca çikolata kek vs de bırakamadım bi

Şöyle kuzum, büyük hareket beklemiyorum zaten. Minik minik kıpırtılar oluyo ama çok uzun sürüyo.

Yatınca başlıyo, uyuyana kadar devam ediyo.

Onun için bebek değil, bağırsak hareketi bence.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…