• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar kontrolden geldim 8+1 günlük olmuş miniğim geçen hafta 6+5 çıkmıştı. Takvimimi yakalamış 8+2 takvim. Burada korkan arkadaşlar vardı belli etmesem de ben de evhamlandım ama ilk haftalarda bunun olabileceğini çok duymuştum. Ölçümden kaynaklandığını düşünüyorum ama yine de özele de gittim devlete de başka yere de sonuç hepsi birbirinden farklı diyebilirim. Evhamlanan kızlar için yazmak istedim. İnşallah hepimizin minikleri sağlıkla büyüsün 🥰❣️

ohh hepsi büyüyo❤️❤️ gözün aydın😍😍😍

Jou Jou canım, randevuyu cebren ve hile ile 10 gün sonraya aldım. 🙈
3 hafta sonra gel dedi doktor, Oksapar iğnelerim bitiyor 10 güne.
İlaç yazdırma bahanesiyle katakulleye getirdim. 😂
Hahahahaha yerimm senii yaaa görmek için cana tıyoruzz hepten büyüdümü okadarr 🤩🤩 benimde vitamin vardı o bittiği zaman gitmiş olcam 🤭

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-17-15-05-26-747_com.hp.pregnancy.lite.webp
    Screenshot_2021-11-17-15-05-26-747_com.hp.pregnancy.lite.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 52
Hahahahaha yerimm senii yaaa görmek için cana tıyoruzz hepten büyüdümü okadarr 🤩🤩 benimde vitamin vardı o bittiği zaman gitmiş olcam 🤭
Büyüyor bebişler. 🥰

Benim magnezyumdan sonra folik asiti de değiştirdi bugün.
Artık ikisini de ücretli alıyorum, SGK karşılamıyor bunları.
Allah’tan Oksapar’ı karşılıyor, her gün vuruluyorum ve tanesi 45 lira iğnenin. 🙈

Sağlıkla gelsinler de, elimizden geleni yapıcaz artık. 🥰

Büyüyor bebişler. 🥰

Benim magnezyumdan sonra folik asiti de değiştirdi bugün.
Artık ikisini de ücretli alıyorum, SGK karşılamıyor bunları.
Allah’tan Oksapar’ı karşılıyor, her gün vuruluyorum ve tanesi 45 lira iğnenin. 🙈

Sağlıkla gelsinler de, elimizden geleni yapıcaz artık. 🥰
Evett orası öyleee tabiii
Şimdi kaçgündaha vurulcaksınn

Yaaaa hastanedemisin ben kaçırmışım bunu fransız kaldımmm😓
Yok kuzum dün gittim geldim bebişi gormeye götürdü eşim merak etmiş de sağolsun evhamlı 😅
Gördün şimdi dii mi?
Hem bacakları hem kolları çok net, maşallah. 🧿🧿🧿
İşte dün gittim hastaneye gördüm buraya da attım kuzum ama el ayak kafa bacak nedense hiçbir şey göremiyorum ultrasonda 😅 kendi doktoruma gidince soracağım hepsini göstersin ben anlamıyorum diyeceğim 😂

Kızlar kontrolden geliyorum.
9+4 olduk.
Çok şükür, bebeğim büyümüş.
Hareket göremedik ama kolları bacakları görünüyordu. 🥰
Bulantılarım çok azaldı, korkuyordum bir şey mi oldu diye.
Hamdolsun, her şey yolunda. 🙏
Maşallah kuzuu hep böyle devam eder inşallah😍

Selam kızlar bugün gittim kontrole bebişimi detaylı şekilde gördük çok şükür ablası geldi diye show yaptı deli baklam kıpır kıpırdı çok şükür elhamdülillah rabbim sağlık versin tüm evlatlarımıza progestana devam tabii :KK200::dua:cinsiyet tahmini varmıı:nazar::anneadayı::anne:

Eklentiler

• IMG-20211117-WA0000.webp
    IMG-20211117-WA0000.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 77
Back
X