Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün ense kalınlığı burun kemiği herşey normal çıktı. Hareketlerini gördüm ilk defa ordan oraya döndü durdu:) ikili test için kan da alındı bi kaç güne sonuç çıkarmış. İnşallah güzel haberler alırız.
Bir de cinsiyetine %80 kız dedi. Ben yine de kesin gözüyle bakamıyorum ama ne olur ne olmaz:) Çok güzel bi duygu yaa minik bi insan içerde büyüyo gelişiyo her geçen gün.
Ben de aynı şeyi planlıyorumannemmmm bak bu kadardın dicem. Yerim onun ballarını
Zaten hediyeler de hep 3 aydan büyük alırlar hatta 6 ay alırlar bunları ilk üç ay normal giydiririz gibi. 5 kilo falan doğmazsatövbe allah korusun
Ben de aynı şeyi planlıyorumannemmmm bak bu kadardın dicem. Yerim onun ballarını
Zaten hediyeler de hep 3 aydan büyük alırlar hatta 6 ay alırlar bunları ilk üç ay normal giydiririz gibi. 5 kilo falan doğmazsatövbe allah korusun
Kızlar saat 6 da doktorum geldi. Enfeksiyon tedavisi goruyormusum hem bağırsaklarını hem de idrar yollarını temizleyeceğiz dedi kan değerleri temiz çıktı şükür idrar kültürü istedi
Siz siz olun enfeksiyona dikkat edin gerçekten çok onemliymis