• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar merhaba aralik annelerinden geliyorum bebegim 53 gunluk sadece anne sutu aliyor. 2 3 bezinde mukuslu kaka yapti yani kakanin bir kismi mukusluydu sol kaşının ustunde ufacik bir döküntü vardi doktor inek sütü alerjisi olabilir diyerek bana sut urunleri diyeti başlattı boyle bi durum yasayaninix oldumu sonrasinda duzeldimi ne aşamadasinz dünden beri kafaya takiyorum anne sutunu biraktirirmi doktor bebegime bsy olurmu diye
Anne sütünü bıraktırmaz sana diyet yaptırır. Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 1mrw 1mrw Lumix Lumix kızlarda vardı diye hatırlıyorum

Kizlar merhaba aralik annelerinden geliyorum bebegim 53 gunluk sadece anne sutu aliyor. 2 3 bezinde mukuslu kaka yapti yani kakanin bir kismi mukusluydu sol kaşının ustunde ufacik bir döküntü vardi doktor inek sütü alerjisi olabilir diyerek bana sut urunleri diyeti başlattı boyle bi durum yasayaninix oldumu sonrasinda duzeldimi ne aşamadasinz dünden beri kafaya takiyorum anne sutunu biraktirirmi doktor bebegime bsy olurmu diye
Merhaba canım benim bebeğimde de süt ürünlerine alerji var bende ilk duyduğumda senin gibi hissettim.
Öncelikle bunun geçici bir süreç olduğunu söyleyim ama biraz sabır gerekiyor. Ben hala diyet yapıyorum bebeğim 8 aylık
Aylık doktor alerji doktorumuza kontrole gidiyoruz zaman zaman diyeti açıp denedik olmadı geri kapattık işte böyle her ay deneme yanılma yoluyla bakcaz. Her ay bağırsak biraz daha kendini toparlar dedi
İnşallah en kısa sürede geçer ama rahat ol bebeğinin gelişimi açısından herhangi bir eksi yönü olmuyor yalnız doktorun sana kalsiyum ilacı yazması lazım

bazi doktorlar mukuslu kakayi cok onemsemiyor. kakada kan varsa veya bebekte bariz dokuntu varsa anneyi diyete baslatiyolar. bizde de mukuslu kaka oluyordu arada ama ben hic diyet yapmadim diger belirtiler olmadigi icin. doktor sutun kalitesi dusmesin diye onermedi. bu arada en alerjen maddeler inek sutu, soya, domates, yer fistigi, diger fistik cesitleri (antep), susam (tahin vs.) ve yumurta. aklinizda olsun

Canim kakada mukus la birlikte kan varsa alerji olabilir döküntüde alerji belirtisi diyet uyguladim ben anne sutunu birakamazsin bizim duzeldi cok şükür ama daha et ve tavugu denemedik onlar gectimi bilmiorum bu arada kakada yesil kopuklu mukus varsa laktoz intoleransida olabilir

Keciboynuzu unu irmik armut muz keciboynuzu özü 🥰 ara öğünümüz

Eklentiler

• 20230203_144128.webp
    20230203_144128.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
Keçiboynuzu unu da hiç almadım ama iyi fikir
Yedimi paşamızzz ooyyy afiyetler olsunn
YEdi canim 4 5 kasik bunada şükür diyelim ya ben bütün unlari aldim nerdeyse 😅😅 muhallebi yapmak icin aromali ya guzel oluyor valla ben yedim kalani 🤭

• Muhteşem
Reactions: Jou
YEdi canim 4 5 kasik bunada şükür diyelim ya ben bütün unlari aldim nerdeyse 😅😅 muhallebi yapmak icin aromali ya guzel oluyor valla ben yedim kalani 🤭
3 4 kaşık daha neee iyi tabii şifa olsun üstünede su ver ağzuna kurumuştur😂

3 4 kaşık daha neee iyi tabii şifa olsun üstünede su ver ağzuna kurumuştur😂
Verdim kuzum suyunuda. Ya bu cocuk beni delirtcek 🤣🤣 suyu biberonla asla almiyor bardakta veriyorum onuda masallah nasil bi guc varsa her defasinda elimden söküyor üstüne boca bugün tam 3 kez üstumuzu degistirdik

Back
X