Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla bence kendi bedenin. Çünkü ben hep 1 beden büyük aldım pantolonları falan büyük oldu
Hamile tulumu aldinmi hiç canım ? Benil alt bedenimle ust bedenim farkli biraz alt bedenim 40 ust 42 normalde ama suan kilo falanda aldim acaba hamile esyalarini bedene göre mi ayarliyorlar yoksa yükseldigin bedene göre mi alıyorsun kafam karıştı alıp iadeyle ugrasmak istemiyorum ya

Tulum almadım hiç ama bence ayarlıyorlar bedeni

Kızlar bugün doktora gittim
27+2 deyim
Kilosu 965 boyu 35 gram dedi
Bana azmış gibi geldi
Sizce az mı Doktor normal olduğunu söylüyor
Çevrede 27. Haftada olup kilosu 1000 gr altında olan hiç görmedim
Diğerleri ile karşılaştırma bence doktor normal demiş hem. Bu aydan sonra zaten hızla kilo almaya başlayacaklar için rahat olsun

Kızlar şeker yüklemesinde açlık 80 tokluk 193 çıktı. Sanırım gebelik şekerim var değil mi. Doktora ptesi gidicem bakalım ne dicek.

Cnm 6:30 dan sonra hiç bişi yemiyomusun. Saat kaçta yatıyosun peki.
Evet hiç yok ne ağrı ne ne yanma
Ben de önlem olarak idrar tahlili yaptırdım diğer değerlerim iyi ama bakteri 16 çıktı. Doktorda idrar kültürü yapıp ona göre bi yol izleyelim dedi. Bende de bi belirti yok bu arada. Ama gebelerde oluyo ya arada tahlil yaptırmak lazım.

Aynen benimde aynı. İdrar kültürü alacak. Ama yine de monurol verdi bana

27+2 deyim
Bana azmış gibi geldi
Doktor normal dediyse sorun yoktur takılmayın

Reactions: Jou
27+2 deyim
Bana azmış gibi geldi
Bence normal çünkü 28+0da 1145 gr 35 cm di bebeğim seninki baya uzun. 27+2 olduğuna eminmisin

Kızlar bu arada lohusa pijamanızı nereden aldınız ya ben hala bulamadım. Tek bir o kaldı hastane çantası için
Üzülme tatlım bende alamadım daha sabahlıkmış, pijamaymış, gecelikmiş.. Hep dantelli ya bu ne böyle .. Pentide bir ara güzel vardı bayadır yok yenilenmiyor. Suwen de yeni güzelce kalmadı. Benim elimde sadece bir tane arkadaşımın verdiği beyaz bir lohusa alt üst takım var. Ama sadece onla olmaz gecelik ve extra pijama takımı lazım birde sabahlık tabi..

Kuzum her an beklediğim için miniği, hastane çantasını hazırlıyorum bir o eksik onuda dediğin gibi hep dantelli hep aynı model. Burada biri göstermişti penti de ben alana kadar tükendi. Bu penti de neden yenilemiyorsa ara ara bakıyorum hep aynı şeyler

Aynen oyle cicegim valla bir tek cay da sekeri birakamafim ama cok azalttim ondan sonra herseyde kontrol ediyorum insallah bisey olmaz ben daha hic kilo almadim tek derdim herseyin iyi gitmesi bakalim naisp
Tabii kuzumm şekerli şeyler hamur işleri tatlıları tüketmezsen bol bol sebze tavuk kurubaklagil tükett kuruyemiş ye meyve yeme o şekerleme eder ayva yiyebilirsin bak ben yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…