• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hiçbir şey yiyemedim bugün. Gripten önce de vardı ama şu an çok fazla yediğim hiçbir şeyden zevk almıyorum tat koku şeklinde değil en çok sevdiğim şeyleri bile görecek gözüm yok.
Yiyemiyorum diye bebeğim beslenemezse diye düşünüyorum bir de 🤷‍♀️😔
Mide bulantısından dolayı mı yoksa bulantı yok sadece tiksinme mi var? Bulantı için bana prilam 2 yetmiyordu 3 e çıkarınca baya rahatladım yani baya derken en azından ayva armut muz falan yiyebilmeye başladım hatta öğlen yemeğimde quark yaban Mersinli olanı yedim ne kokusu var ne bişi içine muz doğruyorum belki yiyebilirsin sen de bir dene🥰🙏🏻🙏🏻❤️ Bebek her türlü besleniyormuş üç doktora ayrı ayrı sordum ilk üç ay sorun teşkil etmiyor dediler.

Canım benim de öyle işte kuruluk var kayganlaştırıcı bebeğe zarar verir diye kullanmadım ama böyle de kanar yani tahriş olur inşallah geçer bu drum
Benim de kuruluğun aksine öyle bir akıntım var ki bıktım artık diyebilirim. Ne değişik bişi herkeste farklı yaa her hamilelik başka bir hikaye

Canım benim de öyle işte kuruluk var kayganlaştırıcı bebeğe zarar verir diye kullanmadım ama böyle de kanar yani tahriş olur inşallah geçer bu drum
Ben Hafif su ile ıslattm ama bende hamile kaldım kalalım sadece 2 defa yani o da biraz eşimin ısrarı üzerine bana kalsa ben hiç yapmayacağım ilk aylarda oluyor sanırım biraz isteksizlik

Amin, inşallah canım.
Evet, çok dava olduğunu söyledim zaten.
Doktorların bir suçu var demiyorum ki ben, böyle güvenilirliği düşük bir tarama testi ile gebeliğe son verme veya devam etme kararını aileye bırakan sisteme sitem ediyorum.
Böyle bir kanun olacaksa devletin güvenilirliği yüzde 99 olan Fetal DNA Test yapması gerekir bana göre.
Katılıyorum yaa bence zaten zamanla o da gelir SGK hastanelerine. Çünkü zaten burda yapılanlar da örnek yurt dışına gidiyormuş. En son böyleydi belki şimdi tr laboratuvarlarında da yapıyorlardır bilmiyorum. Fetal DNA mı yaptıracaksınız siz

Kızlar kontrolden geliyorum.
9+4 olduk.
Çok şükür, bebeğim büyümüş.
Hareket göremedik ama kolları bacakları görünüyordu. 🥰
Bulantılarım çok azaldı, korkuyordum bir şey mi oldu diye.
Hamdolsun, her şey yolunda. 🙏
😍😍minik kuzucuklar büyüyorlar maşallah. Bir daha ne zaman çağırdı

9+4 olduk.
Ohh çok şükür hep iyi haber alalım inşallah 🧿🧿

9+4 olduk.

aiiyy maşallahh🧡 bulantılarının azalmasına çok sevindim🙏 umarım öyle devam eder

demek seninki kuduruk olmayacak😂 akıllı uslu olacak😂

9+4 olduk.
Yaaaaaaaaaa nasıl sevindimm ben sana hep diyordumm hissediyorumm güzel haberler duycaksın dedim hep sanaaa 🤩🤩🤩 oohh ohh iyi mide bulantın bittii benim hala tam bitmedii hareket daha erken tam 4cü ayinda oluyormuş bu

Son düzenleme:
Ben kendi özel gittiğim doktorum da ikili test yaptıracağım, bir de üniversite hastanesinde perinatolog var ona da gideceğim haftaya tam 12 haftalık olunca.Üniversite hastanelerine giderseniz belli bir ücreti var ama uygun oluyor zaten ücreti
Oyyy maşallah gidince haber verirsin ben de çok merak ediyorum özel perinatologlar çok pahalı
9+4 olduk.
Allahım maşallah ben de gideceğim birazdan inşallah sağlıkla ilerliyordur beni de duanıza katın lütfen 💕

9+4 olduk.
Maşallah inşallah hep böyle güzel haberler alırız 😍🥰🤲

hiç merak etme o beslenir, aynı şeyi düşünüyordum, su içsem bile çıkarıyordum, yine de kocaman olmuştu🚀

12. hafta gibi düzene girecek inşallah merak etme, benim yaklaşık 4 gün oldu sanırım düzeldi ama öncesi korkunçtu😂 aynı endişeleri taşıyodum ama o besleniyo içini ferah tut🧡
Umarım kuzucum çok bulantım yok ama yediklerimden zevk alamiyorum işte 🤷‍♀️
Mide bulantısından dolayı mı yoksa bulantı yok sadece tiksinme mi var? Bulantı için bana prilam 2 yetmiyordu 3 e çıkarınca baya rahatladım yani baya derken en azından ayva armut muz falan yiyebilmeye başladım hatta öğlen yemeğimde quark yaban Mersinli olanı yedim ne kokusu var ne bişi içine muz doğruyorum belki yiyebilirsin sen de bir dene🥰🙏🏻🙏🏻❤️ Bebek her türlü besleniyormuş üç doktora ayrı ayrı sordum ilk üç ay sorun teşkil etmiyor dediler.
İştahla başlıyorum yemeye 2 lokma ancak yiyebiliyorum direk kesiliyorum yemeklerin eski tadı yokmus gibi geliyor. Aman beslensin kuzucuklar. Muz yedim şimdi markete gidince dediğine de bakayım canım 🙏

9+4 olduk.
Maşallah gözün aydın rahatlamıșsındır🤗

Back
X