Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hay Allah razı olsun hiç istediğim gibi ayrıntılı bulamamıştım

Bencede olur dediği yapabilirsin anlamında demiştir sakıncası olsa anlatırdı yürüyünce şöyle olur falan diye sen bakarsın kuzu ağrın falan oluyorsa yürümezsin yavaş yavaş yürüyüş sanada iyi gelir yat yat her yerin tutulur Allah yardımcın olsun biran önce çıksın yukarı da hamileliğin tadını çıkart

Olmaz sıkıntı olur yat derdi heralde. Bence sıkıntı olmaz yürü demek istemiş

Bana olur derken hangi şekilde olur dedi acabaa bence yürüyüş yap birşey olmazz demek istiyor yürüyüş yaptıktan sonra baktın ağrın çok oluyo eve geç yürüme

Yürüyebilirsin demek istemiş

Olmaz sıkıntı olur yat derdi heralde. Bence sıkıntı olmaz yürü demek istemiş
Sağolunn kızlar tamamdırrrrr bende öyle anlamıştım ama işte ne biliimm allah razı olsun sizden

Benim de çok çok hassas olduğum bir nokta bu. Eski konularımdan beni tanıyan varsa bilir pcos luyum. Bi kitap buldum pcos sos diye polikistik overe doğal çözüm. Dr çok realistik o yüzden çok seviyorum buraya kitabın özetini girdim 100 sayfadan fazla yazdım. Kişisel bakımdan yeme içmeye uyumaya her şey doğal organik vs vs... Ama ilaç lazım olunca ilaç da var. Hormon takviyesi gerekiyorsa o da var. Sentetik hormon diye yerden yere vurmuyor. Yeri zamanı gelince veriyor. Ki bu yöntemler benim vesilem oldu yıllar sonra ilk defa hamile kaldım. Paketli gıda yemedim ama sentetik hormon da kullandım. Her şeyin bir ölçüsü olmalı. Ben de evde doğurmayı bilirim ama kötü bir şey olsa kim sorumlu olacak? Yine ben. Şimdi mesela yıkanabilir bezi araştırıyorum ya evet doğru sağlıklı olabilir ama diğerini asla kullanmam diye bir şey yok. Ya da yapsam da benim yaptığım iyi de diğerleri kötü diye bir şey yok. İnsanlar tercihlerini en iyi tek iyi diye dayatmaya kalkıyorlar sonra problem oluyor.

Canım emin olmak için tekrar sor. Bana bir doktor tuvalet dışında kalkma demişti. Bu yüzden 15. Haftada heyet raporu almıştım. Başka bir doktor da sürekli yatmak olmaz, arada kalk yürü, ev işlerine bak falan demişti. Ama yürüme diyen Prof.Dr.Recep Has idi. Türkiye’de hocaların hocası olarak bilinir.

Herhangi bir şeyi agresifçe savunan birine asla güvenmemek lazım. Çamur atmadan derdini anlatmak bu kadar zor olmamalı çok sevindim bu arada senin adına

Tekrar tamam o zaman hocam kısa yürüyüşler yapayım ben sağolun deyince bişi demedi ya o kadaar bunaldım ki sürekli yatmaktan şöyle markete kadar gidip gelsem bile iyi gelicek

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Etrafta da inanılmaz baskı var normal doğum olsun diye. Sanki bizim elimizde. İnsanların bir sürü ek hastalığı var. Normal doğum kafa içi basıncı artırdığı iiçin herkesin ısrar etmesi doğru değil. Gebelik zor bir dönem bir sürü daha önce deneyimlemediğin stresle uğraşıyorsun bir de bu saçmalıklar. çok kızıyorum gerçekten

Bugün h&m e gittim bebek reyonuna alıcı gözle baktım ilk defa aman Allahım o kadar mı güzel olur o kıyafetler. Yüzde yüz pamuk düz renk kıyafetleri çok seviyorum ya da minik çıtı pıtı desenli olanları. Almadım tabi bişey ama alacaklarımı belirledim. İnternette epey bakmıştım önden fakat h&m dışında hiçbiri içime sinmemişti bugün ürünleri gözümle görünce tamam dedim yalnız yenidoğan kıyafetleri çok küçük ya onun içine bebek mi sığacak.. içim bi tuhaf oldu Rabbim o günleri göstersin inşaallah

Tekrar tamam o zaman hocam kısa yürüyüşler yapayım ben sağolun deyince bişi demedi ya o kadaar bunaldım ki sürekli yatmaktan şöyle markete kadar gidip gelsem bile iyi gelicek
Ha o şekilde devam konuşmanız olduysa sorun yok o zaman. Zaten sen stres de yapma bence. Ben inanıyorum 24. Haftaya kadar çıkacak senin plasenta yukarı. Benim gibi olsan kanaman hep olurdu.

Amin amin Minicik yaa kıyafetleri eşim diyor bu olcak mı küçük değil mi

Yaniii o zaman kimse ameliyat da olmasın organları “doğal” akışına bırakalım. Benim safra kesem alındı alınmasaydı madem doğal doğal dursaydı
gereksiz sezaryen yapan doktor var mıdır bilmiyorum ama sezaryen düşmanlığı anneleri üzmekten başka bi işe yaramıyor. Cesaretlendirmek için yapıyorlar belki ama maalesef tam tersi yönde etkilediğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…