- 2 Ağustos 2013
- 38.826
- 131.831
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.061
Hay Allah razı olsun hiç istediğim gibi ayrıntılı bulamamıştımEki Görüntüle 2962481
Böyle minik sepetler yaptım ben genelde düz örgü. Bebek için görünce bunlar daha şirin geldi. Video var ben de videolardan bakmıştım hep.
Bu video başlangıç ve taban yapma için çok yardımcı oldu bana.
...
Bu video da en başından sonuna kadar anlatıyor ama taban için yukarıdaki video daha güzel. Tabanı yaptıktan sonra aşağıdaki videoda 10:30 a gelip taban sonrası nasıl örülüyor diye bakabilirsin.
Bencede olur dediği yapabilirsin anlamında demiştir sakıncası olsa anlatırdı yürüyünce şöyle olur falan diye sen bakarsın kuzu ağrın falan oluyorsa yürümezsin yavaş yavaş yürüyüş sanada iyi gelir yat yat her yerin tutulur Allah yardımcın olsun biran önce çıksın yukarı da hamileliğin tadını çıkartKızlar size aşırı saçma bişey sorcam ama aşırı saçma yargılamayındoktoruma “hocam plasentamın aşağıda olduğunu söylemiştiniz o günden beri hep yatıyorum ama 10-15 dakikalık yavaş bir şekilde yürüyüş yapabilir miyim sakıncası olur mu ? “diye sordum adam bana olur dedi yani sakıncası olur mu mu dedi yoksa hayır yaapabilirsin mi dedi valla anlamadım ben soramadım da
Ayy evet hahahahahah güzeldi ama sürükleyici geldişaşırmıştım baya
Olmaz sıkıntı olur yat derdi heralde. Bence sıkıntı olmaz yürü demek istemişKızlar size aşırı saçma bişey sorcam ama aşırı saçma yargılamayındoktoruma “hocam plasentamın aşağıda olduğunu söylemiştiniz o günden beri hep yatıyorum ama 10-15 dakikalık yavaş bir şekilde yürüyüş yapabilir miyim sakıncası olur mu ? “diye sordum adam bana olur dedi yani sakıncası olur mu mu dedi yoksa hayır yaapabilirsin mi dedi valla anlamadım ben soramadım da
Bana olur derken hangi şekilde olur dedi acabaabence yürüyüş yap birşey olmazz demek istiyor yürüyüş yaptıktan sonra baktın ağrın çok oluyo eve geç yürüme
Yürüyebilirsin demek istemiş
Bencede olur dediği yapabilirsin anlamında demiştir sakıncası olsa anlatırdı yürüyünce şöyle olur falan diye sen bakarsın kuzu ağrın falan oluyorsa yürümezsin yavaş yavaş yürüyüş sanada iyi gelir yat yat her yerin tutulur Allah yardımcın olsun biran önce çıksın yukarı da hamileliğin tadını çıkart
Sağolunn kızlar tamamdırrrrr bende öyle anlamıştım ama işte ne biliimm allah razı olsun sizdenOlmaz sıkıntı olur yat derdi heralde. Bence sıkıntı olmaz yürü demek istemiş
Nerden bilecekler başka doktora gittiğiniBaşka yer görünce bozulmuyormuş doktorlar
Hahahaha sen bize sorrrrSağolunn kızlar tamamdırrrrr bende öyle anlamıştım ama işte ne biliimm allah razı olsun sizden
İnşallah canım inşallahGüzel haberlerle gel inşallah kıpır kıpır gör bebişleri❤
Evet gıda suçları diye bişi. İzleyecek bir şey bulunmayan zamanlarda iyi gidiyo. mantar belgeseli vardı seviyorsan belgesel, o da çok hoşuma gitmiştinetflix mii
Benim de çok çok hassas olduğum bir nokta bu. Eski konularımdan beni tanıyan varsa bilir pcos luyum. Bi kitap buldum pcos sos diye polikistik overe doğal çözüm. Dr çok realistik o yüzden çok seviyorum buraya kitabın özetini girdim 100 sayfadan fazla yazdım. Kişisel bakımdan yeme içmeye uyumaya her şey doğal organik vs vs... Ama ilaç lazım olunca ilaç da var. Hormon takviyesi gerekiyorsa o da var. Sentetik hormon diye yerden yere vurmuyor. Yeri zamanı gelince veriyor. Ki bu yöntemler benim vesilem oldu yıllar sonra ilk defa hamile kaldım. Paketli gıda yemedim ama sentetik hormon da kullandım. Her şeyin bir ölçüsü olmalı. Ben de evde doğurmayı bilirim ama kötü bir şey olsa kim sorumlu olacak? Yine ben. Şimdi mesela yıkanabilir bezi araştırıyorum ya evet doğru sağlıklı olabilir ama diğerini asla kullanmam diye bir şey yok. Ya da yapsam da benim yaptığım iyi de diğerleri kötü diye bir şey yok. İnsanlar tercihlerini en iyi tek iyi diye dayatmaya kalkıyorlar sonra problem oluyor.Ay evet yaa eşşeklik baki çok doğrueskiye güzellemesi yapılması da hoşuma gitmiyor. Eskiden anne bebek ölümleri de çoktu niye kimse bundan bahsetmiyor hastanelerdeki küvözler türlü müdahaleler olmasa başımıza neler gelirdi Allah bilir. Ben kaç gün küvözde kalmışım annem tuttursaydı evde doğurcam diye nolcaktı
İsyanım “doğal”ı savunacağız derken bağlamdan kopmalarınayalnız ne doluyum bu konuda hajsjshsh hırsımı alamıyorum
Canım emin olmak için tekrar sor. Bana bir doktor tuvalet dışında kalkma demişti. Bu yüzden 15. Haftada heyet raporu almıştım. Başka bir doktor da sürekli yatmak olmaz, arada kalk yürü, ev işlerine bak falan demişti. Ama yürüme diyen Prof.Dr.Recep Has idi. Türkiye’de hocaların hocası olarak bilinir.Kızlar size aşırı saçma bişey sorcam ama aşırı saçma yargılamayındoktoruma “hocam plasentamın aşağıda olduğunu söylemiştiniz o günden beri hep yatıyorum ama 10-15 dakikalık yavaş bir şekilde yürüyüş yapabilir miyim sakıncası olur mu ? “diye sordum adam bana olur dedi yani sakıncası olur mu mu dedi yoksa hayır yaapabilirsin mi dedi valla anlamadım ben soramadım da
Herhangi bir şeyi agresifçe savunan birine asla güvenmemek lazım. Çamur atmadan derdini anlatmak bu kadar zor olmamalıBenim de çok çok hassas olduğum bir nokta bu. Eski konularımdan beni tanıyan varsa bilir pcos luyum. Bi kitap buldum pcos sos diye polikistik overe doğal çözüm. Dr çok realistik o yüzden çok seviyorum buraya kitabın özetini girdim 100 sayfadan fazla yazdım. Kişisel bakımdan yeme içmeye uyumaya her şey doğal organik vs vs... Ama ilaç lazım olunca ilaç da var. Hormon takviyesi gerekiyorsa o da var. Sentetik hormon diye yerden yere vurmuyor. Yeri zamanı gelince veriyor. Ki bu yöntemler benim vesilem oldu yıllar sonra ilk defa hamile kaldım. Paketli gıda yemedim ama sentetik hormon da kullandım. Her şeyin bir ölçüsü olmalı. Ben de evde doğurmayı bilirim ama kötü bir şey olsa kim sorumlu olacak? Yine ben. Şimdi mesela yıkanabilir bezi araştırıyorum ya evet doğru sağlıklı olabilir ama diğerini asla kullanmam diye bir şey yok. Ya da yapsam da benim yaptığım iyi de diğerleri kötü diye bir şey yok. İnsanlar tercihlerini en iyi tek iyi diye dayatmaya kalkıyorlar sonra problem oluyor.
Tekrar tamam o zaman hocam kısa yürüyüşler yapayım ben sağolun deyince bişi demedi ya o kadaar bunaldım ki sürekli yatmaktan şöyle markete kadar gidip gelsem bile iyi gelicekCanım emin olmak için tekrar sor. Bana bir doktor tuvalet dışında kalkma demişti. Bu yüzden 15. Haftada heyet raporu almıştım. Başka bir doktor da sürekli yatmak olmaz, arada kalk yürü, ev işlerine bak falan demişti. Ama yürüme diyen Prof.Dr.Recep Has idi. Türkiye’de hocaların hocası olarak bilinir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Etrafta da inanılmaz baskı var normal doğum olsun diye. Sanki bizim elimizde. İnsanların bir sürü ek hastalığı var. Normal doğum kafa içi basıncı artırdığı iiçin herkesin ısrar etmesi doğru değil. Gebelik zor bir dönem bir sürü daha önce deneyimlemediğin stresle uğraşıyorsun bir de bu saçmalıklar. çok kızıyorum gerçektenSabah bi doktor paylaşmış. Sezaryenle doğan bebekler 1-0 geriden başlıyor normal doğum şöyle iyi normal doğum böyle iyi. Nedense beni rahatsız ediyor böyle konuşmaları. Sezaryen olmak zorunda kalanları üzmekten başka ne işe yarıyor bu anlamış değilim şahsen okuyunca direkt üzüldüm belki normal doğuramıcam yani. Bi de çoğu insanda tansiyon var normal doğuramaz. Bu zorlama beni çok geriyo
Ha o şekilde devam konuşmanız olduysa sorun yok o zaman. Zaten sen stres de yapma bence. Ben inanıyorum 24. Haftaya kadar çıkacak senin plasenta yukarı.Tekrar tamam o zaman hocam kısa yürüyüşler yapayım ben sağolun deyince bişi demedi ya o kadaar bunaldım ki sürekli yatmaktan şöyle markete kadar gidip gelsem bile iyi gelicek
Amin aminBugün h&m e gittim bebek reyonuna alıcı gözle baktım ilk defa aman Allahım o kadar mı güzel olur o kıyafetler. Yüzde yüz pamuk düz renk kıyafetleri çok seviyorum ya da minik çıtı pıtı desenli olanları. Almadım tabi bişey ama alacaklarımı belirledim. İnternette epey bakmıştım önden fakat h&m dışında hiçbiri içime sinmemişti bugün ürünleri gözümle görünce tamam dedimyalnız yenidoğan kıyafetleri çok küçük ya onun içine bebek mi sığacak.. içim bi tuhaf oldu Rabbim o günleri göstersin inşaallah
Evet ya insan inanamıyorAmin aminMinicik yaa kıyafetleri eşim diyor bu olcak mı küçük değil mi
Yaniii o zaman kimse ameliyat da olmasın organları “doğal” akışına bırakalım. Benim safra kesem alındı alınmasaydı madem doğal doğal dursaydıKesinlikle aynı fikirdeyim. Etrafta da inanılmaz baskı var normal doğum olsun diye. Sanki bizim elimizde. İnsanların bir sürü ek hastalığı var. Normal doğum kafa içi basıncı artırdığı iiçin herkesin ısrar etmesi doğru değil. Gebelik zor bir dönem bir sürü daha önce deneyimlemediğin stresle uğraşıyorsun bir de bu saçmalıklar. çok kızıyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?