- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #8.221
Bende dün mc donalda patatesi yedim sürekli değil arada olunca sıkıntımız az bence
ahahaa kaçak besinler kulübü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dün mc donalda patatesi yedim sürekli değil arada olunca sıkıntımız az bence
Canım yediğin şeyden de vicdan azabı çekme lütfen. Yapmamız gereken şey böyle kaçamakları kaçamak olarak bırakmak süreklilik haline getirmemek bence.Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorumvar mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
![]()
Eşin anlar mı çiğköfte yapmaktan. Çok zor bişey de değil aslında ben eşime yaptırıyorum canım istediğinde koruyucu falan olmuyor ya evdeki çok sağlıklı esmer bulgur soğan baharat var içinde sonuçtabenim de canım çiğ köfte çekiyo sanki normalde çok yermişim gibietsiz çiğ köfte söylüyorum
geçenlerde de subway söyledim, içine yeşillik ve peynir koyduruyorum sadece, öyle vicdanımı rahatlatıyorum![]()
Aaaa, ne çabuk geçti 1 ay.yarın sabah kontrol var
bakalım minnoşun da herşey yolunda mı![]()
Eşin anlar mı çiğköfte yapmaktan. Çok zor bişey de değil aslında ben eşime yaptırıyorum canım istediğinde koruyucu falan olmuyor ya evdeki çok sağlıklı esmer bulgur soğan baharat var içinde sonuçtaçok severim çiğköfteyi çünkü
![]()
Yapar yapar yanında bol yeşillk koca bardak ayran mis gibiaslında bu süreçte pilav yapmayı bile öğrendi
çok mantıklıymış![]()
Aaaa, ne çabuk geçti 1 ay.
Gel bi de bana sor diyorsundur.
Gerçi 2 hafta önce kaçamak görmüştün bebişi.![]()
Ayyy o tekmeleme düşünemiyorum kii benimde öyke yeni yeni başladı hepten bulantı halsizlikbana 1 ay vermişlerdi daha yeni doluyo 1 ay ama ben 2 hafta önce bulantılar geçince hemen başka doktora bi gözükmüştüm
galiba artık hep 1 ay
bari tekmelemeler başlasa da hissetsek![]()
Kız nasıl duyacaksın?geçmiyo ki, her akşam bi posta steteskopla kalbini duymaya çalılıyorum, mide gurultularımdan başka bi şey yok![]()
Ayyy o tekmeleme düşünemiyorum kii benimde öyke yeni yeni başladı hepten bulantı halsizlik
Kız nasıl duyacaksın?
Doktor aletle zor buluyo, minnacık bişiy şu an.
Anca 20.haftadan sonra falan.
E o zaman da hareketlerinden takip edersin zaten.![]()
Hayırlısıyla gelcekkhalsizlik zaten çok fena insanın bütün enerjisini çekiyo, şu 3 ayı atlatalım, ona notlar yazmak keyifli anlarını yaşamak istiyorumşu anlarımızı da eğlenerek anıcaz, o günler de gelecek
![]()
Aaa çok iyi ya haberlerini bekliyorumyarın sabah kontrol var
bakalım minnoşun da herşey yolunda mı![]()
Daha da yemem artıkBende dün mc donalda patatesi yedim sürekli değil arada olunca sıkıntımız az bence
Ohh kuzum sağolasınCanım yediğin şeyden de vicdan azabı çekme lütfen. Yapmamız gereken şey böyle kaçamakları kaçamak olarak bırakmak süreklilik haline getirmemek bence.
İyi yapmışsın oh afiyet şeker olsun![]()
Duyarsan söyle, paraya kıyıp alalım biz de.bir umuttuu yaşatan insanıııı
umut fakirin ekmeği Canan'ım her akşam deniyorum şansımı![]()
Ben hem yapıyorum hem yiyorumKızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorumvar mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
![]()
Duyarsan söyle, paraya kıyıp alalım biz de.
Valla 4 yıl kadar önce görümceme Tıp’ta 4.sınıfa geçti diye hediye almıştık, 350 lira falandı.
Kim bilir kaç lira bayıldın.![]()
Kuzu gittiğin yerde istersen git kontrole 12. Haftayada bişey kalmadı zatenGitcem galiba ya dayanamıcamgerçi bizim şehir dışına taşınacağız 10 gün sonra ne yapcam kafamda karışık
![]()
Kız ye can boğazdan gelirKızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorumvar mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
![]()
Aaa çok iyi ya haberlerini bekliyorum
Benim belirtiler de azaldı 2 gündür göğüs ağrısı hariç. Zor duruyorum gitmemek için
Daha da yemem artık![]()
Ohh kuzum sağolasın![]()
Ama bundan sonra daha da dikkat edeceğim son 1 haftadır salmıştım biraz![]()
Ohh ohh aynı benBen hem yapıyorum hem yiyorumkızartma, mücver favorim
hamur işi, yoğurtlu ve kırmızı biber soslu her şey
Ben
Yedim vallaKız ye can boğazdan gelir![]()
Benim bulantı çok az oluyor zaten de kasık ağrım oluyordu onlar azaldı ama sanırım bu iyi bir şeybulantılar bi anda kesildi diye koşmuştum ben de şimdi en başa döndüm![]()