Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kesinlikle Gülhanenin imkanları çok fazla çok köklü ve eski, büyük bir hastane.. Laboratuvarlarında her imkan var. Özellerde fiyatlar maşallah icefrezya

Kızlar gittim simdi geldim. Bebegim iyi cok sükür kalbini gördüm duydum
Bende hafif derecede idrar yolu enfeksiyonu cikmis ilac verdi insallah gecer bakalim
Ohh çok şükür canım
Enfeksiyon çoğumuzun baş belası malesef bende ilaç kullandım inşallah geçer canım

düzenli bir yer bulmam gerekecek sonuçta bu bir süreç ve takip edilmesi bir elden olursa daha iyi olur gibi son çare özel ona yapacak bişey yok
Devlette hiç mantıklı gelmiyor bir kontrolde sıra bulsam diğerinde bulamayınca ne olacak çoğu test kontrol belirli günlerde yapılması gerekli araştırmaya devam edeceğim

Kızlar gittim simdi geldim. Bebegim iyi cok sükür kalbini gördüm duydum
Bende hafif derecede idrar yolu enfeksiyonu cikmis ilac verdi insallah gecer bakalim
Geçerr askumm her hamilelikte oluyormuş ya zaten bu sanırım ben agustos sonunda enfeksiyon geçirmiştim sanırım ondan yana bana olmadı enfeksiyon idrar a baktılar da birşey çıkmadı geçiceeekk odaaaa herşey yolundaa bendede belirti yok mesela yanma falan doktor sormuştu sıkıntı varmı diye dedim yokgenede baktııı birsey çıkmadı senin küçük birşey zaten hemen biterr

Öyle tabi, gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah.

Insallah guzucuum ya hafif dedi zaten ama ilk defa basima geliyo daha önce olmamisti ondan heralde bi tedirgin oldum

bende tam bunu araştırıyorum forumlarda
ben doğumu geçtim takip için bile bi yer bulamadım henüz en büyük stres kaynağım şuan
Evet benim de öyle Gataya gidiyordum ama orda sürekli doktor değişiyor ve asistanlar giriyor. 2 doktorun ölçümü ve söyledikleri de kafa karışıklığı oluyor. Bakalım inşallah hayırlı biyer buluruz

ayy fiyat falan alırsanız yada bir yerle görüşürseniz buraya da yazar mısınız

Çalışıyorum her dakika izin istemekten utanıyorum artık aşılama sürecinde doktora cok gittim aklımda bi soru işaret I kaldı ne yedigimden ne uyuduğumda birsey anladım canım o kadar sıkıldı ki
iyi düşünün iyi olsun iki gün sonraya vermiş randevu en azından daha uzun süre daha stresli olabilirdi allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Bende aynı şekil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…