Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
@basiliferd Vitaminler kızlar yakın zamanda sizde hiç rahimde batma oldu mu? dün akşam yattığımda iğne batar gibi batmalar oldu sonra geçti
Geçen hafta olmuştu canim nadiren de olsa oluyor. Bazen olur regl günlerine yakın mi? Idrar yolu enfeksiyonunda da oluyor. Ama hemen kötüyü getirme aklına

Belki sözleşmede hüküm vardır, eğer çalıştırıyorsa günlük ücretin haricinde fazla mesai ücreti de ödemeli
sözleşme hükmü mü yapıldı canım. küçük işletme ön muhasebe işi yapıyorum. tüm elemanları çalıştırıyorlar ve aynı ücret ödeniyor.

Reactions: kdv
Benim kizimda olmustu hamilelik bitince bitti şimdi de arada oluyo çok zor gebelik reflüsü şu ingiliz karbonatı varya soda denilen çay bardagi suya koy canim1 tatlı kaşığı onu iç yine de ilaçtan iyidir.

Reactions: kdv
Kızlar omega 3 kullanmaya başladınız mı? Çoğunuz benden haftaca ilerisiniz son gidişimde doktorum i mom yazdı
Ben 2.kutuya başladım İMom kullanıyorum bende omega 3
Yok kuzum sadece coraspirin kullanıyorum normalde doktorum geçen ay bırakalım dedi baktı telaşlandım bu ayda kullan dedi sanırsam bırakacağız
Ama korkuyorum ya bir şey olursa diye işte.
En iyisini doktorlar bilir tabiki Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah sağ salim bebişlerimizi doğuralım

Benim kizimda olmustu hamilelik bitince bitti şimdi de arada oluyo çok zor gebelik reflüsü şu ingiliz karbonatı varya soda denilen çay bardagi suya koy canim1 tatlı kaşığı onu iç yine de ilaçtan iyidir.
ay inşallah benim de biter kuzum.
ingiliz karbonatı ne kız ilk kez duydum

2021 yılı son şakasını yapmış gerçekten.
çok üzüldüm kuzu
ne diyeyim ki bari resmi tatillerde huzur verseler insanlara
eşim de bu tarz konularda çok incedir. tüm haklarını isteyeceğim doğumdan önce diyor. ben hamile kalınca çalışma taraftarı değildim. doğum izni için nisan ayının sonuna kadar çalışmam gerekiyor. işim iyi masa bası ama izinler ve sabah uyanmak çok zor oluyor inan.

tabii ki haklarınızı isteyin.
gerekirse rapor al hatta nisan ayından önce.
raporlu birisini işten çıkartamazlar. kanunen yasak
üzerine de doğum iznine ayrılırsın. görürler dünyanın kaç bucak olduğunu

sözleşme hükmü mü yapıldı canım. küçük işletme ön muhasebe işi yapıyorum. tüm elemanları çalıştırıyorlar ve aynı ücret ödeniyor.
Canım biliyorum SGK denetmeniyim ben. İş kanunu açısından değil de sigorta ve prim açısından denetimleri biz yapıyoruz. Malesef bir çok işletme bu şekilde davranıyor.

Sigortan vardır umarım?

nisan ayından önce veriyorlar mı ki keşke verseler artık doktorlar da cins

Modelin adı neydi canım bakayım bende öyleyse civilden almıştınız değil mi?
Linki bu kuzum daha net bakarsın en azında ozelliklerine bakarsın yağmurluk vs şeyler extradan veriyolarmış bizimki kutuda henüs bakamadık hiç eve dönünce detaylıca bakıcam bende vermişlermi diye
Evvett civilden

hayır canım dediğim gibi ufak işletme. mutfak ürünleri satan bir yer gibi düşün mesela
hay allahım olsun kuzu iş kanunu bütün işletmeleri kapsıyor ama.
ben böyle haksızlıklara göz yumamıyorum ya 170i çoktan arayıp şikayet etmiştim.
çalışıldığı halde mesai ücretini vermiyorlar diye.

Canım biliyorum SGK denetmeniyim ben. İş kanunu açısından değil de sigorta ve prim açısından denetimleri biz yapıyoruz. Malesef bir çok işletme bu şekilde davranıyor.

Sigortan vardır umarım?
olmaz olur mu. asgari + sigorta diye anlaşmıştım zamanında bakalım yeni asgariyi ödeyecekler mi. ödemezlerse direk çıkış hç ugrasamam vallahi

hayır canım dediğim gibi ufak işletme. mutfak ürünleri satan bir yer gibi düşün mesela
Sen yarın çalışacağını belli edecek şekilde resmî evraklara imza atmaya çalış muhasebe kısmındayışsın. İşten ayrılırken haklarını vermezlerse onlarla beraber fazla çalışmada hakkını alamadığına dair de şikayette bulunursun.

nisan ayından önce veriyorlar mı ki keşke verseler artık doktorlar da cins
özel hastaneye gidiyorsan doktorundan rica et yazar rapor kuzu
olmaz olur mu. asgari + sigorta diye anlaşmıştım zamanında bakalım yeni asgariyi ödeyecekler mi. ödemezlerse direk çıkış hç ugrasamam vallahi
ayyyy ne demek yeni asgari ücreti ödeyecekler mi.
ödemek zorundalar tabii ki.
herkes sessiz kalırsa buna göz yumarsa ne olucak ki.
tabii ki hakkınızı alıcaksınız.
e devlet üzerinden sigortanız yatıyor mu diye bakın lütfen.

resmi evrak bile dönmüyor burada ama sigortamdan anlarlar herhalde 30 gün çalışmısım

bakıyorum bakıyorum onun için çalışıyorum zaten özellikle şuan sağlık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…