- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #7.821
şu an da bunu okurken bile ağzımın suyu aktı ekşi istiyor hahahahah :)Ben de senin gibi normal zamanda da ekşi seven biriydim. İlk hamileliğimde günde 3-4 limonu portakal yer gibi soyup yiyordum. Eşim limon saklıyordu evde, sen düşün. Bir kere bile canım tatlı istememişti. Oğlum olmuştu. Şimdi yine aynıyım. Canım hiç tatlı istemiyor. Her gün sabah akşam koca bir bardak şimon-portakal-mandalina- greyfurt suyu içiyorum.
ben her gün 2 tane haşlanmış yumurta yemeğe özen gösteriyorum. ama ben hiç mide bulantısı yaşamadım ya da tiksinme. o yüzden devam ediyorum yemeğe. yemediğim tek şey balık mesela. nefretim resmenHergün yumurta yiyor musunuz acaba son zamanlarda midem bulamadığı için bir haftadır yiyemedim ben vicdan azabı çekiyorum yemedim diye
kızlar greyfurt neden yasakmış sebebini bilen varmı ? bende nar yiyorum greyfurt yiyorum hiç de doktora sormadım açıkçası
Kızlar nar demişken sağlık ocağında ki hemşire narı temizlerken eldiven tak yada sen ayıklama leke olabilir demiştiaçıkcası ne kadar doğru bilemedim
geçenler de ben de nar yemiştim annem bir ton bağrındı bana. düşük yaparsın nar yemeeee bebeğin her yerinde kırmızı kırmızı lekeler olur sakın eline yüzüne sürme falan diye. neye uğradığımı şaşırmıştımBizimkilerde der hep nara dokunma bebekte leke olur diye![]()
benim ki tam orta da ya şaka gibi :) ne sağda ne solda :)6-7. haftalara ait karından ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin.
Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir diyor Ramzi Teorisi.
Vajinalde ise tam tersi oluyormuş.
Ama işte doğruluğu tartışılır.
Eki Görüntüle 2947432
ben balık yemediğim için günü doldurmak adına haftadı 2 gün tavuk yiyorum. doktor bana yiyemezsin diye bir şey demedi ama bilememKızlar tavuk yiyor musunuz? Ben zaten evde de köy tavuğu falan nadiren denk gelmedikçe yapmamaya çalışıyordum market tavuğunu. Hep zararlı diye.
Şu an evde hiç yapmıyorum da işyerinde çıktığında yemek mecburiyetinde oluyorum. Zaten midem bulandığı için bir iki tırtıklıyor gibi..
Bu kadarın zararı olur mu acaba? Doktorlar hiç önermiyor tavuğu