Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde çevremdeki herkes yap diyor ama yapmayacağım ya

özellikle büyükler onların zamanında olmadığı için heves ediyolar ama biz anneyiz ne diyosak o

ben yapanlara çok saygı duyuyorum herkesin coşkusunu göstermesi farklı

ama insanlar unutuyokar galiba anasıyım anasııı

Kızlar ya birsey soracağım henüz erken biliyorum ama, cinsiyet partisi yapmayı düşünüyor musunuz
Ben direk doktordan öğrenmeyi sonra çevreme söylemeyi düşünüyorum bu konuda biraz eski kafa düşünüyorum bana çok gereksiz geliyor böyle şeyler daha bebek doğmadan her zaman risk vardır korkuyorum da açıkçası ama doğuma yakın ailelerle küçük bi parti yapabilirim belki hediye olayı olur çünkü bizde en azından toplanırız hediyeleri öyle alırım memlekete gidersek oda..

Anladım canım bende ayaküstü olunca ağrıyor. İnşallah herşey güzel ilerler de sağlıklı bi bekilde kucağımıza alırız yavrularımızı
Evet canım bide pozisyondan duruştan falan da olabilirmiş geçicek inşallah bu günlerde

Ben düşünmüyorum

Asla :) ekonomik kriz var ya böyle şeylere para harcamak istemem. Bir de çok sıradan oldu ya herkes balon patlatıyor

Hepimiz neredeyse aynı fikirdeyiz sevindim ya ,üzülüyordum diger anneler gibi heyecanmı yok bende nedir halbuki miniğimi çok seviyorum şimdiden

Arada şeytan dürtüyor yinede değil mi
Ya şöyle öyle toplanıp masalar hazırlanması meşaleler yakılması bana çok çok saçma geliyor ha yapsam en kötü sadece bitane balon alır eşimle ben sadece oda video çeker ilk tepkimizin ölümsüz olması için anı olsun diye saklarım bu kadar en en fazla abartmanın lüzumu yok ve çok sıktı artık bu cinsiyet partileri

Bi ara azalıp tekrar artıyor benim bi gün resmen yok oldular şimdi bazen geriliyo sızlıyo korkma yani
Ay çok şükür sevindim teşekkür ederim..
hassasiyet olmazsa hiç sorun etme

benim hâlâ öyle hassasiyet yok sadece regl dönemimde geliyo sonra gidiyo
Yok hassasiyet vardı canım 2 gün öncesine kadar üstüne yatamayacak derecedeydi şimdi birden gidince korktum bi ister istemez teşekkür ederim yine de içimi rahatlattınız

Ben bi gün uyandım kanamam oldu sonra hemen göğüslerime baktım koştum eşime telaşla yok göğüslerim yok gitmiş diyorum yani hassasiyet yok diceğime eşimde benden akıllı nereye gitmiş diyo ayy aklıma geldikçe gülüyorum

Ayy bu bebişler bize neler neler r yapıyor bende eşime göğsüme dokunur musun sert değil dimi diyorum benim elim tartı mı nerden anlayım her gün bunu yaşıcaz mı biz diyo İşte hep bi kuşku içimizde rabbim sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin hepimize

Valla ya akıl sağlığımızı kaybetmezsek iyi

Kucağımıza aldığımızda herşey geçer inşallah kaybetmeyiz sanki yaaa bu arada cinsiyet partisi hakkındaki yazını okudum katılıyorum sana sonuna kadar
Bence bu telaşlar hiç bitmicek annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum ama en azından alıştığımız bi duygu olucak yani naçizane fikrim

Benim tek taraflı kalçaya vuran deli gibi bel ağrım var ama uzun yıllardır fıtığım var zaten. Doktora sordum dedim belim çok ağrıyor normal olabilir dedi
Ağrılarımızın olması normal aslında ama korkuyoruz işte. Dün baya sıcak tuttum kendimi uzandım hep geçti şükür. Birde çok ayak üstünde kalınca da ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…