- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.487
- 63
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #8.201
Gün gün gebelik diye bir uygulama hepsini indirdim encok bunu beğendim çok fazla detay veriyorHahaha kuz nasöl uygulama bu bendede 2 tane var ama seninki ne acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün gün gebelik diye bir uygulama hepsini indirdim encok bunu beğendim çok fazla detay veriyorHahaha kuz nasöl uygulama bu bendede 2 tane var ama seninki ne acaba
Kızartmada benim de çok çekiyor canımm ama 1 aydaha dişimi sıkmak istiyorummKızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorumvar mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
![]()
Anladım bendede var oGün gün gebelik diye bir uygulama hepsini indirdim encok bunu beğendim çok fazla detay veriyor![]()
Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorumvar mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
![]()
Yaaa, kıyamam.Lekelenmene bakma sen canım bitecek elbetkii
Iyiyim bende basım çatlıyo sadece bide duş alsam ne iyi olcak hiç halim yok buara kendime yemek edemiyorum mutfağa gidiyom midem bulanıyor sanırım başladık![]()
limon çok iyi geliyoYaaa, kıyamam.
Benim pazartesi çok fenaydı, tüm gün bulandı.
İyiyim demeye korkuyorum artık.
Limon koklayıp yalamıştım o gün, çok iyi geldi.
Hala baş ucumda kesik limon tutuyorum, arada kokluyorum.![]()
Yaa yedim vallaKızartmada benim de çok çekiyor canımm ama 1 aydaha dişimi sıkmak istiyorumm
Bir kereden bir şey olmaz herhalde ya bilemedim sonradan aklıma geldi zararlı olabilecegi. Hamile olduğunu bilmeden neler yapıyor insanlar bir kizartmadan çiğ köfteden bir şey olmaz herhaldebenim de canım çiğ köfte çekiyo sanki normalde çok yermişim gibietsiz çiğ köfte söylüyorum
geçenlerde de subway söyledim, içine yeşillik ve peynir koyduruyorum sadece, öyle vicdanımı rahatlatıyorum![]()
Ben bugün kahvaltıya minik parmak börekler kızarttım yağda.Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorumvar mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
![]()
Oohhhh limon iyidirr zaten mideye iyi gelirr iyi yapıyorsunYaaa, kıyamam.
Benim pazartesi çok fenaydı, tüm gün bulandı.
İyiyim demeye korkuyorum artık.
Limon koklayıp yalamıştım o gün, çok iyi geldi.
Hala baş ucumda kesik limon tutuyorum, arada kokluyorum.![]()
Hayırrr bikereden neolcakkk canın çekmiş çok ye tabiikiiYaa yedim vallaşu an çok pişmanım ama yani eskiden de yemiyorlar mıymış ki kalbimi bozmayayım
Bir kereden bir şey olmaz herhalde ya bilemedim sonradan aklıma geldi zararlı olabilecegi. Hamile olduğunu bilmeden neler yapıyor insanlar bir kizartmadan çiğ köfteden bir şey olmaz herhalde![]()
Ben bugün kahvaltıya minik parmak börekler kızarttım yağda.
Baya küçük ama, serçe parmağım kadar.
7 tane yedim gitti.
MasterChef izleyince, önceki gün ne yapılmışsa onu istiyo ertesi gün canım.![]()
Daha da çekmesin mümkünse yedim bitti tamamHayırrr bikereden neolcakkk canın çekmiş çok ye tabiikii![]()
Hahahaha banada bikere öyle oldu çiğköfte bile zararlıymış etsizde olsa bi marul bitane küçük yedim geçtii aşırı severim çiğköfte ama katkımaddesi olduğunu duydum buyüzden cok erken diye yemiyorumDaha da çekmesin mümkünse yedim bitti tamam![]()
rollercoaster çok fenalar ama yaa, geçende de pide yaptılar.
Aman Allahımmmm.
Ertesi gün tabii ki menü kıymalı kaşarlı pideydi.
Hepsini yiyemedim ama insanın canı çekmiyor değil.
Şimdi bi de Subway soktun aklıma.
Hemen bizim evin karşısında var, napsak?
Önceki gün pide yaptılar, dün tekrarını izlerken yedim ben de.ahahaa benim de öyle bak şimdi aklıma geldi dün müydü pide yaptılar, tuttum kaşar peynirli pide söyledim
masterchef hamilelere çalışıyo
subway'de de not yazdım, hamileyim soğan koymayın midem bulanıyo, bi de yeşillikleri iyi yıkarsanız çok sevinirim diye![]()
Önceki gün pide yaptılar, dün tekrarını izlerken yedim ben de.
Tamam, aklımda bulunsun.
Ben de öyle not yazayım.![]()
Bende yavrumu özlediimm yayarın sabah kontrol var
bakalım minnoşun da herşey yolunda mı![]()
Bende dün mc donalda patatesi yedim sürekli değil arada olunca sıkıntımız az benceKızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorumvar mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
![]()
bana 1 ay vermişlerdi daha yeni doluyo 1 ay ama ben 2 hafta önce bulantılar geçince hemen başka doktora bi gözükmüştümBende yavrumu özlediimm yaaralığı iple çekiyorum