• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum 😢 var mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum 😰

benim de canım çiğ köfte çekiyo sanki normalde çok yermişim gibi🙈 etsiz çiğ köfte söylüyorum

geçenlerde de subway söyledim, içine yeşillik ve peynir koyduruyorum sadece, öyle vicdanımı rahatlatıyorum😂

Lekelenmene bakma sen canım bitecek elbetkii
Iyiyim bende basım çatlıyo sadece bide duş alsam ne iyi olcak hiç halim yok buara kendime yemek edemiyorum mutfağa gidiyom midem bulanıyor sanırım başladık 🤦‍♀️
Yaaa, kıyamam. 😔
Benim pazartesi çok fenaydı, tüm gün bulandı.
İyiyim demeye korkuyorum artık. 🙈
Limon koklayıp yalamıştım o gün, çok iyi geldi.
Hala baş ucumda kesik limon tutuyorum, arada kokluyorum. 😉

Yaaa, kıyamam. 😔
limon çok iyi geliyo 🧡 Allah limondan razı olsun😇

yediğim herşeye limon sıkar oldum

Kızartmada benim de çok çekiyor canımm ama 1 aydaha dişimi sıkmak istiyorumm
Yaa yedim valla 😢 şu an çok pişmanım ama yani eskiden de yemiyorlar mıymış ki kalbimi bozmayayım 😌
benim de canım çiğ köfte çekiyo sanki normalde çok yermişim gibi🙈 etsiz çiğ köfte söylüyorum

geçenlerde de subway söyledim, içine yeşillik ve peynir koyduruyorum sadece, öyle vicdanımı rahatlatıyorum😂
Bir kereden bir şey olmaz herhalde ya bilemedim sonradan aklıma geldi zararlı olabilecegi. Hamile olduğunu bilmeden neler yapıyor insanlar bir kizartmadan çiğ köfteden bir şey olmaz herhalde 🤦

Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum 😢 var mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum 😰
Ben bugün kahvaltıya minik parmak börekler kızarttım yağda.
Baya küçük ama, serçe parmağım kadar.
7 tane yedim gitti. 🙈
MasterChef izleyince, önceki gün ne yapılmışsa onu istiyo ertesi gün canım. 😂

Geçende de kontrol sonrası kahvaltıya gitmiştik Polonezköy’e.
Sucuk salam yemedim ama patates kızartmasından baya yedim.
Arada yemekten bir şey olacağını sanmıyorum.
Yeter ki abartmayalım. 😉

Yaaa, kıyamam. 😔
Oohhhh limon iyidirr zaten mideye iyi gelirr iyi yapıyorsun 🥰

Yaa yedim valla 😢 şu an çok pişmanım ama yani eskiden de yemiyorlar mıymış ki kalbimi bozmayayım 😌

Bir kereden bir şey olmaz herhalde ya bilemedim sonradan aklıma geldi zararlı olabilecegi. Hamile olduğunu bilmeden neler yapıyor insanlar bir kizartmadan çiğ köfteden bir şey olmaz herhalde 🤦
Hayırrr bikereden neolcakkk canın çekmiş çok ye tabiikii 😍😍

Ben bugün kahvaltıya minik parmak börekler kızarttım yağda.
Baya küçük ama, serçe parmağım kadar.
7 tane yedim gitti. 🙈
MasterChef izleyince, önceki gün ne yapılmışsa onu istiyo ertesi gün canım. 😂

ahahaa herkes dökülüyo🙈😂

tabii canım göz hakkı bence abartmadığımız sürece bi şey olmaz🧡

Daha da çekmesin mümkünse yedim bitti tamam 😂😍
Hahahaha banada bikere öyle oldu çiğköfte bile zararlıymış etsizde olsa bi marul bitane küçük yedim geçtii aşırı severim çiğköfte ama katkımaddesi olduğunu duydum buyüzden cok erken diye yemiyorum 🤦‍♀️

rollercoaster rollercoaster çok fenalar ama yaa, geçende de pide yaptılar.
Aman Allahımmmm.
Ertesi gün tabii ki menü kıymalı kaşarlı pideydi. 🙈

Hepsini yiyemedim ama insanın canı çekmiyor değil.
Şimdi bi de Subway soktun aklıma. 😂
Hemen bizim evin karşısında var, napsak?

ahahaa benim de öyle bak şimdi aklıma geldi dün müydü pide yaptılar, tuttum kaşar peynirli pide söyledim

masterchef hamilelere çalışıyo😂

subway'de de not yazdım, hamileyim soğan koymayın midem bulanıyo, bi de yeşillikleri iyi yıkarsanız çok sevinirim diye😂

ahahaa benim de öyle bak şimdi aklıma geldi dün müydü pide yaptılar, tuttum kaşar peynirli pide söyledim

masterchef hamilelere çalışıyo😂

subway'de de not yazdım, hamileyim soğan koymayın midem bulanıyo, bi de yeşillikleri iyi yıkarsanız çok sevinirim diye😂
Önceki gün pide yaptılar, dün tekrarını izlerken yedim ben de. 🙈

Tamam, aklımda bulunsun.
Ben de öyle not yazayım. 😉

Back
X