- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.041
Empatiden yoksun işte. Benim ilk hamileliğimde plasentam rahim ağzını kapatmıştı. Sürekli kanamam vardı zaten. Normal doğum ihtimalim yoktu. Sezeryanla bile hayati tehlikem vardı. Bir daha da normal doğum şansım olmayacak ne yazık ki. Normal doğurup analık babalık yapmayanları da görüyoruz. Kim ister kendini kestirip biçtirmeyi ki? Takma. Okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler.Sabah bi doktor paylaşmış. Sezaryenle doğan bebekler 1-0 geriden başlıyor normal doğum şöyle iyi normal doğum böyle iyi. Nedense beni rahatsız ediyor böyle konuşmaları. Sezaryen olmak zorunda kalanları üzmekten başka ne işe yarıyor bu anlamış değilim şahsen okuyunca direkt üzüldüm belki normal doğuramıcam yani. Bi de çoğu insanda tansiyon var normal doğuramaz. Bu zorlama beni çok geriyo
Bana kıza benziyo dedi doktorum 9. HaftamdaCinsiyet öğrenen var mı ve kaçıncı haftada öğrendiniz hanımlaaaar
Başka yer görünce bozulmuyormuş doktorlarAy yok artık 5 hafta mıbence ek olarak başka yerler bize şart oldu kendi Dr dan sonra devlete al randevu ultrason da görürken teselli oluruz diğer randevu gelene kadar az zaman kalır
Hmm anladım evet ben de elde zor olur diye merak ettim kaba örgü ya makinede olmaz diye düşünmüştüm ama oluyorsa süper.Ben elde diktim ilk 2 sini zorlandım baya. Bu attıklarımı teyzem makinede dikti
Öyle mi :) Türkçe arayınca bir sürü video var şu an.Ay bunlar yeni çıkmış ben yabancı biri yapıyordu ondan bulmuştum
Çok teşekkür ederim canım bende kıpır kıpır görürüm inşallahHiç korkma allaha emanet benim arada taş gibi oluyor göğüslerim el değmiyor kimi zamanda hiç birşey yok gibi sönük acıda kalmamış oluyor en son doktora gittiğimde göğsümdeki belirti sıfıra inmişti ve çok korkarak gittim çok şükür kıpır kıpırdı
Ben çok severim ama yemeyi bıraktım. Ekolojik olarak ülkemize uygun değil, aşırı su tüketen bir meyve. Bu yüzden tüketmeyerek kendimce protesto ediyorum.Kızlar aranızda avokado yiyebilen var mı
Annemde makinede olmaz dedi ama teyzem yaptı becerdiHmm anladım evet ben de elde zor olur diye merak ettim kaba örgü ya makinede olmaz diye düşünmüştüm ama oluyorsa süper.
Öyle mi :) Türkçe arayınca bir sürü video var şu an.
Ben de bir zamanlar penye ipten sepet yapıyordum. Arkadaşlara öyle çok hediye ettim. Bir oturuşta 2-3 saatte oluyordu o da. Şimdi bakıyorum da o ipten bebek bakım seti için sepet yapmışlar çok hoşuma gitti. Ben öyle iğne oyası dantel filan hiç yapamam elimden gelir aslında ama çok sabırsızım elime alınca hemen sonucu görmem lazım o yüzden böyle kısa sürede biten el işlerini çok seviyorum. Diğerlerini hep yarım bıraktım. Karakaleme merak salmıştım bir ara o da saatlerce uğraşmak gerekiyor ufacık bir alan için onu da yapamadım. 1 günde bütün iş bitmeli
Hatırlıyorum seni bebeğim.
Kaçıncı haftaya kadarmış söyledi mi?
Bende şuan coraspirin içiyorum bırak dedi ama baktı tedirginim zararı yok bir kutu daha iç o zaman dedi
Bizle de paylaşEvet o yöntem ama monganı duymamıştım. Çok da bilmiyorum ama daha araştırıyorum.
Ay evet yaa eşşeklik baki çok doğruEmpatiden yoksun işte. Benim ilk hamileliğimde plasentam rahim ağzını kapatmıştı. Sürekli kanamam vardı zaten. Normal doğum ihtimalim yoktu. Sezeryanla bile hayati tehlikem vardı. Bir daha da normal doğum şansım olmayacak ne yazık ki. Normal doğurup analık babalık yapmayanları da görüyoruz. Kim ister kendini kestirip biçtirmeyi ki? Takma. Okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler.
Meksika’daBen çok severim ama yemeyi bıraktım. Ekolojik olarak ülkemize uygun değil, aşırı su tüketen bir meyve. Bu yüzden tüketmeyerek kendimce protesto ediyorum.
Ama deli severim o ayrı. Zeytinyağı, limon, az tuz ve sarımsakla efsane oluyor. Her şeye de yakışıyor meret.
Annemde makinede olmaz dedi ama teyzem yaptı becerdi
Ay video var mı penye ipten sepet yapcam aylardır ipim duruyor ama istediğim gibi bulamadım. Bende öyle hemen bitsin isterim bir kaç yelek ördüm geçen sene baya sarmıştım. Şimdi kuzenime hediye örüyordum 2 aydır duruyo yelek ilerlemedi tığ ile o da
Canım sıkıldıkça açıp bakıyorum önemli şeyleri not etmeyi düşünüyordum zaten özet gibi buraya yazmaya çalışırım inşaallah canımBizle de paylaş
Eskiden evlilikler daha sağlamdı, boşanma yoktu diyen salaklarla aynı salaklar bunlar. Kimse demiyor döve döve evlendirilip “bu evden gelinlikle çıktın kefenle geri gelirsin.” Denildiğini. Neymiş efendim kadın fedakarmış eskiden. Sahipsizmiş, değeri yokmuş denilmiyor da!Ay evet yaa eşşeklik baki çok doğrueskiye güzellemesi yapılması da hoşuma gitmiyor. Eskiden anne bebek ölümleri de çoktu niye kimse bundan bahsetmiyor hastanelerdeki küvözler türlü müdahaleler olmasa başımıza neler gelirdi Allah bilir. Ben kaç gün küvözde kalmışım annem tuttursaydı evde doğurcam diye nolcaktı
İsyanım “doğal”ı savunacağız derken bağlamdan kopmalarınayalnız ne doluyum bu konuda hajsjshsh hırsımı alamıyorum
Ahaha belgeselini izledin mi sende.Meksika’dakartelleri varmış mafyalaşmışlar abi bunda da mafyalaşmazsın yaa ben de fiyatını protesto edip almıyorum kocaman zaten bitirene kadar kararıyor verimsiz bişi bence
Ayy evet hahahahahah güzeldi ama sürükleyici geldiAhaha belgeselini izledin mi sende.
Bana olur derken hangi şekilde olur dedi acabaaKızlar size aşırı saçma bişey sorcam ama aşırı saçma yargılamayındoktoruma “hocam plasentamın aşağıda olduğunu söylemiştiniz o günden beri hep yatıyorum ama 10-15 dakikalık yavaş bir şekilde yürüyüş yapabilir miyim sakıncası olur mu ? “diye sordum adam bana olur dedi yani sakıncası olur mu mu dedi yoksa hayır yaapabilirsin mi dedi valla anlamadım ben soramadım da
Yaaa gel sarılalımEskiden evlilikler daha sağlamdı, boşanma yoktu diyen salaklarla aynı salaklar bunlar. Kimse demiyor döve döve evlendirilip “bu evden gelinlikle çıktın kefenle geri gelirsin.” Denildiğini. Neymiş efendim kadın fedakarmış eskiden. Sahipsizmiş, değeri yokmuş denilmiyor da!
Ben de az dolu değilim bu konularda sanırım.
Yürüyebilirsin demek istemişKızlar size aşırı saçma bişey sorcam ama aşırı saçma yargılamayındoktoruma “hocam plasentamın aşağıda olduğunu söylemiştiniz o günden beri hep yatıyorum ama 10-15 dakikalık yavaş bir şekilde yürüyüş yapabilir miyim sakıncası olur mu ? “diye sordum adam bana olur dedi yani sakıncası olur mu mu dedi yoksa hayır yaapabilirsin mi dedi valla anlamadım ben soramadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?