- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #18.001
Bilmiyorum olup olmayacağını ahjshshshElinle ölçmene koptumolmuyorsa iade et tatlim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum olup olmayacağını ahjshshshElinle ölçmene koptumolmuyorsa iade et tatlim
Yicem yaaaaa minicikkkkYaa çok tatlı
Tam takım halini atsana canım
Kız el kadar şeyi bir iki kere giydirirsin hemen küçülecek bence değiştir paran heba olmasınBilmiyorum olup olmayacağını ahjshshsh
Bilerek yenidoğan aldım ya hep büyük alınacak zaten çocuk içinde kaybolmasınKız el kadar şeyi bir iki kere giydirirsin hemen küçülecek bence değiştir paran heba olmasın
Yaaa niye öyle dedin şimdiKız el kadar şeyi bir iki kere giydirirsin hemen küçülecek bence değiştir paran heba olmasın
Ben de aynı şeyi planlıyorumYaaa niye öyle dedin şimdiben de aldım böyle bir kaç takım el kadar. Her gün 2 3 kere değiştiriliyormuş zaten üstündekiler. İlk 1 ay giyse yeter. Sonra saklayıp bak sen bu kadar küçücüktün dicem
![]()
Kalmış mıdır acaba bende sipariş edicem. Gerçi bizim cinsiyet için doktor yüzde 60 erkek dedi ama kız da olursa giydiririm canım nolcak![]()
Ya ne bilim hediyeliklerde çok geliyor ya öyle düşündümYaaa niye öyle dedin şimdiben de aldım böyle bir kaç takım el kadar. Her gün 2 3 kere değiştiriliyormuş zaten üstündekiler. İlk 1 ay giyse yeter. Sonra saklayıp bak sen bu kadar küçücüktün dicem
![]()
Ağzı olan konuşuyor gerçekten yıllarca böyleymiş şimdi de değişmeyecek malesefİnsallah öyledir canım ya, çok ağır bir grip geçirdim şiddetli öksürük var insanlarda hep korkuttu beni zaten ay bebek düşecek falan fistan, hepsi felaket tellalı![]()
Böyle bişi düşünse bile insan söylemez ya gerçekten inanılmaz. Duyma canım hiç. Onlar korunuyor öksürsen de tıksırsan da. Hiçbir anne hasta olmadan geçirmemiştir hamileliğini. Mutlaka ya üşütüyoruz ya grip ya başka bişi. Hiçbir şey olmayacak hiç canını sıkmaİnsallah öyledir canım ya, çok ağır bir grip geçirdim şiddetli öksürük var insanlarda hep korkuttu beni zaten ay bebek düşecek falan fistan, hepsi felaket tellalı![]()
Ya renge bayıldımYicem yaaaaa minicikkkk
Yaa ben erkek sandım, ama her ikisine de gider unisexahahaa ben de öyle dedim valla kutunun üzerine de kız yazmışlar ama ben net giydirirdim bunu çok güzelşimdi baktım tekrar sepete ekle çıkıyo var galiba
![]()
Malesef canım malesef.Ağzı olan konuşuyor gerçekten yıllarca böyleymiş şimdi de değişmeyecek malesefMoralin ne kadar yüksek olursa bebek de o kadar iyi olur kötü düşüncelere girmemeye çalışıyoruz
![]()
Aynen canım kesinlikle öyle, ben artık kulağımı tikadim böylelerineBöyle bişi düşünse bile insan söylemez ya gerçekten inanılmaz. Duyma canım hiç. Onlar korunuyor öksürsen de tıksırsan da. Hiçbir anne hasta olmadan geçirmemiştir hamileliğini. Mutlaka ya üşütüyoruz ya grip ya başka bişi. Hiçbir şey olmayacak hiç canını sıkma
Kizz link atsanaYicem yaaaaa minicikkkk
Ay bende geçen aldığım şeyler gelince şoka girdim aşırı küçük geldi gözüme.Anneme anne ben bu kadar küçük bebeğe nasıl bakcam ya deyip ağladım bideKızlar ya şuna bi bakın açtım paketi şoke oldum oyuncak bebek sanki, küçüückkkkkkkkk bu kadar küçük bişi nası bakıcam panik atak geldi şu an![]()
Ahh canım valla öyle de biz başkasına bunları söylüyoruz ama kendimize hep dert yapıyoruz. Ama başkasından güzel şeyler duyunca içim bir nebze rahatlıyor![]()
Ohh çok şükür canım , valla çok korktum. Araya hastalık girince tedirgin oldum birde çevrenin düşüncesiz konuşmaları![]()
Kızlar bugün ense kalınlığı burun kemiği herşey normal çıktı. Hareketlerini gördüm ilk defa ordan oraya döndü durdu:) ikili test için kan da alındı bi kaç güne sonuç çıkarmış. İnşallah güzel haberler alırız.
Bir de cinsiyetine %80 kız dedi. Ben yine de kesin gözüyle bakamıyorum ama ne olur ne olmaz:) Çok güzel bi duygu yaa minik bi insan içerde büyüyo gelişiyo her geçen gün.![]()
Kızlar ya şuna bi bakın açtım paketi şoke oldum oyuncak bebek sanki, küçüückkkkkkkkk bu kadar küçük bişi nası bakıcam panik atak geldi şu an![]()
Ay bende geçen aldığım şeyler gelince şoka girdim aşırı küçük geldi gözüme.Anneme anne ben bu kadar küçük bebeğe nasıl bakcam ya deyip ağladım bide![]()