- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #7.781
Mide bulantısından geceleri uyuyamayan uyku saati gelince midesine kramp giren var mı
1 haftadır aşırı arttı bulantılar ve kasık ağrıları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar gelişimin habercisi ne güzel işte. benim de midem bulanıyor maalesefMide bulantısından geceleri uyuyamayan uyku saati gelince midesine kramp giren var mı1 haftadır aşırı arttı bulantılar ve kasık ağrıları
![]()
Günaydınn. Sizin için demedim zaten bunu okuyup da “benim kullandığım folik asit yüksek” diye kaygılanan anne adayları olmasın diye yazmak istedim. İnternete herkes içerik oluşturabiliyor. Doktorların bu dönemde kaygılı olan anne adaylrını böyle sert cümlelerle korkutmasını uygun bulmuyorum sadeceBenim cümlem değil, dediğim gibi doktorumun söylediği bir şey. İnternette de baktığımda otizm riskini 2 kat arttırdığı ile ilgili şeyler okumuştum. Alanım olmadığı için bir şey diyemem.
bende foliday kullanıyorum hatta gebelikten biay önce başlamıştım doktorun ilk sorduğu folik asit baslamidmiydin demesiGünaydınn. Sizin için demedim zaten bunu okuyup da “benim kullandığım folik asit yüksek” diye kaygılanan anne adayları olmasın diye yazmak istedim. İnternete herkes içerik oluşturabiliyor. Doktorların bu dönemde kaygılı olan anne adaylrını böyle sert cümlelerle korkutmasını uygun bulmuyorum sadece![]()
İlk 12 haftada doktorumuzun önerdiği dozda folik asit kullanmamız önemli, çünkü beyin ve omurilik oluşuyor. Spina bfidayı önlemek için veriyor zaten doktorlar. Tabi hiç kullanmayanda bir sorun olacak diye bir kaide de yok. Folik asit/folat b grubu bir vitamin ve böbrekte çözünür-suda erir. Yani fazlası idrarla atılır öyle vücutta depolanmaz. Doktorunuza danışmadan karar vermeseniz daha iyi olur çünkü hepimizin beslenme şekli, kan değerleri, risk durumu başka başkabende foliday kullanıyorum hatta gebelikten biay önce başlamıştım doktorun ilk sorduğu folik asit baslamidmiydin demesişimdi böyle bı konusma olunca bende bı acabalara düşmedim desem yalan olur. bı kaç günlük kaldı acaba bıraksam mı ki?
Valla eğer öyleyse zombi gibi gezicem. Bilmiyorum ki gün içinde uyumamak için herseyi yaptım olmadı ama bunu duyduktan sonra daha dikkatli olucamAy daha kötüymüş senin. Kız dikkat et çocuk doğunca şimdiki uyku düzeninde uyuyor genellikle. Ablamda ve kuzenimde bizzat yaşadık ablam geceleri uyumazdı çocuğu da şimdi öyle. Kuzenim erken yatar erken kalkardı çocuğu da öyle![]()
7+3 kalp atışı duyduk çok şükür ekler misin cnmAl benden de o kadar. Açlıktan ölüyorum şu an. Dışardan geldik eşimle açık bir yer bulsam alıp yiyecektim yani bişeyler
Folbiol çok yüksek doz dedi benim doktorum vinilac diye Bi vitamine başlattı ama içinde yine folik asitte var. Ama folbiol dozu çok yüksekmiş
Ben de hamile kalmadan önce ara ara da olsa 6 ay kullandım hamile kaldıktan sonra doktorum folic us verdi acaba fazla mı olduFolbiol çok yüksek doz dedi benim doktorum vinilac diye Bi vitamine başlattı ama içinde yine folik asitte var. Ama folbiol dozu çok yüksekmiş
Bende kullandım hamile kalmadan önce hatta düzenli olarak kullandım hamile kaldıktan sonra da 5+6 da değiştirdim doktora sordum hani yüksek dozmuş Bi şey olur mu diye olmaz dedi canmBen de hamile kalmadan önce ara ara da olsa 6 ay kullandım hamile kaldıktan sonra doktorum folic us verdi acaba fazla mı oldu![]()
Benim sabah 2-3 saat akşam 2-3 saat ama çok öyle dayanılmayacak kadar değil canım.Kızlar benim bulantım sabahları pek olmuyor ama 5-6 dan sonra başlıyor.Benim gibi bulantıları akşam başlayan var mı ?
Ben gündüz çok iyiyim geceleri kabus gibi geçiyo 9 dan 12ye kadar kusuyorum bütün gece ıyuyomuyum otobüs demi gidiyorum saçma sapan uyuyorum maalesef benim mide bulantım hep gece oluyoKızlar benim bulantım sabahları pek olmuyor ama 5-6 dan sonra başlıyor.Benim gibi bulantıları akşam başlayan var mı ?
Benimde 7/24 arka planda mide bulantım var ama saat 5-6dan sonra dayanılmıcak kadar kötü oluyor özellikle geceleriBenim sabah 2-3 saat akşam 2-3 saat ama çok öyle dayanılmayacak kadar değil canım.
Dalgalanıyor, sürekli azalıp artan bir bulantı hali.
Arabada telefona bakınca kitap okuyunca olur ya.
Aynen öyle.
Bu zamana kadar 1 kere çıkardım, onda da baş ağrım vardı bir yandan.
Bende kusma yok hiç ama bol bol bulantı var özellikle 5-6dan sonra çok kötüyüm mide bulantım aşırı berbat haldeBen gündüz çok iyiyim geceleri kabus gibi geçiyo 9 dan 12ye kadar kusuyorum bütün gece ıyuyomuyum otobüs demi gidiyorum saçma sapan uyuyorum maalesef benim mide bulantım hep gece oluyo