• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben sağ sol yüzüstü sırtüstü her türlü yatıyorum Banu çiftçiye bakmıştım ilk altı ay istediğiniz gibi yatın bebek etkilenmez diyor altıncı aydan sonra sola yatmak gerekiyormuş o zaman hamile yastığı falan oluyormuş onlardan alırız artık.
Bi de bu seçilen bişi değil ki ben soluma yatsam bile iki dk sonra dönesim geliyo
Aa evet mantıklı ama bazı hareketlerde keskin ağrı girince insan bir korkuyor zarar geliyor mu diye🤦‍♀️

Tabi ya öyle ifadeler tam tersi insanın aklına şüphe sokuyor. Ama normalde zaten olumlamada öyle bişey yok o abartmış bence. Yok sezaryenmiş hastaneymiş dediğin gibi bunları kötüleyerek iyi hissedemez ki insan ne yapalım yani acil sezaryene alınıyor insanlar yok ben normal doğuracam mı desin. Önemli olan başımıza ne gelirse gelsin panik yaparak işi ekstra zorlaştırmamak bence. Olumlama deyince ben bunu anlıyorum. Yoksa ne yazıldıysa onu göreceğiz zaten.
Hipnobirthing diye bir kitap var. O bahsettiğin şeyle mi ilgili acaba? Mongan yöntemi diye geçiyor
Aa evet mantıklı ama bazı hareketlerde keskin ağrı girince insan bir korkuyor zarar geliyor mu diye🤦‍♀️
Evet🙈🙈 ama korunuyormuş içerde hiçbir sorun yok, nasıl rahat edersen öyle🥰🥰🥰

sweetgirlcandy sweetgirlcandy paylaş paylaşşşş herkes bebişine bir örnek yapsın haziran bebelerinin battaniyeleri bir olsun🤣🤣 bende annemde sürekli yatıyorken bana da meşgale olsun bari deliricem yoksa🤢🤢🤢🤣
sweetgirlcandy sweetgirlcandy haziran bebeleri battaniyesi çok güzel fikir 😍 videosunu buldum ben bakıyorum şimdi ilk saniyede hemen şablonu gösterdi bakalım nasılmış

Senin bi topik vardı, orda konuşmuştuk kuzum. 😉
Hatırlamıyorsun. 😉
Hatta ben seni davet etmiştim bu gruba. 🙈

Kalbi durduğu için değil de o zaman benden 6’lı trombofili paneli istedi doktorum.
Onun sonucundan ötürü Oksapar iğne başlattı bu hamilelikte. 🤗

.
Hatırlıyorum seni bebeğim. ❣️
Kaçıncı haftaya kadarmış söyledi mi?
Bende şuan coraspirin içiyorum bırak dedi ama baktı tedirginim zararı yok bir kutu daha iç o zaman dedi 🙄😁

Back
X