- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #13.481
Gözün aydın canım çok şükürKızlar çok şükür herşey yolunda içeride kıpır kıpır oynuyordudoktor kanama alanı falan hiçbir şey yok dedi sağlıklı gayet dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım çok şükürKızlar çok şükür herşey yolunda içeride kıpır kıpır oynuyordudoktor kanama alanı falan hiçbir şey yok dedi sağlıklı gayet dedi
İyi o zaman.
Şimdi bir sonraki randevun ne zaman senin kuzum?
.
Ben 1 sene rapor alıcam. Hem kendime öyle haksızlık da yaptırmam. Dilekçe yazarım, usulsüzlük yapamaz. Arkadaşım süt izni kullanamadı verimli diye mecbur kalıp ücretsiz izne ayrılmıştı. Ben şimdiden ayarladım doktor işini. Heyet raporu ile kapatacağım seneyi.YA evet şimdi gördüm ben debenim doğum günüm 19 Haziran o günde doğurmayı çok isterim ama nasıl olur hiç bilemiyorum. Gününde mi doğurcaz nasıl doğurcaz oraları falan çok merak ediyorum
Evet varmış ama daha az galiba. Ben annelere daha çok pozitif ayrımcılık yapılsın istiyorum. Avrupa’da bazı yerlerde örn hollanda, ücretli izin bir yılmış. Süper değil mibizde doğumdan sonra sekiz hafta abi dikişler iyileşiyor mu o kadar sürede
Müdürlerle ilgili çok güzel bir fıkra biliyorum hahahahshs aramızda müdür varsa diye hiç değinmiceminşallah insafa gelir de güzel güzel ayarlar. Yarım gün çalışıyoruz biz ilk altı ay yönetici müsaade ediyor süt izni olarak. Okul eve yakın mı? Umarım sizin de öyle olur rahat rahat gider gelirsiniz
Bu konunun sıkı takipçisiyim şu anda devam ediyor herkesin çevresinde 24 ü dolduran izne çıkmış ama cimere sordum yine de, doğru düzgün bir cevap gelirse burda da paylaşırım mutlaka![]()
Allah a şükürler olsun canım gerçekten çok mutlu oldum senin adınaKızlar çok şükür herşey yolunda içeride kıpır kıpır oynuyordudoktor kanama alanı falan hiçbir şey yok dedi sağlıklı gayet dedi
Çok şükür canm teşekkür ederimGözün aydın canım çok şükür![]()
Çok şükür canm bende çok çok korktum bir daha hava azıcık bozacak gibi olsa çıkmam dışarıya ödüm koptuAllah a şükürler olsun canım gerçekten çok mutlu oldum senin adınahepimizi korkuttu minnoş.
Bundan sonra daha dikkatli ol kuzum sen düştüm deyince çok korktum valla. anlatmak da istemedim benim dayımın kızı sanırım 8 aylıkken karnı üstü düşmüştü kaldırıma ayağı takılıp bebeğin korkudan kalbi durmuştu. Allah esirgesin evlatlarımızı ve anneliği canı gönülden isteyenleri.
![]()
Çok şükür canm bende çok çok korktum bir daha hava azıcık bozacak gibi olsa çıkmam dışarıya ödüm koptuama hareketleri görünce çok rahatladım
ona nasıl sabredicem hiç bilemiyorumen son galiba 24 kasım'da gitmiştim 1 ay sonra gel dediği için daha çok var
sen bi cumartesi gştmiştin ondan sonra iki hafta sonrasıydı di mi?![]()
Evet canım, benim 11 Aralık Cumartesi.
Yine saat 9’a kaptım randevuyu.
Sanırım beni de bundan sonra bu kadar erken almayacak.
3 hafta der inşallah, 1 ay çok uzun.
.
Ben İstanbul'da değilim Sakarya'dayım burası bile böyleyse İstanbul'u düşünemiyorum saat geçtikçe hava daha da bozduhaberlerde izledim az önce araçlar devrilmiş resmen
bi tane adam yerde yuvarlanıyodu, çatılar zaten hep uçmuş
Ben İstanbul'da değilim Sakarya'dayım burası bile böyleyse İstanbul'u düşünemiyorum saat geçtikçe hava daha da bozduölüler varmış Allah yardım etsin
1 ay çok uzun yaa, hayır hareketlerini hissediyo olsak yine zaman geçer de şu an hissetmiyoruz, zaman da geçmiyo
1 ay kesinlikle ve kesinlikle çok uzun![]()
Al kız valla. Doğru düzgün ayarlasalar bu işlere hiç girmemize gerek kalmaz zaten.Ben 1 sene rapor alıcam. Hem kendime öyle haksızlık da yaptırmam. Dilekçe yazarım, usulsüzlük yapamaz. Arkadaşım süt izni kullanamadı verimli diye mecbur kalıp ücretsiz izne ayrılmıştı. Ben şimdiden ayarladım doktor işini. Heyet raporu ile kapatacağım seneyi.
Ben de geçmişte 3 sene müdürlük yaptım ama mecburiydi. Ben de biliyorum o fıkrayı.![]()
Rabbim sabır versin kimseye de göstermesin bebeğin şefaatçin olacaktır inşallah,Vefat etti. Gelişiminde sorun yoktu. 1800 gr doğdu. Farklı problemlerden 5 gün dayanabildi.
Aynen canm valla eve gidince sipariş vereyim yemekle uğraşmayayım diyordum o haberleri görünce dedim kendi kendime kuryeleri bu havada iki dk lık yemek için çıkmak zorunda bırakma yap yemeğiniöyleymiş yaa bi tanesinin üzerine çatı düşmüş
köprüden geçerken otobüsler motorlulara siper oluyomuşonların da işi zor
Uzanıp dinlen bolcaÇok şükür canm bende çok çok korktum bir daha hava azıcık bozacak gibi olsa çıkmam dışarıya ödüm koptuama hareketleri görünce çok rahatladım
Başta kul hakkı olarak görüyordum ama belgesel izlerken Finlandiya’da babaların bile 7 ay doğum izni olduğunu görünce fikrim değişti. Ben bu topluma bir birey kazandırıyorum ve onu en azından 1 yaşına getirmek benim görevim onun ise hakkı. Hükümet vermiyorsa ben alırım.Al kız valla. Doğru düzgün ayarlasalar bu işlere hiç girmemize gerek kalmaz zaten.
Yalnız özelde de çalıştım kamuda da. Gördüğüm tek bir değişmez kural var; eğer çalışan verici bi tipsen her zaman senden daha fazla şey bekleniyor, yok ben bilmiyorum anlamıyorum geri durursan kimse sana güvenip iş vermiyor hajsjhs. Acı ama gerçek![]()