Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar yeni bir şey öğrendim ve denedim oldu. Ham sert avokadoları olgunlaştırmak için elmayla avokadoyu peçeteye sarıp güneş görmeyen patateslerin içine koyuyorsunuz. Lokum lokum
Avakado konusunda çok yeteneksizim ya bunu deniycem hamileyken hep çöp oldu aldiklarim olgunlastiramadim kapkara oldular

Kizlar gunaydin ya benim kolumun agrisi cok artti röntgen yada mr cektirsem bebis zarar görürmü emziriyoruz ya bugune kadar direndim ama artik hastaneye gitmeyi dusunuyorum
Mr da zaten radyasyon yok kuzu. Sütünü sağsan en azından 1 günlük içmez mi biberonla

Avakado konusunda çok yeteneksizim ya bunu deniycem hamileyken hep çöp oldu aldiklarim olgunlastiramadim kapkara oldular
Buzdolabında olgunlaşmıyormuş. Çok aldıysanız fazlasını dolaba koyun. Yiyeceğinizi benim dediğim gibi yapın demiş biri. Gerçekten de öyle oldu

Amin amin:)) cok iyi korumuşsun kilonu ya hayatim boyunca hiç iştahsiz biri olmadim,hep kontrol etmem gerekti kilomu yatkınım çunku kilo almaya
Evet biraz da yapı meselesi cidden ben pek almam normalde de sağlık olsun da kilo alınıp veriliyo ya bi şekilde

Kizlar gunaydin ya benim kolumun agrisi cok artti röntgen yada mr cektirsem bebis zarar görürmü emziriyoruz ya bugune kadar direndim ama artik hastaneye gitmeyi dusunuyorum
Kuzum söylersin emzirdiğini ona göre ne gerekirse yaparlar. Dayanamayacak hale gelmişsin bence git

Kizlar hem emzirip hem de diyey yapan var mi aranizda..ben karbonhidrat agirlikli besinleri cikarmayi dusunuyorum midemden
Ayy ben diyetisyene gittim iki ay önce cocuk doktoru da kızdı bana. Benm de acayip işime geldi tabi 6.ayı bekliyorum ben o zamana kadar yemek yemek yemek

Ayy ben diyetisyene gittim iki ay önce cocuk doktoru da kızdı bana. Benm de acayip işime geldi tabi 6.ayı bekliyorum ben o zamana kadar yemek yemek yemek
Ben 1 yaşa kadar düşünmüyorum. Bahane de var emziriyorum sjdjfjfk rahat rahat yiyorum valla. Çocuk 1 yaşa gelsin öğünlerle doysun o zaman diyet ve spor bir arada yapcam inş

Benim kocamda oylee evi inletiyo ben hapşururken niye bagirmiyorum ozaman dedim demekki sessiz hapşurbailiyorum sende hapsurucan oyle diyorum yanii
Bende aynı öyle diyorum. Napiyim nasıl sessiz hapşırcam diyo ama eşimde korktu hiç böyle görmedik çocuğu aklı çıktı resmen. Adam hapşırmaya korkar oldu

Sağol canım kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım.1 yaşına dek hasta olmadı.5 ayda 2. bu.Benim oğlum da 2 memeyi emer olmuştu son zamanlar.

Hastalık geçince başla dedi doktor.10 gün daha bekleyeyim bakalım.
Nasıl sevdimi ek gıdayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…