- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #13.541
Ben de 5 gün diye biliyorum ama![]()
özel sektörde de mi valla çok sevinir öyleyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 5 gün diye biliyorum ama![]()
Süper, ben de benimkini öyle tahmin etmiltim
benim de bir tek yaş faktörü riskli çıktı diğerleri normal, demek ki içimi rahat tutmaya devam edebilirimben doktorumla daha görüşemedim sonuçlarımı ama benim de bir tek yaş riskli çıkıyor 39 olmak üzereyim
gözün aydın
Sağol tatlım :) Umarım hepimizin her şey gönlüne göre olur. Senin yaş riskinde kaç yazıyor oran ?azalmasına sevindimuzan bari çok kalkma yerinden
inşallah azalarak biter![]()
Sağol tatlım :) Umarım hepimizin her şey gönlüne göre olur. Senin yaş riskinde kaç yazıyor oran ?
Evet canım doğru hatirlamisimözel sektörde de mi valla çok sevinir öyleyse![]()
Bebeğe söyleyin pazartesi gelsinoo çok iyi hafta sonuyla birleşirse tam 9 gün edermutlu bi haber
![]()
Bebeğe söyleyin pazartesi gelsin![]()
Korkmayın Allahın izniyle iğneler fayda ederİyi akşamlar herkese. 12 haftalık hamileyim tüp bebekle. 1 saat önce kanamam başladı. Daha önce lekekenmem oluyordu ama 2 haftadır hiç olmamıştı. Şimdi kırmızı kanamam var çok korkuyorum. Doktoru aradım iğneler söyledi telefonda onları aldık evde yaptık. Geçmezse gel dedi. Zaten yarın kontrol günümdü. Bebeğimi kaybetmiş olmaktan çok korkuyorum. Hiç ağrım yok ama ağrı olmadan düşük yapmak mümkün mü? Bebeğin kalbi durmuş olabilir mi? Çok yoruldum artık bebeğe birşey olursa ne yapacağımı bilmiyorum
33Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Merhaba, İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ; Önce sağ üstte yer alan profil resmini tıklayın. Açılan küçük pencerede Hesap Detayları linkini tıklayın. - Hesap detayları sayfasında yer alan Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına doktorunuzun sizinle paylaştığı...www.kadinlarkulubu.com
Burda nasıl yapılacağı yazıyor ekleyebilirsiniz adımları takip edip. Listeye de ben ekliyorum
Kaçıncı çocuk
Kese görme
Kalp atışı
Bende sonuçların gayet süper... Yaş arttıkça ordaki oran düşüyormuş. Buna da gayet normal dedi dr. Benim yaş riski de 200 civarında.. . çok şükür iyiz iyi :) Sen ne zaman gideceksin doktora belki cinsiyetini görrürsün. Biz bugün göremedik. Civcivim yüzüstü duruyordu :))))149 ekran görüntüsü okarak paylaşayım
benim anladığım kadarıyla yaş yükseldikçe oradaki risk değer eş zamanlı olarak düşüyo, o sebeple yaş riskine hiç takılmadım, direkt diğerlerine odaklandım![]()
Ay evet 62,87 mm yazıyorYok, değil canım.
Sağ altta yazar genelde, CRL diye bir değer olması lazım.![]()
Bende sonuçların gayet süper... Yaş arttıkça ordaki oran düşüyormuş. Buna da gayet normal dedi dr. Benim yaş riski de 200 civarında.. . çok şükür iyiz iyi :) Sen ne zaman gideceksin doktora belki cinsiyetini görrürsün. Biz bugün göremedik. Civcivim yüzüstü duruyordu :))))
Börek yaptumm kocime kuzuu gece işten gelsin yesin diyee 2 saat önce pişmeden dolaba koydum birazdan koyacam fırınaa
Börek yaptumm kocime kuzuu gece işten gelsin yesin diyee 2 saat önce pişmeden dolaba koydum birazdan koyacam fırınaa![]()
Laz böreği ben hiç etmedim yaa normal tepsi börek hem peynirli hem patatesliooo laz böreği mi normal börek mi?![]()
Laz böreği ben hiç etmedim yaa normal tepsi börek hem peynirli hem patatesli![]()
Evett muhallebili oluyorr rizelimisiniz yoksaAllaahhhbenim annem çok yapıyo lâz böreği ama ben yiyemiyorum içi muhallebili diye
ama patatesli yeriz cottoncum peynirli de yerizz
ellerine sağlık
Evett muhallebili oluyorr rizelimisiniz yoksa
Sağoll kuzumm beraber olsun![]()