Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar merhaba transferimin 4. Gunundeyım. Her regl öncesi bacak ağrım olur ve şu an da da bacak ağrım başladı olumsuza yoruyorum.sizde yaşayıp pozıtıf gördünüz mü?

Sabah bulantıları ve ara ara gelen kahverengi akıntılar dışında iyiyim canım.
Bu sabah ilk defa midede ne var ne yok çıkardım.
Zorlamaya başladı biraz.
Oooo mide baya geldii acaba kızmı olcakk kızda böyle zor oluyormuş hep duyduğuma göre yada denk geliyor herhalde erkektede bi bulanır bi geçer diyorduu bakkk hala üzülüyor yaa aşkolsun sana bak diyorumki kahve birşey değilll ona sevin strese sokma kendini herşey yolundaaaaa

Kız erkek hiç farketmez canım.
Sağlıklı olsun yeter ki.
Ya evet, kahve önemli değil ama işte kırmızıya dönecek diye korkuyorum.
Bi Cumartesi geleydi hayırlısıyla.

Reactions: Jou
Kızlar benim kontrolüm cuma günü kalp atışı duyacak mıyız diye o kadar endişeliyim ki aklımdan atamıyorum resmen.

Rahat olmak lazım biliyorum bu kaygının kimseye faydası yok ama odaklanamıyorum işe bile.

Önceki gebeliğim düşük olunca sanki illa bir sıkıntı çıkçak gibi geliyor. Yol uzun kalp atışı sonrası devam edecek mi o test bu test bir sürü adım var toparlamam lazım kendimi ama bitmiyor kaygılar

kuzucum kendini sakin tut ki bebekte huzursuz olmasın.
ben inanıyorum ki kalp atışını duyacaksınız.
ola ki duyamadın ümitsizliğe kapılmak yok. bak burada sonradan kalp atışını duyan kişiler var örnekleri çok fazla.
kendini ne kadar huzursuz hissettiğini tahmin edebiliyorum. aslında birçok şeyi bilmek bu yüzden güzel değil. cehalet mutluluk dedikleri bu olsa gerek.

Bazı hastanelerin cihazı çok kötü. Hastane ne kadar kaliteli veya pahalı olursa olsun bu böyle. Hareket ve kanı algılayan sensörlü cihazlar var onlardan değilse geç öğreniliyor. Ciddi ağrın ya da kırmızı kanaman yoksa bebek iyidir Allahın izniyle Korkma canım. Kalp atışını bu kadar önemseme. 11. haftada öğrenenler oldu

Kesinlikle öyle cehalet mutluluk. Hem kendi yaşadıklarım hem de forumda insanların yaşadıkları derken olumsuza çok odaklanıyorum. Ne kadar kaygılansak da olacak olan oluyor zaten. Allah sağlıklısını nasip etmiştir inşallah bu sefer. Hepimizin bebişleri sağlıkla doğsunlar inşallah
Kuzum ben ilk defa gideceğim kalp atışı için zaten. Baktırmadım daha önce. Umarım duyarız umarım sağlıklıdır teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

sgk veya bagkur 170 sosyal guvence yoksa 230 4 kan ve kultur 363 tl odedum

Öyle tabiii. Ay bu kadar stres yapma bebeğe de zarar sana da. Geçer gider Allahın izniyle sakinleştir kendini lütfen
Aynen hiç bir zararı yokmuş. İlaçla hemen tedavi ediliyor. Stres yapacak hiç birşey yok rahat olun lütfen
Korkmayin bu kadar benim hayatim boyunca hep idrar yolumda enfeksiyon oldu su icmemekten kaynakli siz simdiden bol su icin kulturunuz bile iyi cikar. endiseye kapilmayin hic sorun olmaz Allahin izniyle
Çok haklısınız su… doktor baktı az önce bence sorun yok ama emin olalım varsa da başta hallederiz dedi. Kalp atışını gördük doyamadık henüz ama haftaya inşallah. Su evet artıralım hepimiz

Merhaba canım bugün bende enfeksiyon için kültür verdim. Akıntı rengi değişirse de git.sarıydı benim. Ama bişey olacağını sanmıyorum dddi ama bakıcam

Kuzum cuma günü ne kadarlık oluyorsun, bende cumartesi gideceğim inşallah ama benim doktorum kalp atışı duymak için umutlu gelme daha geç de duyulabilir durduk yere moralini bozma dedi

Doğum paketi çok uygun olan 2 özel hastane vardı o civarda...Özel umut hastanesi diğeri de çankaya hastanesi idi. 19 Mayısa gidiyordum ben çankaya da otururken.Ayrıca tıp merkezlerinin de uygun fiyatları iyi doktorlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…