- 25 Ağustos 2019
- 62.892
- 121.289
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #10.101
YaaaaaKız ağlatacan şimdi hepimizi.
Zaten ağlamaya yer arıyoruz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaaKız ağlatacan şimdi hepimizi.
Zaten ağlamaya yer arıyoruz.![]()
Benim doktorum normal reçete yazdı 4 kutu eczane benden hiç para almadı. Sizin SGK güvenceniz yok mu ki neden ücretli alıyorsunuz
Normal reçetede SGK yüzde 80 karşılıyor diye biliyorum.Benim doktorum normal reçete yazdı 4 kutu eczane benden hiç para almadı. Sizin SGK güvenceniz yok mu ki neden ücretli alıyorsunuz
Başı sen çekiyorsun herhalde gruptabenn 11+6 dayım yarın 12
bana doktor haftaya gitmemi söyledi hem ikili test yapalım hem de cinsiyete bakalım dedi, test sırasında bakacak muhtemelen cinsiyete![]()
Uykusuz gecelerde bi şikayet et soracam sanaÇoook çokk
Bazen diyorum iyiki tutundun sen olmasan naparım hep yalnız gibiydim yalnız yaşıyorum bi şehirdee zaten allah sonunda sesimi duyduu nasip ettii aklıma geldikçe hala ağlıyorum gerçekten hala inanamıyorum bazı şeyleri beni ayakta tutuyorr
Ahaaa ben sakladımmmBaşı sen çekiyorsun herhalde grupta
Uykusuz gecelerde bi şikayet et soracam sanasaklayabilsek bu mesajları yakındığımız zaman yollarız birbirimize
![]()
Normal reçetede SGK yüzde 80 karşılıyor diye biliyorum.
Benim hep öyle oluyor canım.
Belki sana rapor çıkarmıştır doktorun.
Yazdığı diğer ilaçları da ücretsiz mi alıyorsun, yoksa yüzde 20 ödüyor musun?
Mesela ben Progestan iğne kullanıyorum, içinde 5 tane var.
Normalde 77 lira, SGK’ya 55 lira, ben o 55’in yüzde 20’sini yani 11 lirayı ödüyorum.
Bilmiyorum ki canım bana söylemedi rapor çıkarttıysa da. Normal reçete verdi elime gittik eczaneden aldık sonra. Belki de rapor çıkarttı ama hemen çıkıyor mu rapor. Çünkü o anda verdi.Normal reçetede SGK yüzde 80 karşılıyor diye biliyorum.
Benim hep öyle oluyor canım.
Belki sana rapor çıkarmıştır doktorun.
Yazdığı diğer ilaçları da ücretsiz mi alıyorsun, yoksa yüzde 20 ödüyor musun?
Mesela ben Progestan iğne kullanıyorum, içinde 5 tane var.
Normalde 77 lira, SGK’ya 55 lira, ben o 55’in yüzde 20’sini yani 11 lirayı ödüyorum.
İsim seçtiniz mibenim en son gittiğimde 11+0'dı. Hem kocamandı hem her yeri ayrı oynuyodubence kesin gördü söylemedi
ben umutluyum valla 13'te görecek
söylesin de ismiyle hitap edelim artık
![]()
Benim de tamamlayıcı özel sigortam da var ayrıca ama eczanede onu hiç söylemiyorum. Sen hamilelik paketin yok diye karşılamıyor gibi mi düşündün ki?bak işte bu bizim kendi salaklığımız, reçetem var normalde, biz eczaneye gidip özel sigortam karşılamıyo diyoruzgüler misin ağlar mısın
![]()
İsim seçtiniz midiğer kızlar sizde isim var mı?? Benim erkek çıkarsa tam bir muamma hiçbiri güzel gelmiyor.
Benim de tamamlayıcı özel sigortam da var ayrıca ama eczanede onu hiç söylemiyorum. Sen hamilelik paketin yok diye karşılamıyor gibi mi düşündün ki?
Kaç paket kullandın şimdiye kadar umarım çok olmamıştır![]()
Biz erkek olursa kayınbabamın ismini koyacağız kız olursa ben koyacağım bende belirledim yanikız %80 belli, erkek biraz muallakta![]()
Yalnız canım SGK anlaşması olan hastanenin kadın doğumcusunun yazması gerekiyor diye biliyorum.bak işte bu bizim kendi salaklığımız, reçetem var normalde, biz eczaneye gidip özel sigortam karşılamıyo diyoruzgüler misin ağlar mısın
![]()
Ultrasonla detaylı bakıyorlar canım ve kan veriyorsun.Ikili test nasıl yapıyorlar kızlarr kandanmı
Cinsiyet öğrenildikten sonra galiba dimiiUltrasonla detaylı bakıyorlar canım ve kan veriyorsun.
İkisinin ortak raporu çıkıyor diye biliyorum.
Cinsiyet ikili testte öğreniliyor işteCinsiyet öğrenildikten sonra galiba dimii
Heeee anladımmCinsiyet ikili testte öğreniliyor işte![]()
Çok şükür canım, gördüm ya çok mutluyum.Heeee anladımmsen nasılsın bugünn