Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Daha gram bir şey almadım. Erkeğe benziyor demişti. Kesinleşse biraz indirim kovalayacağım ya
Aynen bende hiç bişey almadım sadece önlük oda kizada gider erkeğe de bende çok merak ediyorum biran önce birşeyler almak istiyorum ama doktor soylesede kesin gözüyle bakamiycam aslında kız derse kesin inancam ama erkek derse biraz bekliycem alışveriş için

Hayır cocuga da seslenemiyorum bazen oğlum çıkıyo ağzımdan bazen kızım

Bugün kontrole girecek tüm kızlara bol şans, inşallah minikleri hareket halinde görürsünüz

güzel haberlerle gelin

Eflatunhilaf @ayaza Cirius @Esra1648
Günaydın canim

11de randevum, hazırlanıyorum, sonra da kızımı hazırlayacağım. Nedense bu defa çok heyecanlıyım ya, sabahtan beridir sol tarafımda batma var. Minik minik elektrik veriliyor gibi. Insallah heyecandandir

Şaşırtıyorsun beni Şekerli yapamam sanırım. Çay ve kahvede bırakalı çok oldu. Bir damla koyulsa fark edip içemiyorum ki deli gibi şekerli içerdim. Anca çikolata kek vs de bırakamadım bi
ben de çayda kahvede hiç şeker tüketmiyorum. ama bu farklı oluyor ya. şeker tadı gelmiyor zaten. içine neredeyse 1 tam limon sıkıldığı için ekşiliğini alıyor hahaha

minik papatya kardeşini görecek

Benim hala uyuyamamış olmam bir ben kaldım sanırım
Ah canım ya valla bende yatak odadan çıktım salonda uyumuşum
Bide kızlar benim bı hafta önce baya göbeğim çıkmış gibiydi dünden beri düm düz hiç bişey yok o şişkinlikti o zaman diyorum ama yinede sanki içten içe endişeleniyorum
Bana da oluyor bazen, bende endişe duyuyorum canım ama herhangi bir kanamam olmadığı için çok şükür normaldir deyip geçiyorum.
Kızlar bundan evde var kullansam daha randevuma bı hafta var belki iyi gelir diyorum bundan kullanan varmı Eki Görüntüle 2978686
Tatlım bana doktorum magnezyum için 7. Ayı önermişti. Geçen kan değerlerime de baktirdigimda mg da değişiklik yoktu. O yüzden cananın da dediği gibi daha çok ağrı olunca kullanılıyor. Halsizliğin sebebi başka birşey olabilir.
Olabilir bebeğin göstermesine bağlı ama ben çok heveslenmek istemiyorum çünkü devlete gitcem çok ilgilenip bakamasa diye
Yenibosna da nisa hastanesinden memnun olan bir arkadaş vardı canım. Beylikdüzü medilife Hastanesi'nde de Selda adında bir doktor var onunla ilgili de baya iyi yorumlar var. Onun dışında esenler Medipol hastanesi nde sehruz doktor var yengem onda iki normal doğum gerçekleştirdi.

Cok sağolun Allah razı olsun arastircam inşallah

Bugün kontrole girecek tüm kızlara bol şans, inşallah minikleri hareket halinde görürsünüz

güzel haberlerle gelin

Eflatunhilaf @ayaza Cirius @Esra1648
Aminn insallah sagol canim ❤1 saat sonra randevum ama erkenden geldim bekliyorum çok heyecanlıyım. Cinsiyet ogrenme şansım yüzde kac acaba? 16 haftanin icindeyim umarim kendini gösterir çikolata yiyorum ama bakalım

Kızlar dün sağlık ocağında tahlil vermiştim. Sonuç çıkmış. ALT ve AST yüksek geldi bana. Anlayan varsa yorumlayabilir mi

Eklentiler

• D53ABFAB-51CB-45D3-AC3A-EB9183C64712.webp
    20 KB · Görüntüleme: 52
  • D56ACADF-B188-4B1C-8EEB-95D92DD6D903.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 3205F24A-15CF-4DCA-BDCB-57FF64A3198D.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 80174562-1A2F-4FCF-B7B0-B62B3829A352.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 52
Ayyyy ne geceydi yahu bi sağa bi sola uyumakta zorlandım dönerken sanki bebekler oraya buraya çarpıyordu sırt üstü durmadılar sağ sol yapiyorum karnıma ağrı yaptılar bu gidişte oturarak uyucam kızlar
Oyyy canım ya senin bir de ikiz çok normal şu dönemde bu şekilde şeyler yaşamaya başlaman valla ben tek gebelikle nasıl yatsam bilemedim. Yastığı yatay konumdan dikey konuma getirip yatmaya çalış. Son aylarda çünkü uykusuzluk daha büyük problem olmaya başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…