Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
9-12 almışım ben canım lcw. Biz burda ocak şubatta anca kullanırız ama hemen soğuk olmuyor o kadar. Ceketlerle battaniyeyle idare ederiz bir süre
Bizi bir hafta sonra kontrole çağırmıştı ondan sonra yüzü kendimize dönük tutmaya başladık. Krem verdi dimi
Verdi canım thiocil.. diye antibiyotik ama 2 gün sürmelikti sadece bugün bitti kremi de. Şimdi sadece çevresini silip pet bardak kapatıyorum. Sen nasıl temizledin, ucu hiç elleme dedi bana sen sildin mi hiç? Pazartesi kontrolümüz var

Selam canım
Cok üzüldüm geçmiş olsun büyük oğlumda öyleydi sürekli bronşit öncesi olurdu
Hava ile toparlar csnim en Kısa zamanda bizimkininde burnu tıkalı sureklinkucsk sürekli meme bizimde yarın kontrol sürekli memede doymiyormu acaba kilosundan anlicam bende ek gidaha geçince toparlar yavrum

Cok geçmiş olsun. Emziriyorsanız bol bol sarımsak yiyin cok faydalı olduğunu okumuştum. Bebeğe cok iyi geliyormuş. Tabi besin alerjisi vs durumunuz varsa doktora danışırsınız yine de. Umarim bir an önce iyilesirsiniz

Oyyy canım yaaa çok geçmiş olsun. İnşallah hemencecik geçer.

Kabak, havuç verdim bugünde patates tadımına başlıyorum bende.
Ben sebzeliğe elmnın yanına koyarım.
Daha önce elmayla yanyana koydum bi işe yaramamıştı. Gerçi buzdolabındaydı belkide ondan

Canım çok geçmiş olsun inş iyileşir hemen hastanede yatmaya gerek kalmaz. Ek gıdaya geçerseniz artık daha rahat kilo alır inş

Kizlar gunaydin ya benim kolumun agrisi cok artti röntgen yada mr cektirsem bebis zarar görürmü emziriyoruz ya bugune kadar direndim ama artik hastaneye gitmeyi dusunuyorum

Kizlar hem emzirip hem de diyey yapan var mi aranizda..ben karbonhidrat agirlikli besinleri cikarmayi dusunuyorum midemden
Hiç diyet yapmadım hayatımda ama düşününce şu an mümkün değil yapamam ne olsa yiyesim geliyor bu ara emzirdiğim için heralde diyorum sürekli mutfağa gidiyorum sürekli

Bilerek yapıyorlar kesin lcw 6 9 aldım üst bol alt dar artik takım almicam
Hahha takım alırken önce lastiklere bakıyorum bende
Biz kontrole gidene kadar sürmüştük canım aynı krem büyük boyuydu
Dokunmadım hiç canım. İyileşince banyoda falan pipiyi çıkarıp o kesi yerine kir birikiyor onları yıkıyorum. Kilodan pipi gömük kaldı

Hiç diyet yapmadım hayatımda ama düşününce şu an mümkün değil yapamam ne olsa yiyesim geliyor bu ara emzirdiğim için heralde diyorum sürekli mutfağa gidiyorum sürekli
Anacim ben de iste surekli mutfaga gidiyorum saçmasapan seyler yemeye başladim sirf karbonhidrat, kendime olan özsaygımı yitirmemek adına biraz diyet yapmaliyim

Anacim ben de iste surekli mutfaga gidiyorum saçmasapan seyler yemeye başladim sirf karbonhidrat, kendime olan özsaygımı yitirmemek adına biraz diyet yapmaliyim
Allah kolaylık versin bacım ben normalde böyle iştahlı değildim bu halim hoşuma gitmiyor değil ya o yüzden yemeye devam

Bacim sen zayifsın o zaman,ben orta halli bi kilodayim.ama hamikelikten once çok iyiydi kilom.cok zayif olsam ben de buzdolabıni gömerdim
53le hamile kalmıştım şimdi 54üm yiyorum gitsin ya amaaan önceki kilona yaklaşınca bırakırsın diyeti o zaman çabucak gitsin kilolar

53le hamile kalmıştım şimdi 54üm yiyorum gitsin ya amaaan önceki kilona yaklaşınca bırakırsın diyeti o zaman çabucak gitsin kilolar
Amin amin:)) cok iyi korumuşsun kilonu ya hayatim boyunca hiç iştahsiz biri olmadim,hep kontrol etmem gerekti kilomu yatkınım çunku kilo almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…