- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #13.501
Amin. Teşekkür ederim. :)Rabbim sabır versin kimseye de göstermesin bebeğin şefaatçin olacaktır inşallah,inşallah bu sefer sağ salim kucağına alacaksın canım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. Teşekkür ederim. :)Rabbim sabır versin kimseye de göstermesin bebeğin şefaatçin olacaktır inşallah,inşallah bu sefer sağ salim kucağına alacaksın canım
![]()
Başta kul hakkı olarak görüyordum ama belgesel izlerken Finlandiya’da babaların bile 7 ay doğum izni olduğunu görünce fikrim değişti. Ben bu topluma bir birey kazandırıyorum ve onu en azından 1 yaşına getirmek benim görevim onun ise hakkı. Hükümet vermiyorsa ben alırım.
Kızlar normalde yediğimden daha az yiyorum. Tatlı ağzıma sürmedim. Pilav makarna yemiyorum. Ama bence çok fazla kilo aldım. 12 hafta bitti 3 kilo aldım. Bence çok. Siz de durumlar nasıl ? Midem bulanmasa demek kii kapılardan sığmıcaktım![]()
peki peki peki ama ya özel sektööör
neyse evden çalışıyorum zatennankörlük yapma özgeee
![]()
Canan ben onları beceremediğim için yapamadımBen 2 kilo verdim.
Ama sanırım bu bir iki gündür almaya başladım.
Hamilelik günlüğün yok, ne kadar oldu senin?
En son ne zaman gördün bebeğini?
.
Canan ben onları beceremediğim için yapamadımlisteye de ekleyemedim kendimi. 12+3 oldum. En son bu ayın 22 sinde gördüm. 5 hafta sonraya gün verdi bana.
Canan ben onları beceremediğim için yapamadımlisteye de ekleyemedim kendimi. 12+3 oldum. En son bu ayın 22 sinde gördüm. 5 hafta sonraya gün verdi bana.
Hahaha bende 10.20 ye alayım yine aynı gidiyoruz randevudaEvet canım, benim 11 Aralık Cumartesi.
Yine saat 9’a kaptım randevuyu.
Sanırım beni de bundan sonra bu kadar erken almayacak.
3 hafta der inşallah, 1 ay çok uzun.
.
9.7 cm gibi birşeydi. Ben ikili test yerine fetal dna yaptırdım. Sonuçları 10-15 günü bulur dediler. Bi sorun yok aslında ense falan normal ama direkt onu yaptırdım. Hayırlısı olur inşallah.Ooo, çokmuş.
İkili test falan yaptırmayacaksınız heralde?
Peki ayın 22’sinde bebeğin boyu ne kadardı?
.
9.7 cm gibi birşeydi. Ben ikili test yerine fetal dna yaptırdım. Sonuçları 10-15 günü bulur dediler. Bi sorun yok aslında ense falan normal ama direkt onu yaptırdım. Hayırlısı olur inşallah.
Olabilir belki. Bana da kapsüllüler daha iyi geliyor diğerleri acımsı tat verince öğürüyorum hemenGaliba benim bilinç altındakiler yüzünden midem kötü oldu. Kapsülü içmek istemezseniz kaşığa kırın dio ama kırınca daha da kötü olur sanki.
Hadi gözün aydın maşallah kuzuyaKızlar çok şükür herşey yolunda içeride kıpır kıpır oynuyordudoktor kanama alanı falan hiçbir şey yok dedi sağlıklı gayet dedi
Benimde bi akrabamın gelini aynı şekilde 9 ayın içindeydi yürüyen merdivene binerken çok hafif sendelemiș yere hafif düşmüş. Bebek eşinden ayrıldı maalesef kurtaramadılar. Seneler oldu hep aklıma gelince üzülürüm. O yüzden dikkatli olalım kızlarAllah a şükürler olsun canım gerçekten çok mutlu oldum senin adınahepimizi korkuttu minnoş.
Bundan sonra daha dikkatli ol kuzum sen düştüm deyince çok korktum valla. anlatmak da istemedim benim dayımın kızı sanırım 8 aylıkken karnı üstü düşmüştü kaldırıma ayağı takılıp bebeğin korkudan kalbi durmuştu. Allah esirgesin evlatlarımızı ve anneliği canı gönülden isteyenleri.
![]()
Yok, değil canım.Bi hafta önden gidiyor sata göre ama şu köşede yazan rakam değil mi? Sen sorunca baktım telden de
Hahaha bende 10.20 ye alayım yine aynı gidiyoruz randevuda![]()
Sanırım daha çok icmen gerekir ama belki olmazsın kabız kişiden kişiye de değişiyor olabilir canımCiddi misin kuzumdoktor bana 2 lt su tuket dedi ya nasıl mutlu oldum ama kabızlık söz konusu olursa sıvı tüketimini daha da arttırmak gerekir dimi
?
Ciddi misin kuzumdoktor bana 2 lt su tuket dedi ya nasıl mutlu oldum ama kabızlık söz konusu olursa sıvı tüketimini daha da arttırmak gerekir dimi
?