Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Empatiden yoksun işte. Benim ilk hamileliğimde plasentam rahim ağzını kapatmıştı. Sürekli kanamam vardı zaten. Normal doğum ihtimalim yoktu. Sezeryanla bile hayati tehlikem vardı. Bir daha da normal doğum şansım olmayacak ne yazık ki. Normal doğurup analık babalık yapmayanları da görüyoruz. Kim ister kendini kestirip biçtirmeyi ki? Takma. Okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler.

Ben elde diktim ilk 2 sini zorlandım baya. Bu attıklarımı teyzem makinede dikti
Hmm anladım evet ben de elde zor olur diye merak ettim kaba örgü ya makinede olmaz diye düşünmüştüm ama oluyorsa süper.
Ay bunlar yeni çıkmış ben yabancı biri yapıyordu ondan bulmuştum
Öyle mi :) Türkçe arayınca bir sürü video var şu an.

Ben de bir zamanlar penye ipten sepet yapıyordum. Arkadaşlara öyle çok hediye ettim. Bir oturuşta 2-3 saatte oluyordu o da. Şimdi bakıyorum da o ipten bebek bakım seti için sepet yapmışlar çok hoşuma gitti. Ben öyle iğne oyası dantel filan hiç yapamam elimden gelir aslında ama çok sabırsızım elime alınca hemen sonucu görmem lazım o yüzden böyle kısa sürede biten el işlerini çok seviyorum. Diğerlerini hep yarım bıraktım. Karakaleme merak salmıştım bir ara o da saatlerce uğraşmak gerekiyor ufacık bir alan için onu da yapamadım. 1 günde bütün iş bitmeli

Çok teşekkür ederim canım bende kıpır kıpır görürüm inşallah

Kızlar aranızda avokado yiyebilen var mı
Ben çok severim ama yemeyi bıraktım. Ekolojik olarak ülkemize uygun değil, aşırı su tüketen bir meyve. Bu yüzden tüketmeyerek kendimce protesto ediyorum.
Ama deli severim o ayrı. Zeytinyağı, limon, az tuz ve sarımsakla efsane oluyor. Her şeye de yakışıyor meret.

Annemde makinede olmaz dedi ama teyzem yaptı becerdi

Ay video var mı penye ipten sepet yapcam aylardır ipim duruyor ama istediğim gibi bulamadım. Bende öyle hemen bitsin isterim bir kaç yelek ördüm geçen sene baya sarmıştım. Şimdi kuzenime hediye örüyordum 2 aydır duruyo yelek ilerlemedi tığ ile o da

Ay evet yaa eşşeklik baki çok doğru eskiye güzellemesi yapılması da hoşuma gitmiyor. Eskiden anne bebek ölümleri de çoktu niye kimse bundan bahsetmiyor hastanelerdeki küvözler türlü müdahaleler olmasa başımıza neler gelirdi Allah bilir. Ben kaç gün küvözde kalmışım annem tuttursaydı evde doğurcam diye nolcaktı
İsyanım “doğal”ı savunacağız derken bağlamdan kopmalarına yalnız ne doluyum bu konuda hajsjshsh hırsımı alamıyorum

Meksika’da kartelleri varmış mafyalaşmışlar abi bunda da mafyalaşmazsın yaa ben de fiyatını protesto edip almıyorum kocaman zaten bitirene kadar kararıyor verimsiz bişi bence

Böyle minik sepetler yaptım ben genelde düz örgü. Bebek için görünce bunlar daha şirin geldi. Video var ben de videolardan bakmıştım hep.

Bu video başlangıç ve taban yapma için çok yardımcı oldu bana.

...

Bu video da en başından sonuna kadar anlatıyor ama taban için yukarıdaki video daha güzel. Tabanı yaptıktan sonra aşağıdaki videoda 10:30 a gelip taban sonrası nasıl örülüyor diye bakabilirsin.

Eskiden evlilikler daha sağlamdı, boşanma yoktu diyen salaklarla aynı salaklar bunlar. Kimse demiyor döve döve evlendirilip “bu evden gelinlikle çıktın kefenle geri gelirsin.” Denildiğini. Neymiş efendim kadın fedakarmış eskiden. Sahipsizmiş, değeri yokmuş denilmiyor da!
Ben de az dolu değilim bu konularda sanırım.

Kızlar size aşırı saçma bişey sorcam ama aşırı saçma yargılamayın doktoruma “hocam plasentamın aşağıda olduğunu söylemiştiniz o günden beri hep yatıyorum ama 10-15 dakikalık yavaş bir şekilde yürüyüş yapabilir miyim sakıncası olur mu ? “diye sordum adam bana olur dedi yani sakıncası olur mu mu dedi yoksa hayır yaapabilirsin mi dedi valla anlamadım ben soramadım da

Bana olur derken hangi şekilde olur dedi acabaa bence yürüyüş yap birşey olmazz demek istiyor yürüyüş yaptıktan sonra baktın ağrın çok oluyo eve geç yürüme

Yaaa gel sarılalım

Yürüyebilirsin demek istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…