- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #14.121
kuzu sabah gördüm bendeKizlarrr yaaa normal rahat bi sütyen aldınızmı acaba benim göğüsler büyümeye başladı destekli sütyen alsam var mı internette güvenilir siparis edebileceğimiz biyer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu sabah gördüm bendeKizlarrr yaaa normal rahat bi sütyen aldınızmı acaba benim göğüsler büyümeye başladı destekli sütyen alsam var mı internette güvenilir siparis edebileceğimiz biyer
bak şöyle, bralet tarzında olanlar, bunlar yormuyo, sıkıştırmıyo, kasmıyo, terletmiyohele o telli olanlar bana artık kabus gibi geliyo beni öldürmeleri lâzım onu giydirmeleri için
bunlardan Penti'de de çok oluyo bikini gibi çok rahat, sporcu iç çamaşırları da çok rahat bu arada
![]()
Kizlarrr yaaa normal rahat bi sütyen aldınızmı acaba benim göğüsler büyümeye başladı destekli sütyen alsam var mı internette güvenilir siparis edebileceğimiz biyer
Ben de yeni penti lotus aldım çok güzel tutuyor. Ama nolursa olsun sonuçta sütyen yani rahat olması imkansız benceben pentinin 2 farklı modelini kullanıyorum memnunum canım. Biri lotus diğerini tam hatırlayamadım bulursam yazayım. Ama bence fırsatın olursa mağazasına bir uğra derim. çalışanlar ihtiyacına göre çok güzel modeller öneriyorlar. Ben önerileriyle aldım hep memnun kaldım. Yıkamayla falan da hiç bozulmadı cupları.
Nası ne demek kız normalde ne kullanıyorsun ki sütyen beden olarakMesela bunu düşündümm
![]()
Penti Mama Emzirme Colors Modal Sütyen Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Mama Emzirme Colors Modal Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ama 90c ve d nedemek oluyor acaba
Anladım canım. Evet ağırlığı çok sorun değil. Yer sıkıntısı daha fazla. Kılıf da güzel fikir bakayım ben o zaman. İkinci el üçte bir fiyatına düşüyor facebook markete. Acelesi yok diye piyasayı yokluyorum bir iki ay izleyeceğim ikinci el fiyatları... sonra temiz ve uygun fiyat bulunca alırım muhtemelen. Çok teşekkür ederimCanım doona normal pusetlere göre bir tık ağır oluyor. Ama yer konusu bu kadar sıkıntılıysa bence tercih edilebilir. sonuçta dediğin boyutta bir evde de sürekli taşıma ihtiyacın ya da zorluğun olmaz. Sadece katlanınca yukarda kalsa bile eve sokacaksan tekerleklerini temizlemen gerekecek. o biraz sıkıntı olabilir. Belki bir kılıf falan uydurup geçirebilirsin eve girince.
Yicemmmmmm bu ne tatlışlıkSağol canım inşaallah
Eki Görüntüle 2962626 Eki Görüntüle 2962627 Eki Görüntüle 2962628
Bunlar çok güzel ya cinsiyete göre rengi de değişir ama genel olarak bu tarz düşünüyorum. Bir de burda yazlar aşırı nemli. Kasım ayına kadar da hiç soğumuyor 25 dereceden düşmüyor bile o yüzden uzun kol çok bakmadım birkaç tane yeter çoğu kısa alırım. İnan terapi gibi oldu bana ya bebeği göremedim ya kafa dağıtıyorum bebek kıyafetlerine bakarak![]()
Bendeeeee

Demi bakarken bile ne mutlu oluyor insanYicemmmmmm bu ne tatlışlık![]()
Benim bi ara oldu bir kaç gün sonra geçtikızlar merhaba 10+1deyim açık sarı akıntım oldu sizde de oldu mu. 14 aralıkta gideceğim gidince soracağım ama yaşayan varsa normal yazıyor her yerde
başka bir sorunum yok çok şükürBenim bi ara oldu bir kaç gün sonra geçti
Bende de oldu birkaç hafta sürdü. Tamamen normal bence de.kızlar merhaba 10+1deyim açık sarı akıntım oldu sizde de oldu mu. 14 aralıkta gideceğim gidince soracağım ama yaşayan varsa normal yazıyor her yerde
bebekten önce umurumda olmazdı kendimi tanıyorum ama şimdi durum başkaBende de oldu birkaç hafta sürdü. Tamamen normal bence de.
Tabi canım orası öyleeBen de yeni penti lotus aldım çok güzel tutuyor. Ama nolursa olsun sonuçta sütyen yani rahat olması imkansız bence
Nası ne demek kız normalde ne kullanıyorsun ki sütyen beden olarak
Sağoll kuzum ama ben ona pek rahat olamıyorum nedense göğüs aşşağıdaa gibii duruyoJou bak bu
Aldığımda pek bakmıyordum b c diye oyüzden aldığıma iyi denk geliyordu ondan sordum aldığım sütyenlerde yazmıyor b c diyeBen de yeni penti lotus aldım çok güzel tutuyor. Ama nolursa olsun sonuçta sütyen yani rahat olması imkansız bence
Nası ne demek kız normalde ne kullanıyorsun ki sütyen beden olarak
Benim de yoktu demek normalbaşka bir sorunum yok çok şükür
Valla benim doktorum ultrasonda anladı ama ben anlamadım tabii.Ama bebeğin plasentasının rahim ağzında olduğunu söyledi.Sende de mi aynı sorun var?Ultrasonda nasıl gözüküyor? Aşağıda olduğu anlaşılıyor mu acaba merak ettim bana da istirahat et demişti ama rapor da vermemiştikeşke aramızda kadın doğum doktoru olsaydı efso olurdu kajJskshzhs
Ya yutmak çok sıkıntı ama onu yutunca bi kaç bişi tıkıştırıyorum ağzımaCanım doona normal pusetlere göre bir tık ağır oluyor. Ama yer konusu bu kadar sıkıntılıysa bence tercih edilebilir. sonuçta dediğin boyutta bir evde de sürekli taşıma ihtiyacın ya da zorluğun olmaz. Sadece katlanınca yukarda kalsa bile eve sokacaksan tekerleklerini temizlemen gerekecek. o biraz sıkıntı olabilir. Belki bir kılıf falan uydurup geçirebilirsin eve girince.
canım yaa onu nasıl yutuyorsun. Çok büyük ve acaip bir şekli var. dün boğazımda kaldı öğürerek zor çıkardım. Bugün de deneyeceğim yutamazsam değiştirmesini isteyeceğim cuma günü. Çok zorlandım yutmakta.
Canım bence ekonomik durumun müsaitse al gitsin. MAlesefki bu ekonomide 2-3 yıl sonra aldığın paradan fazlasına satarsın 2.elini. yatırım gibi düşün
Ayy ben de ben de
Benim ilk hamileliğimde de çok karışan olmuştu. En son canıma tak etti dedim bu bebek benim ve benim içimde. Bırakın da neremden çıkaracağıma ben karar vereyimSonra eşim bile fikir belirtmedi bu konuda.
Ufak cinnetler bazen hayat standartlarını çok artırıyor
![]()
He anladım. Şimdi benim büyümüş sil baştan ölçüp aldım. Beden tablosu var ya orda yazıyor pentide. Göğüsü alttan ölçünce sayı olan beden uçlarından ölçünce de kup bedeni.Aldığımda pek bakmıyordum b c diye oyüzden aldığıma iyi denk geliyordu ondan sordum aldığım sütyenlerde yazmıyor b c diye
Bende ne sorun var bilmiyorum ahsjshsh üç kişi birden alıyor içeri kalabalıktan kafam karışıyor alelacele girip çıkmam bir oluyor. Kızlar diğer devlet hastanelerinde de böyle mi ya içeri üçer üçer alıyorlar burdaValla benim doktorum ultrasonda anladı ama ben anlamadım tabii.Ama bebeğin plasentasının rahim ağzında olduğunu söyledi.Sende de mi aynı sorun var?