• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum 😢 var mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum 😰
Canım yediğin şeyden de vicdan azabı çekme lütfen. Yapmamız gereken şey böyle kaçamakları kaçamak olarak bırakmak süreklilik haline getirmemek bence.

İyi yapmışsın oh afiyet şeker olsun 😀

benim de canım çiğ köfte çekiyo sanki normalde çok yermişim gibi🙈 etsiz çiğ köfte söylüyorum

geçenlerde de subway söyledim, içine yeşillik ve peynir koyduruyorum sadece, öyle vicdanımı rahatlatıyorum😂
Eşin anlar mı çiğköfte yapmaktan. Çok zor bişey de değil aslında ben eşime yaptırıyorum canım istediğinde koruyucu falan olmuyor ya evdeki çok sağlıklı esmer bulgur soğan baharat var içinde sonuçta 😌 çok severim çiğköfteyi çünkü😅

Eşin anlar mı çiğköfte yapmaktan. Çok zor bişey de değil aslında ben eşime yaptırıyorum canım istediğinde koruyucu falan olmuyor ya evdeki çok sağlıklı esmer bulgur soğan baharat var içinde sonuçta 😌 çok severim çiğköfteyi çünkü😅

aslında bu süreçte pilav yapmayı bile öğrendi

çok mantıklıymış 🧡

bana 1 ay vermişlerdi daha yeni doluyo 1 ay ama ben 2 hafta önce bulantılar geçince hemen başka doktora bi gözükmüştüm🙈

galiba artık hep 1 ay 🤢
bari tekmelemeler başlasa da hissetsek🧡
Ayyy o tekmeleme düşünemiyorum kii benimde öyke yeni yeni başladı hepten bulantı halsizlik

Ayyy o tekmeleme düşünemiyorum kii benimde öyke yeni yeni başladı hepten bulantı halsizlik

halsizlik zaten çok fena insanın bütün enerjisini çekiyo, şu 3 ayı atlatalım, ona notlar yazmak keyifli anlarını yaşamak istiyorum🙏 şu anlarımızı da eğlenerek anıcaz, o günler de gelecek🌸🌸🌸

🧡 yarın sabah kontrol var

bakalım minnoşun da herşey yolunda mı 🚀
Aaa çok iyi ya haberlerini bekliyorum 🥰🥰
Benim belirtiler de azaldı 2 gündür göğüs ağrısı hariç. Zor duruyorum gitmemek için 😂
Bende dün mc donalda patatesi yedim sürekli değil arada olunca sıkıntımız az bence
Daha da yemem artık 😂
Canım yediğin şeyden de vicdan azabı çekme lütfen. Yapmamız gereken şey böyle kaçamakları kaçamak olarak bırakmak süreklilik haline getirmemek bence.

İyi yapmışsın oh afiyet şeker olsun 😀
Ohh kuzum sağolasın 😅
Ama bundan sonra daha da dikkat edeceğim son 1 haftadır salmıştım biraz 🤦

Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum 😢 var mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum 😰
Ben hem yapıyorum hem yiyorum🤦🏼‍♀️kızartma, mücver favorim🤣 hamur işi, yoğurtlu ve kırmızı biber soslu her şey ❤️ Ben

Duyarsan söyle, paraya kıyıp alalım biz de. 😂

Valla 4 yıl kadar önce görümceme Tıp’ta 4.sınıfa geçti diye hediye almıştık, 350 lira falandı. 🙈
Kim bilir kaç lira bayıldın. 😂

ahaha baktım şimdi 14 Ekim'de almışım neredeyse de 1 ay olmuş😂 190 vermişim😂 duyduğum anda megafonla bağırıcam burda 😂

Aaa çok iyi ya haberlerini bekliyorum 🥰🥰
Benim belirtiler de azaldı 2 gündür göğüs ağrısı hariç. Zor duruyorum gitmemek için 😂

Daha da yemem artık 😂

Ohh kuzum sağolasın 😅
Ama bundan sonra daha da dikkat edeceğim son 1 haftadır salmıştım biraz 🤦

bulantılar bi anda kesildi diye koşmuştum ben de şimdi en başa döndüm🙈

Ben hem yapıyorum hem yiyorum🤦🏼‍♀️kızartma, mücver favorim🤣 hamur işi, yoğurtlu ve kırmızı biber soslu her şey ❤️ Ben
Ohh ohh aynı ben 😅❤️😍
Kız ye can boğazdan gelir 😄
Yedim valla 😅😂
bulantılar bi anda kesildi diye koşmuştum ben de şimdi en başa döndüm🙈
Benim bulantı çok az oluyor zaten de kasık ağrım oluyordu onlar azaldı ama sanırım bu iyi bir şey 😂 daha cumartesi gittim doktor gelme yeter dedi 😂😅

Back
X