Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bide kızlar benim bı hafta önce baya göbeğim çıkmış gibiydi dünden beri düm düz hiç bişey yok o şişkinlikti o zaman diyorum ama yinede sanki içten içe endişeleniyorum

Selam aleyküm hayırlı sabahlar herkese siz magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz sürekli halsiz ve yorgunum onada faydası olurmu acaba

Aleykümselam canım.
Benim kullandığımın fotoğrafını ekliyorum.

Magnezyum ağrılar için kullanılıyor genelde.
Halsizlik ve yorgunluk için vitaminlerine baktır istersen. Özellikle B12 veya D.

Sağol canım daha bir ay olmadı baktırdım herşey normaldi bı hafta sonra randevum var o zaman doktorumla konuscam bakalım İnşallah bana faydası olcak bişey verir çünkü gerçekten çok halsiz oluyorm

Bide kızlar benim bı hafta önce baya göbeğim çıkmış gibiydi dünden beri düm düz hiç bişey yok o şişkinlikti o zaman diyorum ama yinede sanki içten içe endişeleniyorum

Bana da oluyo bazen öyle.
14+0’da baya baya karnım vardı, sonra düzleşmeye ve yumuşamaya başladı gibi geldi.

15+0’da bebişimi gördüm, gayet sağlıklıydı çok şükür.

.

Bana da oluyo bazen öyle.
14+0’da baya baya karnım vardı, sonra düzleşmeye ve yumuşamaya başladı gibi geldi.

15+0’da bebişimi gördüm, gayet sağlıklıydı çok şükür.

.
İyi çok şükür inşallah bende hayırlısıyla görürüm çok merak ediyorum iyimi diye bide cinsiyet belli olurmu acaba

bazen bana da oluyo, kimi günler daha göbekli oluyorum, özellikle sabahları daha az öğleden sonra akşama doğru daha göbekli

bazen bana da oluyo, kimi günler daha göbekli oluyorum, özellikle sabahları daha az öğleden sonra akşama doğru daha göbekli
Ayanen öyle oluyor ama dünden beri hiç yok hareketi de daha yok insan varlığını hissettirecek bişey arıyor en azinda göbek olunca sanki insana bı güven veriyordu ordadır diye

Olabilir ama olmasa da üzülme.

Cinsiyet meselesi nasip canım, bazı bebeler göstermeyebiliyor.

Benimki 13+0’da göstermişti.

.
Hayır göstermesinden ziyade söylediği cinsiyeti benimsemeye korkarım tekrar değişir mi diye yani doktor bişey desede inanmiycakmisim gibi geliyor

Kızlar bundan evde var kullansam daha randevuma bı hafta var belki iyi gelir diyorum bundan kullanan varmı Eki Görüntüle 2978686

Bana bundan vermişti, bulantılarım çoktu o zaman.

Zorlandım içerken, onun için değiştirdi.

Ama yine de doktorunu bilgilendir canım, nolur nolmaz.

Magnezyuma daha geç başlatıyor bazıları.

.

Bana bundan vermişti, bulantılarım çoktu o zaman.

Zorlandım içerken, onun için değiştirdi.

Ama yine de doktorunu bilgilendir canım, nolur nolmaz.

Magnezyuma daha geç başlatıyor bazıları.

.
Yok aslında geçen randevumda yazıyım demişti unuttu galiba bide doktorum doğum iznine ayrıldi daha bı doktor bulamadım o yüzden devletten aldım birazda ondan tedirginim cinsiyet konusunda

Bide kızlar sezeryandan sonra normal doğumu destekleyen bildiğiniz bı doktor varmı Avrupa yakasında

Yok aslında geçen randevumda yazıyım demişti unuttu galiba bide doktorum doğum iznine ayrıldi daha bı doktor bulamadım o yüzden devletten aldım birazda ondan tedirginim cinsiyet konusunda
Benim randevumda 8 ocakta 15+4 olacağım cinsiyet kesinleşir mi aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…