- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #10.081
Kıpır kıpır selamlıcak seninkide inşallah annesiEvettt baya büyümüş olcakk 1 ay sonra gel deyince bizde 1kasım gitmiştik oldu şimdi 1 aralıkk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıpır kıpır selamlıcak seninkide inşallah annesiEvettt baya büyümüş olcakk 1 ay sonra gel deyince bizde 1kasım gitmiştik oldu şimdi 1 aralıkk![]()
Karındansa kız diyorum![]()
Inşaallahh inşaallahh teyzesiiiKıpır kıpır selamlıcak seninkide inşallah annesi![]()
Kaçıncı haftadasın canım ben 9+6 Allahım ama 15 günde ne kadar büyümüş inanamadım. Belli olabilir yanugözün aydınseninki de merhaba dedi annesine
haftaya çarşamba da ben gidiyoruminşallah cinsiyet belli olur
![]()
Ah valla çok güzel duygular güzel annelerimYaaaaaaaateyzoşu yesunn kolunu ısırcamm onunn
benn 11+6 dayım yarın 12Kaçıncı haftadasın canım ben 9+6 Allahım ama 15 günde ne kadar büyümüş inanamadım. Belli olabilir yanu
Ah valla çok güzel duygular güzel annelerim![]()
Hadi hayırlısı heyecanla bekliyoruz ❤benn 11+6 dayım yarın 12
bana doktor haftaya gitmemi söyledi hem ikili test yapalım hem de cinsiyete bakalım dedi, test sırasında bakacak muhtemelen cinsiyete![]()
Güle güle kullanın mecbur alacağız gibi duruyorFiyatlar çatlak kremi diyince nedense hep uçuk. Bir de kesinlikle almayacaklarımı eleyince kalanlar hep bu bantta. Bi de psikolojik olarak Alman malıysa iyidir diye düşündümyalnız erken almakta fayda var çatlak kremleri hep ithal gelecek ay öbür ay yine zam gelir
![]()
Aaa, niye ücretli alıyorsun?
Git evinin orda bi kadın doğumcuya, en azından SGK ile yüzde 20’sini öde canım.
Ben 0,6’lık kullanıyorum.
Bi kutuda 2 tane var ve 93 lira.
Sen 0,4’lük kullanıyorsan en az 300-400 liradır. Yazık yaa.
Bu haftada belli oluyor mu cinsiyet?benn 11+6 dayım yarın 12
bana doktor haftaya gitmemi söyledi hem ikili test yapalım hem de cinsiyete bakalım dedi, test sırasında bakacak muhtemelen cinsiyete![]()
Bu haftada belli oluyor mu cinsiyet?![]()
Hadi bakalım Ramzi doğru çıkacak mısweet haftaya muhtemelen cinsiyet belli olacak
erkek dedin banaaklımda, unutmadım
![]()
Karındansa kız, vajinalse erkek canım.En minnak bu var başka yok bos olabilir demişlerdi ya o ara gitmemiştim kuzucum![]()
Çoook çokkKaçıncı haftadasın canım ben 9+6 Allahım ama 15 günde ne kadar büyümüş inanamadım. Belli olabilir yanu
Ah valla çok güzel duygular güzel annelerim![]()
Canım zaten 3 ayı doldurmuş olacaksın, direkt rapor çıkarmasını iste doktordan.aynen benim aldıklarımın içinde 10 tane oluyo çılgın gibi ödeyip geliyoruz
ben bunu dediğin gibi yapayım, gerçekten yazık
Evimize neşe gelecek resmen ben şimdiden çok alıştımÇoook çokk
Bazen diyorum iyiki tutundun sen olmasan naparım hep yalnız gibiydim yalnız yaşıyorum bi şehirdee zaten allah sonunda sesimi duyduu nasip ettii aklıma geldikçe hala ağlıyorum gerçekten hala inanamıyorum bazı şeyleri beni ayakta tutuyorr
Bir arkadaş 11+5te kontole gittiğinde cinsiyetini söylemiş doktoruhiç bilmiyorum, doktor hem ikiliyi yaparız hem cinsiyetine bakarız dedi, gideceğim gün; benim hesabıma göre 13+0 , doktorumun son ölçümüne göre 13+4 oluyorum
valla gittiğimde görücez bakalım, inşallah belli olur![]()
Benim doktorum normal reçete yazdı 4 kutu eczane benden hiç para almadı. Sizin SGK güvenceniz yok mu ki neden ücretli alıyorsunuzaynen benim aldıklarımın içinde 10 tane oluyo çılgın gibi ödeyip geliyoruz
ben bunu dediğin gibi yapayım, gerçekten yazık
Evettt herşeyiii unutturcakk hemdee çok şükürrr bizi bırakmadı çok zor atlattımmEvimize neşe gelecek resmen ben şimdiden çok alıştımçok şükür çok şanslıyız hepimiz
Kız ağlatacan şimdi hepimizi.Çoook çokk
Bazen diyorum iyiki tutundun sen olmasan naparım hep yalnız gibiydim yalnız yaşıyorum bi şehirdee zaten allah sonunda sesimi duyduu nasip ettii aklıma geldikçe hala ağlıyorum gerçekten hala inanamıyorum bazı şeyleri beni ayakta tutuyorr
Bir arkadaş 11+5te kontole gittiğinde cinsiyetini söylemiş doktoruerkek bebek daha erken belli ediyormuş sanırım kendini
![]()