Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba. Güzel haberler almana çok sevindim, umarım böyle devam eder. En başından beri mi 10 gün önde gidiyor ? Benim bebeğim de 10 gün önden gidiyor, doktor normal dedi ama umarım fark açılmaz. Doktorunuz bir yorum yaptı mı bu konuyla ilgili ?

özelde çalışıyorum ben kamu değil. ama yine de çalışılmaz yaaa
İş Kanunu'nda açıkça belirtildiği üzere, yerlerinde bayramlarda ve resmi tatil günlerinde çalışmaya ihtiyaç duyuluyorsa, işveren işçileri bu günlerde çalışmaya zorlayamaz. ... İş sözleşmesinde böyle bir hüküm bulunmuyorsa, resmi tatil günlerinde veya bayram tatillerinde işçinin çalışma zorunluluğu yoktur.

geleceksiniz dedi ya saka gibi sanki holding

ayy ne diyeyim resmen pisliklik yapmış. sayım falan mı var ki.
neyse son birkaç ayın sabret bari kuzu.
ama dediğim gibi iş sözleşmende böyle bir hüküm yoksa çalışmak zorunda değilsin.
işin garip tarafı civar işletmeler de çalışıyor

Reactions: kdv
Kızlar bizim ofis yarın için çalışma var diyor ya öyle sacmalık mı olurmuş çok sinirlendim ya

kız ben de özelde çalışıyorum.
ama gitmek zorunda değilsin.
resmi tatil çünkü
Belki sözleşmede hüküm vardır, eğer çalıştırıyorsa günlük ücretin haricinde fazla mesai ücreti de ödemeli

Belki sözleşmede hüküm vardır, eğer çalıştırıyorsa günlük ücretin haricinde fazla mesai ücreti de ödemeli
çalıştığım yer küçük işletme. öyle resmi tatil falan kimse umursamıyor. geçen yıl gelmemiştik bu yıl geleceksiniz diyorlar. bir de dediğim gibi burada tüm işletmeler açık yarın

onlardan görüp özenmiştir.
peki sen normalde de cumartesi günleri çalışıyor muydun ?

fazla mesai ücreti allahın emri canım. %100 mesai olarak geçer haberin olsun kuzu S ssummer
çalışıyordum tabi benim sadece pazar günü tatilim var. bir de dini bayramlarda

Modelin adı neydi canım bakayım bende öyleyse civilden almıştınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…