Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy napıcam bilemedim. Karnıma destek almam lazım uykularım 100 parçaya bölünüyor walla

Kız ben bunu yatağa koysam eşim gülmekten uyuyamaz bana da yaklaşması mümkün değil yataktan düşeceğine eminim
eşim bana alalım diye yalvarıyor hahahah :) diyorum yatağa sen nasıl gelcen olsun ben yerde de yatarım oğlum rahat olsun gerisi önemli değil diye geziyor hadkadkljads ben de daha almadım ama alacak gibiyim asdadadadasd

eşim bana alalım diye yalvarıyor hahahah :) diyorum yatağa sen nasıl gelcen olsun ben yerde de yatarım oğlum rahat olsun gerisi önemli değil diye geziyor hadkadkljads ben de daha almadım ama alacak gibiyim asdadadadasd
Ayy bilemedim çok komik durdu gözümde ama çokta rahat duruyor

O da ihtimal ortaya koyan bir test anladığım kadarıyla. Umarım güzel haberler alırız Canan ya

Evet kuzum, ama ihtimali ortaya koyarken detaylı ultrason için veri oluşturuyo.
Eğer onda da bir şey çıkarsa amniyosentez.

Zaten 15.haftadan sonra yapılıyo.

Yani 2’li test gibi tee 12.haftada yapılmıyor olması güzel bence.

amiiiiiiiin inşallah.

.

Kızlar dün sağlık ocağında tahlil vermiştim. Sonuç çıkmış. ALT ve AST yüksek geldi bana. Anlayan varsa yorumlayabilir mi

Canım plt düşük, kan sulandırıcı kullanmıyorsun değil mi?

Alt ast yüksek ama aşırı yüksek değil. Progesteron kullandın mı hiç?

Kullanmasan bile ilk 3 ay vücut zaten yoğun miktarda ürettiğinden karaciğer enzimleri yüksek çıkabiliyor.

.

K kdv Miracelik16

Canlarım, ben 1 aydan fazladır yastık kullanıyorum. Gerçekten çok rahat ettim.

Sert bir koltuk kırlenti vardı kullanmadığımız, onunla yatıyorum.

Eşim de bu yastıkları söyledi ama kafamı kendi yastığım dışımda başka bir yastığa koyamam ben.

Tatile giderken bile yanımıza alıyoruz.

Belki bu hamile yastıklarının yarımları var, emzirme desteği olarak da kullanılıyo, onlardan bakarım ileride.

.

kan sulandırıcı hiç kullanmadım canım. 14 ekim tarihinde de vermiştim kan o zaman da hamileydim 14 çıkmıştı ikisinin de değeri. şimdi böyle olunca bir korktum
progestanı kullandım ama gebeliğin en başında 5 haftalık falanken. alttan alıyordum fitil şeklinde sabah akşam 2 hafta kullandım sonra bıraktım

Aynen ya tatli aseriyorum Doktor illa gerekli derse yaptirilir mecbur. Ama ben hiç istemiyorum Umarim gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…