Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba canım geçen haftadan beri bende kullanıyorum, doktor ultrasonda küçük kanama alanı görmüştü o yüzden kullanıyorum. Sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yatarken fitil olarak kullanıyorum. Fitil olarak kullanmak daha etkili oluyormuş.

Ben günde üç kez 2 fitil 1 oral yolla alıyorum. Sabah sekiz akşam sekiz fitil olarak gece yatarken 11 gibi de oral yolla alıyorum. Fitil ve oral olarak alinmasinin emilimi farkli oluyormus iki sekilde de alicaksin demisti bnm doktorum.

Yok yok dün bnm de 5+6 kontrolüm vardı. Karından kalbini gösterdi hareket ediyordu. Dinletmeye çalışıcam şimdi derin bir nefes al ve nefesini tut (heralde daha kolay dinleniyor o şekil) bi kaç kez denedi duyulmadı hatta ben de panik oldum her an kalbi atmıyor diyecek diye. Tuhaf bir psikoloji orda kalbinin atrigini görüyorsun ama sesi yok. Doktor da sagolsun olabilir fln hic bir sey demiyor; gozlerini dikmis ekrana bakiyor. Yaptigi sey normal aslinda ama iste o psikolojiyle ifadesi bile sanki her an "atmiyor malesef" diyecekmis gibi geliyor insana. Sonra alttan muane de yapalim emin olalım dedi. Alttan muanede de nefesimi tutturdu zar zor dinlettirdi. Sesi gümbür gümbür beklerken ciliz bir ses gelince "çok güçsüz atıyor sanki" dedim. Normal, daha çok ufak dedi ama bn ikna olamadım tabi; kafama o şekilde kodlandı şimdi. 3 gün sonra randevum var umarım kalbinin gümbür gümbür attığını duyarım.

Kızlar ya birsey soracağım henüz erken biliyorum ama, cinsiyet partisi yapmayı düşünüyor musunuz
Valla bi o günlere geleyim de onu sonra düşünürüm. 2 düşük sonrası kanamalı geçen 3. Gebelik... benim hamile olduğumu eşim ve yakın bir arkadaşım dışında kimse bilmiyor, kısmetse 4.ayımda söylemeyi düşünüyoruz. Ikisini birden ögrenmiş olurlar o şekilde böyle balon patlatma gibi değil de sadece bize anı kalsın diye sadece eşim ve bizi çekecek bir yakının olduğu bir yerde renkli sis bombasıyla fotograf cekilebilirim ama bu kaybetme korkusuyla onu bile yapamam gibi geliyor.

Kızlar geçen cumartesi doktorda 6+2 demişti. Bu cuma gittik 6+6 çıktı az değil mi sizce. Aynı hastane başka doktor farklı çıkarır mı bu kadar
Haftasını yakalayacak demişti doktorum. Dert etmeyin cidden yakalıyor. Benim de 8 gün arayla 5+1(aslında 5+3 te gitmiştim) den 5+5 e gelmişti.Ama aslında 6+4 olmalıydı. Daha sonra 7+2 de gittiğimde 7+2 olarak ölçüldü.

Son düzenleme:
Kontrol değil mi yarın bakar bence. Cidden çok stresli biraz büyüse hissetsekte rahatlarız inş :)
Yok canım kan tahlilleri için çağırdı ama belki bakarr yoksa o zaman vermişti tahlili dimii geçen pazartesi gitmiştik o zaman değil buzamana bakalım dedi tahlilleri niyeyse

Ağrılarımızın olması normal aslında ama korkuyoruz işte. Dün baya sıcak tuttum kendimi uzandım hep geçti şükür. Birde çok ayak üstünde kalınca da ağrıyor.
Evet zaten yorulunca başlıyor dinlenince geçiyor. Ben Bi de ayağımın altına Bi yükseklik koyup uzanıyorum bazen o da iyi geliyor

Benim doktorum da çok olumlu konuştu hatta uzun Bi süre dinlemeye uğraşınca ben panik oldum aynı dediğin gibi maalesef bebek yok falan diyecek diye sonra dedi atışı var yakalamaya çalışıyorum ama daha çok küçük yakalayamıyorum dedi haftaya duyarız dedi ama sordum kesin var demi dedim var dedi hatta eşime gösterdi bak görünen şey kalp atışı falan dedi ama ben bakmak için hareket ettiğimde kayboldu dedi o kadar küçük ki sne hareket edince kayboluyor dedi hadi inşallah duyarız gümbür gümbür ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…