Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaa iste bn bebeklikten beri arkadayım emiyo koyuom uyuyo fln veya bise ler veriom eline oyalansın diye. Aslında bnde artık öne geçeyim ablasıyla arkada oyalansin alışsın
YunSev
ben kullanıyorum canım, sarı paket olan ama. Mavi mutlu bebek olan ince dokusu da pek sevmedim. Gece güvenemediğim için prima kullanıyordum sonra aldığımız primalar defolu geldi bantları kopuyordu o sebeple firmayla irtibata geçtik derken elimde prima kalmadı hiç. Gece de goon taktım mecbur aa bi baktım mis gibi. Gece de gündüz de goon kullanıyorum hatta bugün ebebekte indirm vardı %25 hepsiburadadan aldım stok
YunSev
ben kullanıyorum canım, sarı paket olan ama. Mavi mutlu bebek olan ince dokusu da pek sevmedim. Gece güvenemediğim için prima kullanıyordum sonra aldığımız primalar defolu geldi bantları kopuyordu o sebeple firmayla irtibata geçtik derken elimde prima kalmadı hiç. Gece de goon taktım mecbur aa bi baktım mis gibi. Gece de gündüz de goon kullanıyorum hatta bugün ebebekte indirm vardı %25 hepsiburadadan aldım stok